-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldman2
nagyúr
válasz
szegnyereg #16924 üzenetére
Igen, de csak FR mellett.
-
szegnyereg
csendes tag
Sziasztok
Vesztemre tegnap reggelre az eddig szeretett S23 256 GB-om frissült a csoda Android 15-re. Azóta lett egy gyorsabban merülő, gyári háttérképét elvesztett, átrendezett kinézetű telefonom.
Downgrade lehetséges valamilyen módon?
-
qltsar
veterán
válasz
alex devil #16921 üzenetére
Csak akkor, ha az egesz rendszeren kikapcsolod, kulon jelenleg nem.
-
kelly416
veterán
válasz
ArthurShelby #16913 üzenetére
Ha kell a magsafe, ugyanilyen citromsárgát használok, úgyhogy nem linkelem.
Viszont az idő nagy részében csak ez van a telón. Így nem olyan csúszós a hátlap és sokan lepődnek is rajta. (Én a napszemcsia felhőt használom, de az avatarodból ítélve ez nem a Te stílusod.)
szerk. A link nem volt jó.
-
alex devil
senior tag
Az AOD-ról le lehet varázsolni valahogy az akkujelzést a jobb felső sarokból?
-
ArthurShelby
addikt
Valakinek van aliexpress-es tok tippje/ajánlása? A jelenlegivel (sima s23, kék szín) csak annyi a bajom, hogy kicsit unom épp
Legrosszabb esetben ugyanilyet veszek másik színben -
samu74
addikt
válasz
Gyarmati_ #16910 üzenetére
Nálam ez van fent [link]
Most néztem a kollégám S25 Ultra telóján(telekomos) neki sincs fent ez a rögzítés. Úgyhogy lehet ez valami regionális dolog, mert akinek ez működik azé nem Magyarországi forgalmazású telefon. Mondjuk én csak magyar simmel használom, hiába hogy itthon vettem német piacra szánt verzió. -
qltsar
veterán
válasz
Technoman #16904 üzenetére
Kivettek, pedig mukodott normalisan, ez is egy pont volt a sok kozul ami miatt visszatettem 6.1-et :).
Nekem hasonlo a helyzet, telefon, ora, fules, utobbibol tobb fajta.
Ha nincs igenyed masik widgetre, akkor ugy tudod megoldani, hogy nem a 2x1-es akkuwidgetet raksz ki, hanem 3db 1x1-et egymas melle, es ki tudod valasztani, hogy melyik eszkozt jelezze ki - elmeletileg.
-
samu74
addikt
válasz
Gyarmati_ #16901 üzenetére
Nem csak nekem megy ez. [link]
Az tény hogy nekem nem Magyarországi piacra szánt verziós a telefon, webshopos vásárlás. Samsung ügyfélszolgálattal volt egy köröm mikor a sorozatszám alapján ki akartam deríteni hogy milyen piacra szánták a telefonom...Kb. mintha a szomszéd nénit kérdeztem volna.Szóval nagyon nem kell őket komolyan venni.
Biztos hogy az új verzió miatt van ,mert előtte nem volt ilyen opció. -
zolikaDB
veterán
válasz
kelly416 #16905 üzenetére
Valahogy így.
Kb. én is hasonlóan csinálom. Nálam nincs gond.
Bár alapvetően elnézve sok felhasználó képernyőmentéseit, az alapján nekem elég kevés alkalmazásom van
Valamint, azért abba már nem mennék bele, hogy minden egyes OS váltásnál full 0-rol induljak.cirx #16903: áldassék! Majd megírom a memoárjaimat egyszer erről
-
válasz
Technoman #16904 üzenetére
Lezárt kijelzőre kattintva az akkumulátor widget nekem is csak a telefon és a Galaxy buds füles akkuidejét mutatja.
Amikor feloldott állapotban helyezném el, akkor egy kicsit bővebb a lista, de ott is csak Galaxy cuccokat ír, sőt külön figyelmeztet arra, hogy nem minden Galaxy cuccot fog kijelezni.Otthon ránézek még más eszközökkel.
Mondjuk most agyalok, hogy a kijelző tetejéről is lekerült a bluetooth ikon, ami szintén volt korábban.
-
kelly416
veterán
válasz
zolikaDB #16902 üzenetére
Ha csinálok HR-et, leszedem az új rendszert, feltelepítem, csinálok HR-et és utána google mentésből vissza pakolok, akkor jó eséllyel kerülök ki minden buktatót, ha jól gondolom.
Ugyanis clean telepítés lesz play-ből, csak néhány alkalmazás mentését hozza vissza. Vagy azokkal a mentésekkel is csinálok bajt?
-
Technoman
őstag
Lassan 2 hete az új 7.0/15 van fent (S23+). Kezdem -még a bumszli akku kijelzőt is- megszokni.
Viszont van egy dolog, aminek kijelzésének a beállítását nem találom és ami a régi 6.x/14-esen még az AOD-on is megvolt. Ez pedig a füles ill. az akku idejének a kijelzése.
2 dolgot használok a telóhoz: egy Galaxy Watch 6 Classic-ot (ez megjelenik a lezárt kijelzőn) és egy Sennheiser CX Plus True fülest. Már végigböngésztem a teló beállításait és a Sennheiser appot is, de semmit sem találtam. Ötlet?
Erről beszélek:
thx
-
zolikaDB
veterán
Ezért csinálok mindig így, amikor foverzio váltás van.
Nehezen hiszek abban (bár ez legkevésbé hit kérdése), hogy egy belakott, teleszemetlet, telepakolt cache-es OS-re nyugodtan rá lehet húzni a következőt, ami néha maga is bug-os, nemhogy még teszel rá egy lapáttal.
De ki hogy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung az S22 összes hibáját orvosolta, majd benyújtotta a számlát.
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Horgász topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- iPhone topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest