Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
DjBlero
őstag
válasz
norbert999 #28495 üzenetére
-
norbert999
aktív tag
Valamiről lemaradtam:[link]?
-
norbert999
aktív tag
Bocsássatok meg, de miféle KI8-ról irtok?
A samfirm-en KI4-et látok max.
Most jön le egy KI3...
-
Joe bácsi
őstag
Gyári rommal és minden gyári cuccal be lehet állítani, h. ne csak chat nézetben lehessen látni az sms-eket?
És azt is be lehet állítani, h. az sms jelentéseket ne a hívásnaplóba tegye? -
Gizmo94
veterán
válasz
DjBlero #28476 üzenetére
Akkor is a te hibád volt, hogy legyen FC-d és Boot Loopod örökre!
Természetesen nem a te hibád volt, csak hülyéskedek. Sajna lusta vagyok mint a homoki bivaly, menteni is, meg wipe-olni is, aztán tegnap megadtam az árát csúnyán..
Végül mindenféle kóbor mentésekből megpc-re mentett mappákból összelegoztam nagyjából a dolgokat. A végén már úgy nyomtam, hogy a turkbey 1.9-et meg a siyah 2.0 betat egyszerre raktam cwm-ből, külön reboot nélkül. Ki is fagyott bootnál, kikapcsoltam, utána újra bootolt és helyrejött. Azóta is úgy van és műxik mindene.Sógi: Azzal azért már gondolkodóba esem...
Bár most megszoktam ezt a török csicsát.
De lehet, gyorsan romolok egy Batistát, végülis már lassan 24 órája jó a teló, ez unalmas..
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #28475 üzenetére
Ne szurkálódjál itt, srác...
Ez nem a sarki kocsma...
(#28477) Gizmo94 : Ahogy érzed...
és blackblue themmel sem az?
(#28476) DjBlero: Ha már nosztalgia, akkor legyen egy stabil KF3, legalább...
(#28480) DjBlero :
(#28481) Gizmo94: Ok, csak most ne felejts menteni...
Mostanában mindent elfelejtesz..
-
F-ECT$
titán
válasz
killerjohn #28397 üzenetére
És az a fül hol van?
-
Gizmo94
veterán
Nahh, helyben vagyunk, alakul ez.. Hi Sógi.
Majdcsak összeszenvedjük richie telóját is nagy nehezen...
Jah, Blero a merész...
Tegnap nem volt ilyen vidám.. (én se mondjuk)
Egyébként is Blero hibája volt az egész, mert ha csak egy kicsit hamarabb írja be,hogy szívott, biztosan nem tolom fel azt a killer romot, pláne nem mentés nélkül..
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #28462 üzenetére
Bocs, nekem evidens volt a root...
Na mivan öcsém?
Legalább, most tuti nem felejted el, hogy kell ezt csinálni(#28465) DjBlero: Szia DJ!
Dobd fel batit sc2.0 kernellel! Nem mered...
1 nap után 45 perc dumcsi + 1 óra kijelző 66%, egész türhető
Jah és ez már káííínyolc öcsém
Akko nyomassad, úgyis ráérsz... -
-
Camelus
csendes tag
Üdv!
Szeretném frissíteni a telefonom szoftverét, jelenleg 2.3.3 van rajta. Azt szeretném megtudni, hogy a Kiessel érdemes-e, illetve nem fog-e kárt okozni benne, ha azzal frissítek. Az Odinhoz nem értek.
Köszi. -
Soound
tag
válasz
Gizmo94 #28431 üzenetére
Én pl. azzal szívtam, tudom is én melyik rom/kernel rakott fel "hibás?" CWM-ot. A hiba annyiból állt, hogyha backupoltál vagy restoroltál akkor a progress bar nem mozdult. Nahmost backup elején sok szöveg nem fut, és csak a progress bar ballag. Backupolni akartam és kicsit befostam, mert nem csinált semmit, azt hittem megfagyott a telefon. A vicces az volt, hogy kikaptam az aksit, visszatettem, telefon bebootolt recoverybe és újra elkezdte a backupolást. A hiba nem oldódott meg, de letalább leesett, attól még hogy én nem látom, a telefon dolgozik a háttérben
Más:
Ezt nézte más is?
Amit a csávó igér:
PFGPS FIX v2.0 :
- First start - 9 seconds - Fixed
- Second start (reconnection) - 2 seconds - Fixed
- Accuracy 3-7 metersSzemély szerint kipróbáltam és működik. Version A-t próbáltam. 9 sec tényleg valós. Kb. 2-3 sec elteltével 10-12 holdat lát pl. GPS Status. legtöbb időt szokás szerint a fixálás viszi el. Hazafele nézegettem kocsiban, 6-7 holdnál többre nekem nem csatlakozott, de 10-12őt látott.
kb. 25sec kell neki hideg indítással lakásban, és kb. 4-5 sec melegindításban, szintén lakás.
-
DjBlero
őstag
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #28442 üzenetére
Nahh, bakker...
Akkor: "You need a fake flash recovery image.
Várjá'
Most nézem, ez HTC-hez van... Várj, utánanézek.. Nálam negvan a menüben a verification kikapcsolás...
itt le van írva részletesen, képekkel illusztrálva
Így már csak menni fog,.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #28434 üzenetére
Így szokott az lenni, de menni fog a dolog, nem lesz tégla...
Gabbana:
HTC témát tudsz az SGSII-re tenni, de legálisan semmiképp. Valami HTC Sense rom van, ami produkálja a HTC felületet nagyjából, de azt root nélkül biztosan nem teszed fel, gyári rom alá meg alig van téma, tehát úgy esélytelen...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Richard! #28425 üzenetére
Ilyenkor beszart, ez van. CWM-nál előfordult nekem is párszor,hogy belefagyott.
Kikapcsoltam, újrakezdtem, akkor felment, ennyi volt. Nem gebed bele a teló, semmi baja nem lesz. Ha van mentésed, nem kell aggódnod. Ha nincs, akkor úgy járhatsz, ahogy én tegnap
Lehet,hogy hibás a rom zipje. Próbáld meg újra letölteni, vagy másik romot rakni. Kb. ennyi amit tehetsz.. Kapcsold ki és try again.. -
Soound
tag
hopsz már linkelték
-
Laraxior
titán
válasz
ricshard444 #28421 üzenetére
bennem is megállt az ütő... mégjobban szorongatom a SGS2m
-
Richard!
addikt
HELP!!! megállt a telepítés! batistát tenném fel recoveryből már kb 20 perce csak az 1/4-éig ment el
ilyenkor WTF?
-
Gabbana
aktív tag
Sziasztok!
Olvasgatom amit írtok, de nem nagyon értem
. Egy nokia 6310i-ről váltanék, és a galaxy s2 meg a htc sensation között hezitálok. A HTC-ben csak a sense tetszik, ezért kérdezném, hogy teljesen legálisan tudok s"-re ilyet tenni vagy nem? Van értelme, vagy baromság? Nem lassítja le a telefont?
-
HardRic
addikt
Ezt láttátok? iPhone 4S és SGS2 ejtés teszt.
Szépen szerepel ez a szar, műanyag vacak ami nekünk van. -
Soound
tag
válasz
imrus72 #28413 üzenetére
Hivatalos MIUI már a kertek alatt, ugyan asszem még nem jelentették be, de egy insider már elcsiripelte magát. Meghát mivel van stable CM7 így kb. az utolsó akarály is elgördült a project elől. Amikor teszteltem MIUI-t nekem nagyon bejött. Battery nem igazán érdekel, speed az azért csakcsak, de elgjobban az UI kinézete számít nekem.
-
-
Richard!
addikt
egy pillanatra nem válaszolt az odin
kissé beszartam
-
imrus72
tag
Végre! jól működő MIUI s2-re,magyar nyelv támogatással. Desire HD-n az ő (NDT) romjuk volt a legjobb.
17-Oct-2011]NDT MIUI GINGER 2.3.5 MULTILANG SUPPORT Version 1.0 -
tutubull
tag
a batista 2.2 felrakása elött kell full wipe? hogy szoktátok?
-
Sógi
addikt
válasz
Richard! #28405 üzenetére
Jaja, az vagyok
Batista 2.2 és Supercore 2.0 -
Zsolaf
addikt
-
-
Richard!
addikt
ki8-at rátehetem az előző romra? ki3+batista.vagy most mi van??
de régen csináltam
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OpenWRT topic
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest