Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz randras #30541 üzenetére
Ohh ugyan már nem kell szabadkoznod. Természetesen mindenkit érdekel, hogy milyen teszt pontszámokat kap az új kütyüje, de ahogy ERPY kolléga is jól megaszondta, nem ez a lényeg. Mondok egy élő példát. Egyik kedvenc programom az Animated Weather. Ebben van egy olyan óra megoldás ami nekem a leginkább megfelel, és amolyan tipp topp animált időjárás képet is tud mutatni. Nos kérem a legutóbbi verzióig szaggatott az SGSII-n. Hiába brutál proci, hiába grafikus gyorsító, ha esett az eső az bíz képregénnyé vált. Persze jártam is a fejlesztő nyakára (váltottunk vagy 5-6 levelet a témában) és láss csodát a legutóbbi verzióban megoldotta a problémát és olyan simán fut minden animáció mint kés a vajban. Következtetés: hiába az erős masina, a csodás pontszámok, ha szutyok a kódmester munkája akkor az adott program akadni fog.
Továbbá, még csak véletlenül sem állítom, hogy kamu információval jöttél csak azt, hogy én nem emlékszem olyanra, hogy bárki akinek SGSII-je lenne beégésre panaszkodott volna.
Irulok pirulok, arról valahogy lemaradtam, átsiklottam az adott hozzászólás felett, miszerint itt valaki beégést emlegetett volna...Közben utána jártam és kiderült valóban élő a dolog a SAMOLED-es kijelzőknél, de számosságát tekintve elhanyagolható és csak nagyon rövid ideig találkozni a jelenséggel túlhúzott fényerejű kijelzőnél és generációkkal ezelőtti típusoknál fordult elő tehát van alapja a kérdésnek.
Mondom, ha bárkinek van ilyen tapasztalat azért szóljon![ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Linux kezdőknek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest