- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BusinessGuy
őstag
Aki esetleg emulátorozgatna, ezzel a telefonnal már szépen mennek a játékok ide értve a Switch emut is zömmel 30-60 fps-el, kis pepecseléssel.
Most próbáltam pár cuccot amim megvan Switchre is, Zelda BotW 30 fps, Metroid Dread 60 fps, Nfs HP Remaster 60 fps, Mario Odyssey és world 3d 60 fps.
Aki szokott játszani telefonokon (én csak ritkán játszottam eddig leginkább COD mobilt, normális emukra és hozzá való telefonra vártam évek óta) van módi a telefon hütésére? Mondjuk 20-30 perc gaming etapon nem éreztem hogy langyosnál jobban melegedett volna a tel, s21U ilyenkor már rendesen meleg volt. Láttam Spigen árul tokot ami a telefon hütését segiti (Spigen Cryo armor) erről van tapasztalata akár más telefonokról valakinek? Hasznos?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Autós topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest