- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Fujifilm X
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
scapegt
őstag
Az enyemnek csunyabb a kijelzoje amit oktoberben vettem, tehat mar nincs ra 3 nap cseregari. amugy sem volt, netrol rendeltem es mivel mas s2-t nem lattam, nem tudtam h ez ilyen kis csunyacska...
Moby: az ujat az edigitalban vettuk, az enyemet pedig anno a Part Nerotol de nem hiszem h ez barmit is szamitana.
-
Gergőkee
aktív tag
Azt nem az okozza. A kollégának az újraINDÍTÁS oldotta meg a problémát.
- Van fenn DolphinHD-d?
- Vannak SD-re mozgatott appjaid?Ez a két tényező szokott az sgs2 esetében random rebootot okozni.
Zelma: arról én már nem tehetek, hogy az angolod limitált. De igazából nem is érdekel. Arról ír a bulletin, hogy az AMOLED esetében a beégés nem hiba, hanem elkerülhetetlen technológiai sajátosság.
-
Gergőkee
aktív tag
A gyári böngésző átka. Viszont tudtommal semmilyen más böngésző nem támogatja a hardveres gyorsítást (ezért a kockásodás a gyári browsernél - a gpu segíti a gyors működést). Nálam az Opera és a Dolphin HD észrevehetően lassabbak voltak. Ráadásul a Dolphin random újraindulásokat generált (xda-n 11 oldalas téma kerekedett, mire rájöttünk, hogy a Dolphin okozza az újraindulásokat. Aztán rájöttünk arra is, hogy ez az ok, és szinte minden sgs2 usert érint).
-
Gergőkee
aktív tag
Szerintem az 5 millió felhasználóból 99,9% Kiessel frissít, 0,1% meg Odinnal (vagy Heimdallal). Persze a userek legnagyobb része az életben nem frissít romot.
Hogy Kiessel nem csesztük el a telót az kb annyira nem szerencse, mint hogy a romolók nem cseszték el odinnal.
Kies is téglásított már s2-t (amiről tudok, ott egy stiklikkel engedélyezett teszt rom tette tönkre a gépet!), meg odin is. Odin által téglázottról többet lehet olvasni az XDA-n.A különbség a kettő között az, hogy a kies-es elrontott telefont gond nélkül vágom Budaörsön a Samsung szerviz asztalára, míg az Odinnal elrontott esetében nem lennék ilyen magabiztos...
-
Rotate
veterán
az a baj, hogy most minden jó, eljutok odáig, hogy elkezdi letölteni a frissítést, és abban a pillanatban, hogy rábökök hogy frissítés elkezdése, az backup rész után, alul kiírja, hogy connection lost... és neten sokan vannak így... nem tudom mi a répát csináljak még...
-
-
Sógi
addikt
Ez a töltési idő csökkenni fog, csak még ki van "éhezve" az új akku...
Amikor megvettem a telefont, akkor is sokáig töltött az első időkben.
Tegnap rádugtam egy 1A-es töltőt a telóre és elkezdett fagyogatni a rendszer
Úgyhogy inkább a gyárival toltam tovább...Lehet szar az a töltőm...
Nem lett nehéz a telefon, kellemes, még így is könnyű, már hozzászoktam.. -
zeroo5ux
aktív tag
persze itt nem arról van szó hogy ki mekkora kijelzőt imád, hanem hogy mekkora a tenyere...
(itt is látszik a méret különbség: http://www.youtube.com/watch?v=2Qv3coj2uc4&feature=related)pl. nekem fontos az hogy tudjam egy kézzel vezérelni ha nagyon muszáj (buszon, egyéb helyen) na most a galaxy note esetében ez elképzelhetetlen... 4.6"-on így HardRic által leírtak alapján még elképzelhető számomra, megvan a következő jelölt
-
zseko
veterán
Amíg meg nem vettem a GS2-t azt gondoltam, mekkora jó a Spica kijelzője, ezt meg nagynak találtam
Most hogy használom, már kicsinylek minden más kijelzőt
A Note-ra én is kíváncsi leszek, lehet várnom kellett volna még a vásárlással?
De a GS2 még belefér a zsebembe, a Note már nem valószínű hogy jó lenne.
-
madcon
tag
Nézd, már az is valami, hogy egyáltalán elismerte, hogy ott vásároltam és utólag kiállított egy adásvételit.
Persze látszott rajta a megilletődöttség, de ez természetes is.
Mindegy, csak ne tiltsák le, az volna a lényeg.
Azt mondta, hogy már 8 éve megy a bolt és még nem csaptak be senkit sem.
Egyébként egy másik telefonnal rögzítve lett minden beszélgetés, ami ott folyt.
Üdv. -
-
Sokka
aktív tag
Aki szeretne jókisfiú maradni, az természetesen maradjon a Kies-nél. Viszont még senkitől nem kérdezték még meg a szervízben, hogy fizeti-e a javítást, mivel a számlálója x-n állt. És azt mindenki látja, hogy Odin-ra f...-ák az eredeti és a főzött romokat is. Tehát már csak az a kérdés, mi kell és mikor?
-
Sógi
addikt
Fuuu, nem igazán vágom ezt a Juci nénit, mert nem használom
Rem jön vki aki tud segíteni, én csak egyszer feltoltam, kipróbáltam, azt hanyagoltam(#17590) richie900812: Azért próbáld ki (görög leírta a linket, tényleg görög vagy?
), hátha nálad megy, kipróbálnám, de már kikapcsoltam a telefont, ilyen is ritkán van, de nem kell reggel ébresztő
-
Sógi
addikt
-
JOkE01
tag
-
-
Háát, az gyanús nekem, hogy ekkora dobozba ennyi kapacitás elfér-e, én inkább a fogyasztás oldaláról fognám meg a kérdést, pl a felesleges cuccok fagyasztásával. Ha meg már nagyobb akksi, akkor van 3500mAh-s ami tényleg jó, illetve vannak combos külső akksik, mérettől függően akár 10+Ah kapacitással (ebayen van 12000mAh-s napelemes).
-
Nekem egy akksileszívós incidenstől eltekintve semmi bajom nem volt vele, csak kíváncsiságból tettem fel a KF3-at, ami most is fenn van. Még kellemetlen +lepetés is volt, ahogy felraktam az első pillanatban mintha akadozott volna a menü... Szerencsére ez azóta elmúlt. Illetve egy hisztije van: ha nem a DCIM könyvtárban van kép, azt csak sokára és lassan hajlandó megnyitni, fura...
-
Sógi
addikt
Nem hinném, h olyan sok lenne, hacsak nem kell ennek is majd 10-15 feltöltés, h beálljon, de nem tudom, h polimer akkunál is így működik-e..? A 4,2V-sat nem tudom milyen vagy mit tesz és mit nem
Ha szerencsém van és pénteken megjön akkor, már szombatra lesz teszt(#9957) ForRedGlory: Nah ez egész jól hangzik + ha ehhez bejön az a japán akku is, akkor ez egy kész kánanán lesz!!
köszi
-
Sógi
addikt
Jah, értem, akkor lehet, h lementette a romot is (de majd más megmondja, mert nem használom már kiest és a választ sem tudom), ha esetleg szoftver visszaállítást csinálnál, ha jól emlékszem van olyan gomb kiesben, ugye?
Fórum keresőbe nézted már, mintha lett volna szó már erről, úgy dereng...(#8406) muveszur: Akkor mondhatni "visszatértél"
Sok böszme/kezdő kérdés kikészített..
Tudjuk, h háttérben ott lapulsz és figyelsz minket
-
andrew01
tag
Prien kolléga jól beszél.. egyet értek vele.
Valaki írta, hogy homegomb mellett mikronagyságú fénykiszürödés némely szögben.. -- igen nálam is --
valaki meg kérdezte full screen C. Id -- szintén csak a füves téma igen.. és mivel csak a marketot ajánlja fel, ahol fizetős skin-eket ajánl én inkább azt kihagyom.. de ritkán hív a "fű" akik sűrűn hivnak ott kép van ugye
idegen számnál, meg privátnál, meg nem is aktiválódik a FullS.C.Id. úgy állítottam be...
-
xtremetuning
addikt
A Tied és még jópár boltból kihozott jól működik a gyári ke2-vel.
Az enyém és még szintén jópár emberé pedig melegedett a ke2-vel.
Mi is a boltból hoztuk ki, ahogy Ti.....
Melegedésről nem csak itthon lehetett olvasni, hanem külföldön is.Akkor most melyiket általánosítsuk.... ???
Egyiket se. Akinek jó a gyárival, maradjon annál. Akinek melegszik és ez zavarja az frissítsen romot, legalább lesz egy optimalizáltabb és gyorsabb telója.Más : bárki, aki használja a full screen caller id-t, meg tudta változtatni az alap (füves) témát ? Nekem az alapot vagy a marketet ajánlja fel, tallózni nem enged.
A marketről pedig hiába töltök le témát, nem a caller könyvtárába teszi, tehát megintcsak nem tudom tallózni.....
Ötlet vkinek ? -
xtremetuning
addikt
Jelzem : nálam @ra melegedett KE2-vel.
Szvsz csak a saját nevedben beszélj, ne általánosíts. Mivel a tied jól műxik a gyárival, örülünk, hurrá.
DE sokunknál a KF1 tette helyre ez tény.A műanyag is soxor le lett írva : tökéletesen lett megoldva.
Roppantul igényes vagyok a minőségre az élet sok más terén (is), nekem mégis maximálisan megfelel. I4 után sincs hiányérzetem. -
WaterWave
veterán
ez így van, de tény és való ke2 vel jobban merül az aksi, mint mondjuk kf2-vel...
Perzse ha a kijelző aktív 6-7-8 órán keresztül akkor oly mindegy, hisz ennyi idő alatt ha folyton megy a kijelző egyik rom se segít.
De én is tapasztaltam, hogy ke2 vel jobban megy az aksi
Ha belegondolsz teljesen logikus, hisz samsungnál is fejlesztik folyamatosan a jobbnál jobb romokat, nem beszélve most jön ki 2-3 hér múlva a 2.3.4-es az lesz csak a hab a tortán...éN amugy azon mosolyogtam, mikor még nem volt s2-esem, hogy annyi az idióta hozzászólás hogy félelmetes...
Egyik ugye ez a plasztikos, műanyagos dolog...
Igaz én rágom a körmeimet, de képtelen voltam körömmel leszedni, annyira erősen fogja, nem lötyög..
Mikor nagynehezen elold a hátlap, akkor hajlik, ekkor jöttek az okosok, hogy az eltörik...
Én még egyetlen olyan tulajt s eláttam akinek eltört volna..
Mikor visszarakod, akkor meg erősen több helyen fogja a hátlapot, lehetetlen hogy leessen, és nem is lötyög, nyikorog...Másik amit sose fogok elfelejteni... Volt itt egy okos, aki arra panaszkodott, hogyha lehalkítja a telefont, akkor annyira halkan rezeg, hogy képtelen érzékelni, meghallani " akár a másik szobából is"
Most lehet nekem jó a fülem, de ha csutkára felnyomod a rezgést és leteszed az asztalra, akkor azt még a süket is meghallja. Nem beszélve a rezgésnek nem is ez a funkciójaAztán jönnek az okos i4-esek hogy 1 magos az övéké és ott szebb a játék grafikája...
Némelyiket beraknám a parlamentbe, ott mondhatnak okos dolgokat, sok okos között -
Raven992
csendes tag
]
tudom,hogy nem fogok
nem is vártam...inkább arra vártam,hogy valami nagy fan meggyőz
,mert eddig nagyon Samsung áll nyerésre nálam , igazából LG optimus 2x is gondolkodtam ,de olvasva a hibát hát azt ki offoltam egyből akkor nézem és olvasgatom egy ideje a Samsung fórumot és eddigi tapasztalataitok alapján ez a legnyerőbb.Aztán ma HTC megláttam és gondolkodóba estem,de már lassan nagyon tulvariálom ezt a telefon vásárlást
... Jolvan akkor látom nálad is meg volt ez a "huu most tényleg Samsungot" effektus
-
A telót nem papírból készítették, elég ellenálló műanyag, nehéz kárt tenni benne. A fórumon írták már, hogy a hátlappal meg lehet sorjázni más műanyagdarabot
.
(ezért sem értem, miért nyávognak egyesek fémtelóért
, ma már a fémeknél jóval ellenállóbb műanyagokat képes produkálni az ipar, az alumínium, amit meg leginkább a telókban használnak elég puha és csúnyán tud karcolódni, nem beszélve a rádiójelek árnyékolásáról.)
-
-
killerjohn
addikt
én sem értem! pl a legelső kód ("AW") az Hungary
off: de legalább nem hungry-nak írták
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest