Hirdetés
Aktív témák
-
csabám
addikt
kali: KL1 - es modem milyen?
-
zseko
veterán
válasz
Rotate #37572 üzenetére
(#37572) Rotate,
(#37574) ERPY,
(#37576) Sógino, gyári KK5 rom, CF-rootal (azóta már siyah 2.3, de mindegy melyik). Gépről sem mindent enged telepíteni, unsupported címszó alatt. A menüben a Spicát már elrejtettem, úgyse. Annál írja hogy Pannon, ennél nem. A dpi az 210-ra van állítva, most visszaveszem 240-re és kipróbálom, de úgy emlékszem úgy sem ment. Amelyik anno le volt mentve és sd-ről telepítettem úgy ment problémázás nélkül.. Mi az az okosság amivel meg lehet oldani?
Visszaállítva 240-re a dpi-t, market cache ürítve majd wipe cache/dalvik, így működik. ehhh...
-
R2D20208
addikt
válasz
DjBlero #37592 üzenetére
Ha valaki érdekel Turkbey javítás szóljon PÜ
Ilyen lett 7 MB és települ CWM-ből.
-
csabicska
senior tag
EZ az új török rom KK5 re ráhúzható?Milyen alapokkal bír?
Köszönöm. -
DjBlero
őstag
Turkbey v29.2 nagyon jó
-
Sógi
addikt
válasz
Rotate #37584 üzenetére
Nagyon tetszetős app! De azért annyira nem durva a fordítása...
Ezt a fordítgatós dolgot nem értem...Mire gondolsz? Azért a nagy része érthető..vagy félreértelek?
A linked az mi az?Egy login jön be...
(#37585) Arcanis: Dettó! Nekem koreából eddig minden ideért 4-5 munkanap alatt! HK-ból pedig 7-10 munkanap...
Nekem sgp ex-em van, h azért érezzem a telefont is
Én már nem vagyok oda a feketéért, stílusosabb, ha van némi színe is(#37587) fireman3: Nekem eddig az összes csomagomat kézbe adta a magyar posta a címemem
De értem miről beszélsz
-
Arcanis
aktív tag
Váááh
Megjött az SGP neo hybrid-em koreából (exportprive.com)! Nagyon állat, nagyon jól illeszkedik, szép fekete, bár még vizsgálgatom...
Pontosan 7 nap alatt ért ide (1jén indult), de mint kiderült nem sikerült kihozni a magyar postának a címemre először (BME egyik kollégiuma, arra az ideiglenes lakcímre rendeltem ami a lakcímkártyámon van, de hát nem ment... semmibaj...), emiatt 2 nappal később kaptam meg. (Egyébként vasárnap este már itt volt Budapesten)
Összesen egyébként 8200 Ft-ba került, nem kellett plusz vámot fizetnem (legalábbis nem kaptam semmi kísérőlevelet erről), számításaim szerint 5 nap alatt ide tud érni normális körülmények közt
-
Rotate
veterán
egyik legjobb a BW
nekem is megvan már egy ideje ingyen a GetJarról
el is kezdtem fordítani magyarra, de mostanában nem győzöm...
ha esetleg valakinek van kedve és ideje, fussa át, hátha talál némelyikre jobb kifejezést, illetve be kéne fejezni, hogy belekerülhessen a programba
-
Sógi
addikt
válasz
F-ECT$ #37581 üzenetére
Jaj de jó
Tetszik, h annyi skint le lehet tölteni az órához/időjáráshoz/akkuhoz
Az akku widgetje is nagyon khirály + jópofa, h rá kattintasz az időjárásra és full képernyőn transparentben mutatja az előrejelzést..
Láttam még egy rakás beállítást, csak nem tudtam átnézni..Van vmi extra amit tudni kell hozzá?
Eddig a digital clock különböző custom skineit használtam + az spb saját időjárás widgetjét... -
Arcanis
aktív tag
true story : )
Lilifee: hát igen, ezek is.. : )
mivan80: van egy kis kartonpapírból kivágott kocka ami felülről oda van celluxozva (a notebook monitora fölé, ahol a kamera van), ha meg használni szeretné, akkor fel lehet hajtani (egyébként meg a gravitáció a helyén tartja)
zseko: tényleg jó dolog ez a vásárolgatás, bőven elég dologhoz jutok hozzá a készítő támogatása nélkül az interneten... aztán ezen a szinten tényleg nem kell garasoskodni.
(Nekem is tisztaszoftveres win7-van, bár most lehet, hogy le fog járni, mert drága mulatság ez a BME-nek) -
Caaabi
senior tag
megnézek még párat és írok
-
Sógi
addikt
Nálam megy a letöltése
Nem értem nálad mi a gond...Milyen romod is van?
Check kk5 alatt biztos megy.(#37571) Caaabi: Kösz a teszteket!
Akkor azt mondod, h +v2 jól muzsikál kk5-el?
Max az sm és a supercore lehet még kiemelkedően jó sztemLetöltöttem ezt a beautyfull widget-et és tök jó cucc, 22 hufért meg pláne megérte!
Van tapasztalat, h ébresztgeti a telefont, sokat fogyaszt esetleg?Egy kis akkujelentés checkrom + cf kernel:
12%-on vagyok, leginkább wifi+2g, pár óra 3g, 2a akku:
Akkuhasználat: 2d 19h
Kijelző: 4h 6m
Hanghívások: 2h 27m -
pzstm
titán
Este tudom csak letölteni
-
zseko
veterán
Már kezdem kurv@ra unni ezt a hibát
[link] -
Caaabi
senior tag
készvagyok a kernelek tesztelésével, 1 helyezett: Siyah+v2 , 2. holtversenyben : siyah 2.3 és cf root kernel! (kk5)
-
F-ECT$
titán
GTalk kérdés: ha valaki mellett megjelenik, hogy videócseveghetnék is vele, de én csak hangcsevegést szeretnék, akkor azt hogy tudom elérni?
-
F-ECT$
titán
Nekem a 2.3 siyah van fönn, ez egyelőre jónak tűnik, bár nekem is volt egy restart után folyamatos fc. Ekkor wipe cache/dalvik megoldotta a dolgot.
szerk: Igazán nagy különbséget egyébként nem éreztem az utolsó 4-5 siyah release kapcsán, hacsak a hackelt 2.1-es, quadrantban 7k-t pontot elérő verziót nem számítom
-
pzstm
titán
turkbey:
fixed some issues and uploading rom now -
pzstm
titán
Turkbey has written that he found some issues and he will upload in the afternoon or tonight...sorry, guys but be calm...
Én kivárok...mondhatni nem hajt a tatár
-
R2D20208
addikt
-
-
adodaniel
őstag
Használja itt valaki a gyári autós tartót+töltőt? Belefér a telefon szilikontokkal együtt? Vagy nagyon passzentos?
-
Rotate
veterán
mellesleg 22 forint az ADW a marketen holnapig
repüljetek rá
-
Rotate
veterán
válasz
mivan80 #37537 üzenetére
nincs rajta tokom, szűzen van mint ahogy a dobozban volt... többnyire rakok alá kendőt, sapkát, bármit, ha leteszem, de néha elfelejtem... gondolom valamikor asztalra letéve sikerült...
az a szar, hogy nincs beépítve a hátlapba... így ha karcos lesz akkor meg lehet baszni...
persze emiatt tokot használni nem fogok, majd ha még az életben sikerül szerezni 2A-os aksit hátlappal, az nyilván segít a helyzeten... egyébként nem értem miért ilyen idióta a Samsung... az emberek viszik mint a cukrot, erre alig gyártanak/szállítanak... vagy ennyire nem kell a plusz bevétel nekik?
-
mivan80
aktív tag
Már nem tudok szerkeszteni de megtaláltam, Shummo-t keresed.
(#37536) Rotate
Vmilyen tokot nem használsz? Hogy keletkezett, asztalra lerakáskor, vagy vmi más karistolhatta meg?
(#37538) zseko
Nagyon szívesen! Én sem fedeztem fel egyből...
-
Rotate
veterán
egyébként már van 2 karc a kamera védő üvegemen... kicsit idegesít, de szerencsére nem pont a lencse előtt, így a képeket nem szúrja el...
-
mivan80
aktív tag
Fent a keresésnél, válaszd ki a lenyíló menüből (opciók) a részletes keresést, ott már elég sok mindent meg lehet adni szűrésre, itt vannak pl. a te hozzászólásaid.
(#37534) WaterWave:
Egyetértek.
Egyelőre elment a kedvem a fólázástól, hagyom egy darabig így, ahogy van, ha majd lesz egy kis időm, felmegyek Pestre, és ott vhol felrakatok rá egy normális darabot. -
zseko
veterán
válasz
mivan80 #37506 üzenetére
Jah, értem. Arra emlékszem hogy valakivel beszéltük is, de ezzel a tré keresővel alig lehet megtalálni valamit
Ha működne, hogy a saját hozzászólásaimra rákereshetnék az már túl leegyszerűsítené a keresést
Lehet akkor hogy bepróbálkozom vele és megrendelem.
(#37492) Arcanis, én a windows miatt szoktam rá a vásárlásokra
Mert megkaptam fősulitól (majdnem) ingyé az xp-t, a többit meg letölthettem, így van meg a win7 is, és megtetszett, hogy legális wibt használok, nem kell bohóckodni a frissítésekkel. Így egyre több mindent vettem meg rendesen, meg egyébként is, egy 134e forintos telefont véve ne sajnáljon már az ember párszáz forintot programra.. A barátodnak meg akkor nem ajánlom hogy megnézze a fiókjához tartozó keresési előzményeket, mert infarktust is kap
Múltkor belenéztem, 2007 óta az összes guglis keresésem tárolva van, tematikusan, web-hírek-képek-videók...
-
mivan80
aktív tag
válasz
T0MEEE #37517 üzenetére
Hát én elég sokat optam azzal a fóliával... Nem vagyok tőle elájulva, megvettem drágán (magától a Brando-tól rendeltem a webshopjukon keresztül), h Brando, minőség, meg minden és szerintem feleségem telóján a noname kenterbeveri...
Nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat, nem olyan jól siklik az ujjam a képernyőn, mint a sima üvegen (más fóliánál nem éreztem ilyet korábban), a felhelyezés alatt kapásból a levegőből összeszedett szöszöket (pedig igyekeztem a legsterilebb környezetet megteremteni), a légbubikat néhéz alóla kikergetni, a feltétel után, a rajta lévő védőfólia lehúzása közben ez is feljött, így újra kezdhettem a bubikergetést...
+ Bankkártyával helyeztem fel, aminek sikerült jól megkaristolni magát a fóliát úgy, hogy még le sem húztam róla azt a védőréteget...
Szóval max vmi finom rongyókával próbálkozz a bubik kiűzésével...Szóval én nem vennék még egyszer ilyet, max akkor, ha vmi profi helyen veszem, ahol szépen fel is rakják.
Az kimaradt, hogy szerintem nem megfelelően mérték le a kijelzőt a fólia gyártása előtt, mert nem mm-re pontosan passzol rá, ha a hangszórónál lévő kivágshoz viszonyítok akkor a képernyő bal oldalánál a kávánál megy a fóli, de a jobb oldalon mg olyan 0,5-1 mm-rel bentebb van, mint a káva.
Ja, azért hozzáfűzném, h nem először rakok fel fóliát telefonra...
-
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
sippet #37523 üzenetére
nem hiszem, hogy az általad leírtak okoznák a gondot.
pontosan arról próbáltam írni, hogy korábban bmarko romja teljesen jól működött, semmi gond nem volt vele. (egy hiányosság volt vele, a bluetooth - de azt lehet később ki is javította - amit én csak hébe-hóba használok, úgyhogy az nem is zavart/zavarna)
tehát lehetséges, hogy képes leszek visszamenni egy közel féléves miui romhoz, mert az jobb volt mint a mostani.
az audio driverekkel sincs gond, hiszen a spitya verzión kívüliekben pl. minden hang tökéletes.
tehát itt a fejlesztők hibáznak valamit, de ettől függetlenül nagy hála mindenkinek, aki szabadidejét erre fordítja! -
Caaabi
senior tag
Látom volt szó a tokokról megint, nekemis az említett bugatti marhabőr tok van, és nagoyn elégedett vagyok vele, akkor használom mikor zsebben van,. dolgozom mondjuk, vagy megyek valahova, ha otthon nyomkodom meg ilyenek akkor mindig a kerettokot használom, nekem ez a párosítás nagyon bejön
-
Buckalakó76
csendes tag
-
sippet
senior tag
válasz
HUTCHDB #37516 üzenetére
megmondtam, hogy ez lesz a miui-val. sajnos az sgs2 hardver és a hozzá tartozó driverek nem igazán fejlesztőbarátak, ezért van ez a rengeteg gond a nem gyáriból építkező custom romokkal. az ics-portolást is az audio driverek miatt nem tudják legalább béta állapotba hozni, pedig elég sokan dolgoznak rajta, miközben egy rakás más telefora van már legalább félig-meddig használható rom. a fejlesztők mérgesek is, hiszen annak idején nagy hír volt ugye, hogy a cyanogenmod brigád és a teamhacksung tagjai kaptak ingyen egy-egy készüléket, hogy ismerkedjenek vele, most meg nem tudnak továbblépni, mert szinte semmi sem opensource, ami ezt a készüléket hajtja.
-
freddirty
senior tag
1-2 hete raktam fel a siyah 2.3 kernelt masszív több hónapos ninph 2.1.3 használat után. Talán egy nagyon picit jobb volt az akkuhasználat de inkább csak érzésre, nem kimutathatóan. Más előnyét nem látom.
A nemrég kijött siyah 2.4 viszont bugzik nálam, a bluetooth nem működött megfelelően, nem ment deep sleepbe a gép és veszettül merült. Visszarakva a 2.3-at minden OK. De igazából nem látom értelmét, jó volt a ninph is. Talán majd ha lesznek végre user interfészek a gpu feszültségek/frekik állítgatásához és nem csak scriptek akkor érdemes lesz újra foglalkozni vele. -
Zin
őstag
Gyári T-s telo, a hangom mindig elmegy ha beszélek alig lehet telefonalni.Kies-el otthon kitudok menteni sms,hivasnaplokat,stb stb olyan lehetoseg van?mert alitolag masik szoft-t kell rátenni ami 3 het utan jött ki miutan a telo megjelent.
-
T0MEEE
tag
válasz
Buckalakó76 #37508 üzenetére
Hello!
Nagyon sok gondolkodás után én is náluk vettem. Először használtban gondolkodtam, de 100-110k körül több hónapos készüléket inkább kihagytam, és vettem egy saját névre szóló 0 perces készüléket (0%-os áfás számlával, samsungos garilevéllel).
Tegnap este 6 körül adtam le a rendelést a webshopjukban, fél óra múlva hívtak is, hogy másnap (vagyis ma) tudják szállítani. Ma reggel fél 9-kor itt is volt vele a futárSokan dicsértétek ezt a fóliát... mennyire szopatós a felhelyezése?
Valamint erről a Pierre Cardin tokról van valakinek tapasztalata? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
bmarko #37510 üzenetére
szia!
orulok, hogy hallok feloled!
hogy hogy lenyultak?
kepzeld ma nalam is elojott a no signal dolog, igy idegessegemben feltettem a spitya 12.6-i verziojat.
ez meg nem csong.....
eddig jol megy, igaz a fogyasztas meg kalibralatlan.
sajnalom ezt az egesz project-et, mert sgs1-en mar belekothetetlen, nagyon gyors, nem merul, minden tokeletesen mukodik.neked melyik az utolso miui romod?
esetleg az xda-n, a sajat oldaladon megjelenten kivul nincs valami uj verziod?
teszternek is jelentkezem, ha van valamid...es egy kenyes kerdes a vegere: te most milyen romot hasznalsz?
-
mivan80
aktív tag
válasz
Én is ott vette, 24 hó gyári garival, korrektek voltak!
Amúgy keress rá a fórumon vettek tőlük többen.
-
pzstm
titán
Így fog kinézni a legfrissebb török...
v29.2
Siyah KERNEL 2.4.1 Final
Pda : I9100XWKK5
Phone : I9100XXKL1
Csc : I9100OXAKL1
-
F-ECT$
titán
válasz
kecsetihunor #37046 üzenetére
Most mérek PowerAmp-pal (2Ah akksi), kikpacsolt kijelzővel (tehát csak az akksi állapotának megnézésére kapcsolom be). 25 perc alatt esett 2%-ot.
A 15% / óra, amit te mértél, nagyon soknak tűnik számomra.
-
bmarko
tag
válasz
HUTCHDB #37487 üzenetére
11.25 óta saját miui kernel is van, ha jól láttam, egyébként a fogyasztása szerintem nem is rossz. Ami idegesítőbb, hogy a framework-ben nem bírják kijavítani a no signal bug-ot, sőt már odáig romlott a helyzet, hogy a kitalált megoldás is már csak 2G-vel működik. Sokan szeretik, vagy épp nem a rezgő billentyűzetet, az pl. egyik SGS-es miui verzióban sem működik. Pedig keményen egy sort kellene beszúrniuk a kódba. A csengőhangok nálam is vándorolnak, valószínűleg azután, miután csatlakoztatod a számítógéphez. Egy darabig nagyon lelkes voltam a dologgal, de miután egy az egyben lenyúlták, ráadásul tönkrement a videókártyám is leálltam. Spitya nekiállt közben a magyar fordítás összerakásának is, már nem akarok belekotnyeleskedni a munkájába.
-
válasz
Én vásároltam már tőlük semmi negatív tapasztalatom nem volt
-
Buckalakó76
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni én is egy ilyen csodát, de a gyorsboltban jelenleg nincs. Esetleg nextelnél vásárolt már valaki? Magyar verziót adnak? Gyári samu garival? Megbízható bolt? Estleg más beszerzési forrás, olcsón magyar verzio, gyári garis. Megköszönném, ha segítenétek.És a gyári gari 12 hónap teljeskörű meg 12 honap korlátozot? Asszem így irták a nextelnél. Ez fedi a valóságot?
-
mivan80
aktív tag
válasz
Arcanis #37492 üzenetére
Dettó! Bár vmi miatt még mindig nem tudok minden appot a telefonról megvenni, vmi hibát ír ki egyes cuccoknál, de PC-n keresztül minden vásárlás megy, és szépen le is töltődnek a telefonra.
Én is gondolkoztam már ezen, nekem a contactok, és a hozzájuk tartozó plusz infók (cím, születési dátum, stb.) is a gmailen vannak tárolva (azzal szinkronizálok), a te listádon felül...
De a kamerák letakarását lehet meg kéne fontolni!
Amúgy tényleg, hogy takarja le, szigetelőszalaggal, vagy mi?!
A telefon kameráit is, vagy csak a számítógép webkameráját? -
F-ECT$
titán
válasz
the radish #37503 üzenetére
Droidwallal lehet tiltani ha máshogy nem megy.
-
the radish
senior tag
Sziasztok!
Mi generálja a PhoneUtil adatforgalmát és le lehet valahogy csökkenteni? Még csak 9.00, de már 1,98 Mb a mai felhasználása. Így nem lesz elég a keretem.
Köszi a javaslatokat.(Eredeti fw.)
-
válasz
LaptopSystem #37500 üzenetére
Hát ha nem jó nekik a kártyám nem fizetek nekik
Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen monitort vegyek?
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Külpolitika
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019- i7 9750H 16GB 500GB Radeon Pro 5300M 4GB hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest