Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Többen is linkelték az akksi adatokat az elmúlt 1-2 napban, ezzel kapcsolatban írnám, hogy:
-nagyon nem mindegy, hogy mennyi progid van fenn, ami szinkronizál; 2g/3g/wifi-t használsz; ki/bekapcsolgatod az adatforgalmat vagy folyamatosan megy; használod-e a repcsi módot éjszaka; stb.-a képernyőhasználat is nagyon félre tud vinni, ugyanis a gyári akksi kb ezt tudja:
-5 óra net VAGY
-8 óra videólejátszás VAGY
-11 óra menüben mászkálásElmondható, hogy ha valakinek megy 2 napot a telefonja 3 óra kijelzővel, az nem feltétlenül rosszabb, mintha másnak megy 3 napot, 4 óra kijelzővel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #39894 üzenetére
en nem vettrm eszre kulonbseget, igaz a kk5 (kis tulzassal) nehany percig volt csak font.
ket kijelzo javitot hasznalok, az egyik, amit te ajanlottal (soft screen tuner-> dinamic modban 150 a kepellesseg) a masik pedig a voodoo screen tuning.
a braviat hogyan tetted fel es melyik verziot?
megeri?xnace!
nem kell az ember rossz hiret kelteni nagy nyilvanossag elott!
egyebkent az ugyre visszaterve azzal q..vara megszivtam....vissza kellett vennem a telefont, mert megrepedt a kijelzoje..... szoval ugy lett, ahogyan elore lattam a dolgot.
igy nagyon orultem, hogy legalabb 0-san ki tudtam szallni belole. -
scapegt
őstag
válasz
ATM_automata #39852 üzenetére
Az enyém sem rootolt, de valahogy jó lenne lementeni a játékok állásait, egy esetleges hard reset miatt (bár remélem nem lesz rá szükségem, tökéletesen műxik most az S2-m). Van erre megoldás? (Plants vs. Zombies, Jelly defense, Angry birds - arra van program, tudom, de nem műxik rendesen - Fieldrunners, Greedy pigs, Guns'n'Glory)
-
Carlo22
csendes tag
mindjárt tolom
szétb@sz az ideg, múltkor checkrommal kellett egy formázást csinálnom, buktam szinte minden képet meg app-ot
remélem én szúrtem el valamit és rájövök, mert rohadtul idegesítképfeltöltés átmenetileg nem aktív, később dobom, vagy megpróblom dropboxba feltolni (bár az a mentésem is a TBP mappában van
)
-
migabi24
nagyúr
válasz
HUTCHDB #39891 üzenetére
Az nem tünt még fel neked, hogy miui rosszabbul kezeli a kijelzőt, fényképeken vettem észre, hogy az élesség a nullával egyenlő a gyári romhoz képest, kipróbáltam több kernellel, hátha az a bűnös, más galéria appokal, de akkor sincs olyan szép mint a gyári, a bravia tuningal meg aztán tényleg gyönyörű
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #39884 üzenetére
amit tegnap este linkeltem ndt-hez tartozo xda-s oldalt, ott most tobben panaszkodnak, hogy a tegnap kiadott v10-es verzioval gondok vannak.
ezt csak azert irom le, hogy en a v9.0 ics verziot , vagyis az egy hettel ezelottit hasznalom es azzal nincs semmilyen problema.
lehet az uj is jol mukodik, ha normalisan tiszta alapra van teve..... tehat en ha most nem miuit hasznalnek, biztos az ujat tennem fel......egyebkent meg mindenki sajat felelossegere flah-eljen.sógi!
mar arra sem emlekszel, hogy talalkoztunk? -
Sógi
addikt
válasz
HUTCHDB #39883 üzenetére
Az xda-s NDT-n gondolkodom, már itt is láttam 1-2 pozitív hsz-t!
Már nem emlékszem mi volt nyáron
Persze, próba-cseresznye alapon hétvégén felrakom, úgyis ráérek majd telefont nyomkodni(#39885) Carlo22: Töröld a TBP-t és telepítsd újra! De a tbp mappában vannak fájlok is?
Superuserben engedélyezve van?
(#39886) zseko: Próbáld ki a screen filter nevű appot, ha jól emlékszem azzal sikerült még lejjebb vennem...
-
zseko
veterán
Lejjebb lehet még venni valahogy a minimum fényerőt? Még így is nagyon vakít.
-
znagy69
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
mukodik.
de mikor szemelyesen talalkoztunk meg a nyaron, akkor is lathattad, hogy jol mukodik, azota meg azert eltelt egy kis ido.....
szoval egy probat meger, legfeljebb ha nem tetszik, lecsereled.
egy biztos, rabeszelni nem akarok senkit, mindenkinek maganak kell eldontenie, mi az, ami fontos es mi az ami tetszik neki. -
Carlo22
csendes tag
Sziasztok!
Kéne ismét egy kis segítség...
Tegnap feltoltam turkbey 29.4-et. Titaniummal csináltam backupot. Most meg nem tudom visszaállítani. Biztonsági mentésnél ott van a 79 app amit elmentettem, de visszaállításnál nincsen. Mit tudok ilyenkor tenni???
Előre is köszönöm! -
Sógi
addikt
válasz
JUmbozorzje #39809 üzenetére
Hello, pont ilyet vettem kb 1 hete és használom is, nagyon jó cucc, minőségi darab, nem igazán tudok rá rosszat mondani!
Nem kell félni a webes vásárlástól, reggel paypalon (ez az egyik legbiztonságosabb oldal, ahol regisztrálhatod a bankkártyád), aztán e-bay-en is reggelsz és megveszed, 0 rizikó...évek óta vásárolok bankkártyával neten...Sosem volt még problémám(#39826) Leonardo91: Ez az egyik tok, amibe belefér 2amperes akkuval is a telefon
Kicsit passzentos lesz, de bőven jó még így is!(#39831) HUTCHDB: Lassan meghozzátok a kedvem erre a miui-ra, már napok óta olvasgatok és ez most elég stabilnak tűnik és működik minden benne, igaz?
(#39833) Soound: Igen, én már használom ezt a scriptet és azt vettem észre, h kernel csere után mintha "azonnal" beállna a megfelelő akkufogyasztásra...
-
nemtom ki mennyire nézte, de INGYENES Traffic Panic 3D ideiglenesen
btw: gyári 1650es akksi, gyári ROM (lsd leírásomban) bő 1 napot bír a telefon úgy hogy folyamatos wifi kapcsolat volt, market böngészés kisebb játék + telefon
szóval ha ezt fogja tudni nekem hozni folyamatosan simán jó
abba meg nem halok bele ha naponta töltőre kell dugni.. így is rajta volt mikor minden utazás után hazaértem szal...
-
Richard!
addikt
-
Rotate
veterán
-
Rotate
veterán
ezt láttátok?
feljebb lehet csavarni a GTA3 grafikáját
-
fhradm
csendes tag
Tudom hogy nemlett agyon nyuzva de én ezzel egészen megvagyok elégedve
ROM: CheckromRevoHD 4.0
Kernel: Siyah DK v2.4.3
Modem: XXKL1 -
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #39866 üzenetére
meg
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #39864 üzenetére
nekem kb 7000 volt, és ebben a posta is benne van
+ végre védve van a kamera plexije... win-win
gondolj bele, ha én is olyan rommal tolnám mint te, még tovább bírná, de nekem ez így már elég, a lényeg, hogy játszhassak netezhessek bőven, és úgy is maradjon tartalék estére... most már vígan megvan ez az érzés
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #39858 üzenetére
szerintem ezzel a használattal, érintetlen gyári rommal ez teljesen jó eredmény, és még belefért több mint 3 óra kijelző...
hát mindegy, azt hittem ez jó eredmény...
tutubull: nem szívta, nem is futott csak fél percet, viszont hibásan jelezte ki... nem kell vele foglalkozni
-
Soound
tag
válasz
C.Brigante #39858 üzenetére
Custom rommmal, custom kernellel. Problem?
-
C.Brigante
veterán
-
Rotate
veterán
válasz
C.Brigante #39856 üzenetére
igen
-
Rotate
veterán
Gondoltam megosztok néma gyári 2000mAh aksi tapasztalatot
Tudni kell, hogy hétvégi üzemmódban voltam, tehát napi kb 1 óra kijelzőhasználat volt, viszont folyamatos 2G adatkapcsolat volt, gmail+beatiful widgets szinkronizáció... játék abszolút nem volt, csak némi 2G netezés, meg twitter... meg próbálgattam egy keveset a GPS-t... azt hiszem mindent leírtam, jöjjenek a képek, meglepetésemre egészen nagyszerű eredményt sikerült elérnem
a fotók 4% aksi mellett készültek, akkor dugtam töltőre... van 1 kis tüske, mivel rádugtam 2 percre a gépre, hogy van-e frissítés, de szerintem elhanyagolható, mivel annyi idő alatt kb semmit nem tölt bele
remélem semmilyen adatot nem felejtettem ki
érintetlen kiessel frissített XXKI4 van a telefonon, root nincs
Szerintem megéri megvenni ezt az aksit, nem is kicsit
Ha használom erősebben akkor is eszméletlenül jól bírja
-
Richard!
addikt
itt az alkalom
[link]
-
sztrogoff19
tag
Köszi a választ Piwi, DE
Válaszolok a saját kérdésemre...
kell net a játékhoz :hmm: Bekapcsoltam a mobilnetet, azonnal elindult és ment is a játék. Ezt nem értem, akkor mi a fenének szedett le több mint 700 mega adatot ?!
Az előző verziója a Modern Combat Black Pegasus is letöltött több száz megát, de aztán simán ment net nélkül...
A feltételezés, hogy tört játékot használok sértő és felháborító, ezért öri-hari, sosebocsi
-
ATM_automata
őstag
Ahhoz ha jól látom Rootolt telefon kell, ez pedig (SGS2) nem az...ezért lenne jó tudni, hogy hol lehet a cucc, amit ezek után át tudok másolni. Mivel ROM csere után az SGS-en megmaradtak az adatok, gondolom a filekezelővel is elérhető területen lesz valahol az adat. Mivel nem akarom a szemetet is áttenni a régi telefonról, nem másolnék át mindent, csak azt, ami tényleg kell.
-
SzlobiG
félisten
válasz
sztrogoff19 #39848 üzenetére
Vedd meg és akkor nem lesz ez a baj...
-
Piwi
veterán
válasz
sztrogoff19 #39848 üzenetére
ez nem hiszem hogy a telefon hibája...vedd meg a játékot,vagy szidd azt aki megoldotta hogy ingyen játszhass vele
ATM_automata: titanium backup pont erre való,szépen lement mindent
-
ATM_automata
őstag
Arról tudna valaki infót adni, hogy ezek a progik hol tárolják a készüléken az adatokat (játék állások). Át szeretném tenni SGS-ről SGS2-re, de egyelőre nem találom őket. Külön user accountot nem találtam bennük, így nagy eséllyel a háttértáron kéne lennie valahol.
-
sztrogoff19
tag
válasz
zooole #39841 üzenetére
Köszi a választ zooole,
megnézem otthon, mielőtt letörlöm és újratelepítem, de remélem nem így van. Mekkora baromság lenne már, hogy van az embernek egy szuper telefonja, azon meg egy szuper játék, de csak akkor lehet játszani ha WiFi van...
Akkor mi a fenének töltöttem le több mint 700 mega adatot hozzá ?!
-
R2D20208
addikt
Ha valaki irt nekem 3 nap alatt, légyszi mégegyszer,mert törlődtek az üzieim. Na ujra itt szasztok !
SensatioN_ROM_3.0_i9100_by_Crysis21 Download
XDA-n is fennt van. Igérte, kiadta.
-
zooole
senior tag
válasz
sztrogoff19 #39840 üzenetére
Sajnos a játékhoz úgy látszik Wifi kell. Én is szívtam vele ma.
Azt viszont jó lenne kideríteni, hol tárolja SD-n a fájljait. Szokásos Gameloftos mappában nem volt
-
sztrogoff19
tag
Üdv,
problémám támadt a kicsikével
Feltelepítettem a Modern Combat 3 játékot, csocsi-rogyin működött.
De, ma rádugtam a S2-őt egy XP-t futtató gépre, a telepítés varázslót lelőttem, mivel csak egy filmet akartam átmásolni. Ez meg is történt hiba nélkül.
Aztán szerettem volna játszani a fenti játékkal, erre meg kiírja nekem, hogy nincs elég helyem, valami 1656 MB-t kellene felszabadítanom, hogy tudja futtatni.
A dolog szépsége az, hogy mind a belső, mind a külső kártyán 7 giga szabad helyem van...
Megnéztem azért, hogy ha törlök egy-két nem szükséges dolgot, akkor működik-e de semmi. Az már csak érdekesség hogy a gameloft mappában nincs mappája a játéknak, két másiknak van, de ennek nincs. Szuper.
Szerintetek mi a teendő ? A telefont újraindítottam, de nem használt, most nem tudom törölni a játékot, mert most dolgozom és itt nincs WiFi, amivel le tudnám szedni újra a játékhoz szükséges háttéranyagot.
Köszi előre a segítséget
-
Elekem
tag
Üdv! A túlhúzás effektet a gyári romokban ki lehet kapcsolni valahogy?
-
zooole
senior tag
válasz
ATM_automata #39830 üzenetére
Szolgáltató? T-nél Origo van. Idegesítő, de ez van
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
látom van már voodoo soundot támogató kernel SGS2-re is..itt találtam róla infót: KATT
v2.2 Ultimate
-Add other ARM Topology Patches [ARM: cpu topology: Add update_cpu_topology function]
-Added supercurio's voodoo modules (Huge props to supercurio)
-Load these via insmod at boot during post-initcsak ezt nem értem ezt hogyan kell felrakni vagy mit kell itt letölteni? megnézné valami szakértő?
-
Soound
tag
[samsung ultimate kernel cleaning script]
Ezzel próbálkozott már valaki? Utobbi időben teljesen megkergült telefonom. Imo köszönhetően Siyah-nak. Előző kernelekkel, brutál indle állapotban Checkrom v4 + siyah kibírt 3d 16h is, mondom durván idle volt végig. Mostmeg jó ha 2 napot kibír, közepes használat mellett. Váltottam void.echo-ra, ellenben ez a script logikus döntésnek tűnik. Ugye minden kernel hozza magával a saját szennyét, és cache/darvik természetesen nem ezt a szutykot törlik. Következő kernel váltás/frissítéskor bepróbálom
-
HUTCHDB
nagyúr
szerintem a régebbi boot kellene neki.....
de akkor nézzük:
NDT MIUI-t tedd fel.
ha megfogadod a tanácsomat a következő képpen csinálod:1.) reparttal felteszed a KK5-öt odinnal (3 fájl+pit)
2.) kódos reset (*2767*3855#)
3.) cf root kernel feltétele (KK5-höz való)
4.) root exp-el lemented az efs mappát.
5.) felteszed a BELSŐ SD-re a miui romot, a samsung ultimate kernel cleaning script-et és a void kernelt
6.) recovery-ben:
6.1 wipe data/factory reset
6.2 wipe cache partition
6.3 mounts and storage-> format system
6.4 advenced ->wipe dalvik cache
6.5 install zip from sdcard-> kikeresed a miui romot, majd install
6.6 samsung ultimate kernel cleaning script futatása
6.7 void kernel feltétele
6.8 reboot system nowkész.
-
ATM_automata
őstag
Sziasztok!
Megjött ma a T-s SGS 2. 2 dologban kéne segítség, ha valaki tudna segíteni...
A régi SGS-en játszottam Farm Story, Bakery Story és Restaurant Story játékokkal. Nem tudja valaki, hogy hogyan tudnám áttenni a user adatokat, mert feltettem a játékokat a telóra, és előre kezdődött minden. Valahol biztos eltárolja, mert amikor új romot raktunk fel az SGS-re, de a belső tárhelyhez nem nyúltunk, akkor az adatok megvoltak.
A mások dolog, hogy SGS-en volt egy böngésző ikonom az appok között, kis földgömbbel. Na ilyet most nem látok sehol.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
zseko
veterán
válasz
turbobusa #39794 üzenetére
Beégés ugye leginkább statikus elemeknél keletkezik, tehát pl. navigáció, ahol állandóan ugyanott van ugyanaz az elem, és sokáig. Filmnézésnél esetleg a kezelőszervek éghetnek be, láttam már rá példát, bár el nem tudom képzelni ahhoz mennyi ideig kellett kint lennie, tekintve hogy filmnézés közben filmet néz az ember nem pedig tekergeti. Böngészésnél szintén a statikus elemek tudnának beégni, én operát használok és kikapcsoltam mind a felső mind az alsó sávot, vagy akár úgy is mondhatjuk, hogy teljes képernyőre tettem. A launchert meg lecseréltem Go! launcherre és abban is eltüntettem a felső sávot.
Egyébként meg ha mégegyszer vennem kellene telefont, nem lenne kérdéses, hogy mit választanék. -
HUTCHDB
nagyúr
pontosan melyik miui-t akarod feltenni?
xnace!
köszi!
nem olcsó....., de lehet megéri.
egy teszt majd nyilván jó lenne..... gondolom, azért nem tartod magadban a tapasztalatodat(#39814) Leonardo91!
na ez már elfogadható ár!
légyszi, majd dobj te is egy tapasztalati megállapítást, hogy mennyivel jobb. -
xnace
őstag
válasz
norbert999 #39815 üzenetére
NP
Nekem megvan a Jkay app.
-
xnace
őstag
válasz
Segíthetek
Dobj privit.
-
xnace
őstag
-
furio
aktív tag
[MIUI Hiba - #39737] erre valaki?
-
Leonardo91
őstag
válasz
Beállítások-->Vezeték nélküli és hálózati-->Mobilhálózatok--Hálózati mód--Csak GSM (2G)
-
JUmbozorzje
tag
Sziasztok,
http://www.ebay.com/itm/190594163272?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649#ht_1770wt_1098
van valakinek ilyen tokja?a kepen feher teloval van. Vajon feketevel milyen lehet?
A masik problemam az lenne, hogy En nekem nincsen tapasztalatom a net vasarlassal es oszinten szolva nem is merek csak ugy rendelgetni penzt utalgatni kulfoldre. Erre nincs valami megoldas?Vagy segitseg?Hm nem is tuom..
A masik ekrdesem az lenne, hogy hol lehet atkapcsolni a telot 2G re? valami program?mert a beallitasoknal nem talaltam meg sajna.
Koszonom szepen elore is a valaszokat
-
zooole
senior tag
válasz
turbobusa #39805 üzenetére
Persze. Igazából csak ez az ideiglenes beégés a különbség AMOLED-nél. Az meg ki a frászt érdekel? Én is csak akkor látom, ha teszterrel nézem. Egyébként meg kicsit gyakoribb ez a jelenség, mint bármelyik hibás TFT-LCD, vagy IPS-LCD panelnél. Ne félj, imádni fogod, a gari meg ott van, nem fognak kötekedni.
-
vadalma65
tag
Akit érdekel az új ndt miui, annak csak ajánlani tudom, reggel óta nyúzom, eddig egyszer sem fagyott, ami az előző verzióra nem volt jellemző.
-
turbobusa
senior tag
válasz
zooole #39803 üzenetére
Értem, az az igazság más készülék nem nagyon nyerte el a tetszésemet. Nálam a HTC-k kiesnek a szórásból. Maga a formatervük s a hozzájuk társuló Sense felület veszett ügy az én esetemben, természetesen ez szubjektív dolog.
Lehet 3Gs-n, ha megnézem ezt a tesztert megdöbbenek. Használat mellett nem figyeltem fel semmi rendellenességre, tehát innentől kezdve nem is idegesítem magam. Remélem nem lesz semmi vele s gyorsan le is kopog, hogy eddig nem volt még.
Így belegondolva SGS2-nél se lehet akkor zűrzavar, hisz akkor már jelentek volna meg cikkek, hogy gyakori e jelenség, stb.
Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Horgász topik
- Tippmix
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- BMW topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest