Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
válasz
killerjohn #28796 üzenetére
értelek de nekem valamiért akkoris lefagy 1600 ra huzva és cska aksi ki meg be segít.. lehet rom vagy kernel vagy modem miatt ez a jelenség ?
-
killerjohn
addikt
válasz
Caaabi #28794 üzenetére
nagyon ritkán megy fel 1600-ra, csak amikor tényleg szüksége van rá. szvsz sokkal fontosabb az idle fogyasztás csökkentése, mint a használati fogyasztásé, mivel (legalábbis nálam) jóval többet van idle-ben, mint nem. plusz tényleg nem nagyon megy fel 1600, csak amikor szüksége van rá, akkor meg miért ne engedjem ?
-
Caaabi
senior tag
válasz
killerjohn #28729 üzenetére
Ez tetszik, milyen beállítást ajánlanál leomar75 2.7.1 es romhoz syjah 1.8 as kernellel hogy a battery life továbbra is hosszu maradjon esetleg hosszabb, jelenleg a set cpu van ugyvan beállítva h min 200 max 1000 screen off min 200 max 500akkor 1600nál 1425, 1400-1325, 1200-1275, 1000-1175, 800-1075, 500-975, 200-950, 100-950 és ígyis viszonylag jó az akkuidő de ha tudsz ezzel a progival mégjobb beállítást hasonló min 200 max 1000 es procira akkor megköszönném
am a set cpu van ha beállítottam a procit 1400 ra még elment de 1600 nál már megfagy és ujra kell indítani úgy hogy kivenni az aksit meg minden :S meg gondolom 1600 al eszik is rendesen
-
sterby79
tag
Üdv mindenkinek! Feltettem a CriskeloRom V25-öt. Előtte a V24 volt fent. Megnyittam a Deluxe settings-et és ezt irja ki: Deluxe Settings has expired (12>11) Not showing all settings! Please install Deluxe Settngs v12. Legjobb tudomásom szerint a Criscelo V25-be a New JkaydeLuxe setting V12-nek kellene lennie!Vagy nem?
-
adodaniel
őstag
Sziasztok! Rendeltem jig-et. Lehet, hogy ostoba a kérdés, de hogy kell használni?
Kikapcsolt állapotban bedugni és úgy bekapcsolni, vagy simán működés közben bedugni...stb. Köszi.
-
HardRic
addikt
Előzetes képek alapján az ICS nem tetszett, de a videók elkápráztattak. Ez az első szép alap Android. Kell. Ez a Nexusos TI OMAP proci mennyire kompatibilis a miénkkel? örülnék ha minél előbb átportolódna.
-
smoli
aktív tag
Ha rootolva lenne a telód, akkor kéne legyen superuser ikonod meg CWM-ed, de ha újonnan vetted akkor tuti ilyenek nincsenek rajta.
Szóval, annak ellenére, hogy nem javasolja szinte senki itt a fórumon, hogy Kiessel frissíts, ha megteszed és KI4-re frissít akkor 2.3.4-es androidod lesz. -
Sztu
csendes tag
Sziasztok! Új galaxy s 2 tulajként kérdezném, hogy a kieseben PDA KF3 / PHONE : KE7 / CSC : KF1(aut) írja ki meglévő szoftvernek a telón, és felajánlja a PDA : KI4 / PHONE : KI1 / CSC : K12(aut) ezt csak simán frissítsem és 2.3.4 lessz rajta mert edddig a Telefon névjegyénél 2.3.3 szerepel, viszont a kernelverziónál 2.6.35.7-i9100XWKF3-CL276555root@DELL101#2 utóbbi azt jelenti hogy már rootolva van, vagy nem? Eddig htc-m volt és annál csak simán frissítetem, mivel rootolni nem lehetett. Köszi a segítséget
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Bocsi csak egy gyors kérdés (igazából nem engem érdekel, hanem egy barátom nevében kérdezem) az S2 VIDEÓZÁSNÁL tudja a touch focus-t?
Köszi szépen a segítséget!
-
smoli
aktív tag
Tudtok olyan eseményjelző widgetet aminek a hátterét átlátszóvá lehet tenni?
Esetleg naptárat? -
No.01
addikt
válasz
imrus72 #28776 üzenetére
Azt aruljatok el, h milyen alap ROM-t tegyek fel MIUI elott mert azt ugye XDA-n sem emlitik csak annyit, ha legujab... (gyalulnom kell mindent mert lehet a sok ROM bezavar es ha szuz rendszerre rakom akkor megszunnek a hibak... (kockas CRT effekt, kisebb-nagyobb akadasok, neha erzekelten kijelzo)
-
Sokka
aktív tag
Installation aborted!
Érdekes, hogy KH3-nál tökéletesen ment az 1.7-es, most KI8-nál meg fel sem megy a 2.0-ás. Pedig úgy csináltam tegnap, hogy full gyalu után KI3 3 file-os, aztán KI8 1 file-os, majd KI8 kernel. Ezután old bootloader, és jig. Addig minden patent. Csak ezt a SuperCore-t nem akarja.
-
Brenyo
tag
Erről tudtok valamit mikor várható sgs2-re/lesz-e egyáltalán?
Anroid 4.0 -
imrus72
tag
Frissült az NDT MIUI1.1-re!
Version 1.1:
- Update some multilang strings with some fix (thanks XJ)
- Add new kernel here
- Fix Tether
- Fix Video player (use Galnet Video)
- Fix Torch issue
- Try fix some minor issue ....
- Have 2 sub-version: Honeycomb version (thanks Shiwantha J) and iOS version (iLstone)
- Add CWM manager -
No.01
addikt
válasz
killerjohn #28769 üzenetére
LOL
Mellesleg en is igy voltam vele, de most "nyertunk" egy kis idot amig az S3 megjelenik... Bar ezt a telefont annyira megszerttem, h lehet nem is adom majd el inkabb megtartom referencia alapnak az S3 melle
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz
killerjohn #28769 üzenetére
igaz a párszáz pixel széltében és magasságban nem sokat számít a kijelzőnél
sgs3 nem lesz sokkal jobb a primenál én többet vártam tőle... (~400mhz plusz meg a 12megapixel már a 8 is sok...)
-
smoli
aktív tag
válasz
N.YCityBoy #28749 üzenetére
Tar kiterjesztésű kernelt is fel lehet rakni CWM-ből!
Válaszd a Flash a kernel opciót és menni fog. Én sosem frissítek kernelt odinnal. -
Joe bácsi
őstag
Gyári rommal és minden gyári cuccal be lehet állítani, h. ne csak chat nézetben lehessen látni az sms-eket?
És azt is be lehet állítani, h. az sms jelentéseket ne a hívásnaplóba tegye? -
killerjohn
addikt
az egyetlen bajom a Galaxy Nexus-al, hogy ez egy S2 NFC chippel és ICS-el
eddig izgultam rá nagyon, de most marad a várakozás az S3-ra
nem baj, akkor karácsonyra nem teló váltás lesz hanem fényképező csere(az univerzum olyan intelligens, tudja hogy mindkettő már nem férne bele a büdzsébe...)
-
Rotate
veterán
Nah, sikerült az LG-től kiharcolnom a pénzemet, keddre kb. a számlámon lesz, és rendelem is az SGS2-t
kb jövő hét csütörtökre én is büszke tulaj leszek
-
F-ECT$
titán
A gyári accuweather-es időjárás widget csak nekem felejt el frissülni éjjel, ha deep sleepben van a telefon? "Természetesen" ha felébred a telefon, akkor utána sem frissül már, ha egy frissülést kihagyott...
-
Nocsesz1
senior tag
Szeretném kicserélni a lock screen-emet a gyári romban. Olyanra hogy csúszkával lehessen feloldani. Ez lehetséges? Nem külön programra gondoltam első sorban.
-
R2D20208
addikt
-
Sógi
addikt
4 napja használom Batista 2.2 KI8-at supercore kernellel, nagyon király az üzemidő...Ha esetleg valakinek egy stabil, jó fogyasztású megbízható combó kellene...
Bug-al nem találkoztam... -
R2D20208
addikt
válasz
N.YCityBoy #28750 üzenetére
Ügyi vagy
(#28752) Sógi ez nálad egy egyéni rekord már mi ?
(bocsi ha nem vicces)
-
válasz
N.YCityBoy #28749 üzenetére
Már nem kell megtaláltam!
-
-
pzstm
titán
SamFirmware SamFirmware
#SGS3 First plan quadcore... @eldarmurtazin says today: dual core Exynos 1.5-1.8 GHZ.#SGS3 : 12 megapixel camera, 1080p (60 fps tbd), dual core Exynos 1.5-1.8 GHZ, Android 4.x
Jó ideig még igencsak elleszünk mi a kicsikénkkel
-
-
Arcanis
aktív tag
válasz
drlovi #28704 üzenetére
Én hirtelen ezeket találtam:
BackLightNotification:
[rövid leírás] [xda]NoLED:
[rövid leírás] [xda](Egyiket sem próbáltam)
-
F-ECT$
titán
válasz
N.YCityBoy #28739 üzenetére
Tar-t odinnal kell feltenni -> 1.hsz.
-
csabám
addikt
Egy új launcher a láthatáron. . .
-
-
F-ECT$
titán
válasz
Nem lesz sok a töltési áramerősség?
A GPU-n állítottál valamit?
-
pzstm
titán
most látom csak a cikket a 4.0-ról...megyek is olvasgatni
[link] -
Shummo
senior tag
válasz
Akkor hajrá V2.0 is kinn van már. Nekem eddigi legjobb. Vmi battery drainem mindig volt az előzőkkel. Most egyenlőre nincs
-
Joe bácsi
őstag
Gyári rommal és minden gyári cuccal be lehet állítani, h. ne csak chat nézetben lehessen látni az sms-eket?
Arcanis
aktív tag
válasz
Szép munka!
-
killerjohn
addikt
hát a siyag kernel 2.0 beta 6... eszméletlenül jó, smooth, zseniális battery life, persze 1.6GHz-re húzva és egy finom kis UV, nem próbáltam ki meddig tudok lemenni hogy stabil maradjon...
most ez van, voltage controllal (sokkal jobb mint a setcpu):
- io: vr
- governor: smartassv2
- cpu: 100-1600MHz
- V1600: 1400mV
- V1400: 1300mV
- V1200: 1200mV
- V1000: 1100mV
- V800: 1025mV
- V500: 925mV
- V200: 900mV
- V100: 850mV
- currents: 900mA / 900mA / 500mAnagyon komolyan megy
-
exelsior1
senior tag
Hali
Most volt szerencsém venni Galaxy S2-t (már másodszor), és az a kis bajom vele, hogy habár t-mobilos, 2.3.4-es androiddal a swype nem tud magyarul, míg a korábbi Galaxy S2-m másfél hónapja még tudott. Valakinek ötlete, hogy honnan varázsolhatnám fel magyarul is a swype billentyűzetet?
-
adamho
tag
válasz
N.YCityBoy #28725 üzenetére
Na de mi? A KI3 bármikor visszamegy, de a siyah kernelekkel sem tudok flashelni. Milyen wipe-okat kéne még nyomnom? Hogy gyaluljak le mindent a telefonomról?
-
-
adamho
tag
Kedves Sorstársak!
A KI3 rom van fönt. Bármit csinálok, nem engedi a criskelo V25-t fölrakni, nem indul el, csak a sárga háromszögig jutunk.
Valaki el tudja nekem mondani, hogy PONTOSAN mit kell tennem, hogy föltegyem ezt a romot?
Egyébként próbáltam korábbi rookat fölrakni (KH3, KI4) de már azok sem indulnak el, kijön a telefonon az odinos telepítés után egy rakás piros sor, és nem indul el.
HELP! -
Joe bácsi
őstag
R2D20208
addikt
CriskeloRom V25-S-BAR-12/7-Tog-BLN-CallREC-Overscroll-7Locks-PWR-M-Esxt- (XXKI3-2.3.5)
Changelog :
*New JkaydeLuxe setting V12 (choose if you want 12 or 7 toggles in pulldown)
*New png changed in system UI
*New sliders (tabs) on lockscreen
* add 1 Host 2 ad blocking thing addons are added (up voice all)
*More than 200 icons added for your lockscreen, choose your color (in SD card CriskeloAddons)
*Features : (bold are new in v12):
* Removed padding code from sound toggle
* Changed the default shortcuts on lock screen (now only Unlock and Sound toggle at center, so glass left, right and up will all be unlock and down will be silent)
* Added Flashlight toggle to quick panel (it keeps screen on! So remember to turn it off using button or power button)
* Added Auto brightness toggle to quick panel
* Added Secure toggle to quick panel (your unlock screen will switch to your selected lock screen while not secure)
* Fixed vibration toggle on quick panel and Phone options dialog (now switches correctly according to vibration state: always off, always on, only in silent mode, only if not in silent mode)
* Toggle for Deluxe quick panel (requires reboot, if off then it's only the 5 stock quick panel buttons that are shown)
* Toggle for Bluetooth On notification
* Toggle for status bar vibrate icon (show only when in silent mode)
* Toggle for lock screen charging info
* Toggle for lock screen next alarm info
* Toggle for lock screen date(még meleg, most rakta fel)
-
BaKax
csendes tag
válasz
Zsolaf #28707 üzenetére
Egyszeruen es nagyszeruen...feldugtam a gepre, kidobta, hogy van elerheto frissites, en meg frissitettem...hol itt a hiba?
Esetleg valaki egy listaval nem tudna megdobni, hogy adott orszagban adott szolgaltatonal elerheto-e a 2.3.4? De elvileg mar mindenhol elerheto kene legyen, vagy nem? -
No.01
addikt
Vay nem figyeltem vagy csak most jott elo de ennel az uj MIUI-nal erossen kockasodik a CRT off effektnel... Elotte sosem volt ilyen gondom...
Tapasztalta mas is ezt?
-
drlovi
aktív tag
sziasztok,
optimus 2x ről váltottam. És egy app hiányzik ami ott az lg notifications volt.
Van vmi hasonló progi a telóra. ?üdv.
-
BaKax
csendes tag
Az agyam megall, ez a sz*r Kies csak a kernelt frissitette... :@:@
KH1esre, mit kell rola tudni?
-
fiktív1
tag
Köszönöm, a Viber tökéletesen működik! Azt meg tudom tenni valahogy, hogy az alap csöngését változtassam? Halk, nem annyira eszrevehető.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest