Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shingen
addikt
-
Shingen
addikt
Én is zarul vagyok faáj a fejem, meg szar a közérzetem napok óta, de nem jött ki rajtam komolyabban, pedig de jó lenne beteg ácsi 2 hétig.
-
-
no more
veterán
-
zoleeno1
veterán
-
nggabi
félisten
Fasza ez a nátha ami terjed. Tegnap egész nap lázasan feküdtem... Ma már jobb, mondjuk csaltam egy kis antibiotikummal, holnapra egyben kell legyek. Jön át exem
-
nggabi
félisten
Böff.
-
Piwi
veterán
Gyengék
-
no more
veterán
Gyengék
-
Keem1
veterán
Gyengék
-
no more
veterán
Gyengék
-
Keem1
veterán
Gyengék
-
bAtt001
addikt
válasz
wertigo1984 #89674 üzenetére
Hagysz neki üzenetet az üzenetrögzítőjén
-
wertigo1984
őstag
Urak, lenne egy kerdesem.
Ugy dontottem, hogy megis eladom a Redmi Noteot, amit hardverapron meg is hirdettem. Lenne ra jelentkezo, elvileg a tag pesti. Ma lenne randink az uzlet miatt, gondoltam sokkal gyorsabb ha telefonon beszelunk, igy elkertem a szamat hogy felhivom. Nem mobilszamot adott meg, hanem vezetekest.
Ertem en, hogy a mai vilagban nem adunk akarkinek bizalmas infot, foleg telszamot nem, de igy hogy tudok vele egyeztetni, ha veletlen kozbejon barmi (kisiklik a villamos, defektes a metro vagy barmi)???Amugy ha valamelyikotoket erdekli a telo, kap kedvezmenyt. De csak mert sok a homar.
-
Keem1
veterán
Halyátok ilyen banda mellett mi tök unalmasak vagyunk, megyünk 2 éjszakára wellnesselni
-
no more
veterán
Fúj! Egy nő 60 kiló alatti!
-
Piwi
veterán
válasz
wertigo1984 #89659 üzenetére
csonttal a kutyák játszanak csak
-
no more
veterán
válasz
nggabi #89647 üzenetére
Sajnos rossz szexben volt részem nekem is... 2 gyerekes anyuka (azta gondolná az ember, hogy ennyi tapasztalattal már ejha), de lehet max 50 kiló, szóval álom teste van, szép tenyerébeillő kis cicikkel. Erre ledobta magát, széttette a lábait és ennyi... Várta, hogy történjen valami. Mindegy, azért kétszer beleürültem, aztán reggel haza és ennyi.
-
nggabi
félisten
Reggelt.
Női logika: második randin dugni gáz, de azért csináljuk. Ottaludni a másiknál viszont nem lehet.
Egyébként nem volt valami jó, mehet a lecsóba.
-
nggabi
félisten
Gyenge aki gyenge
-
zoleeno1
veterán
válasz
wertigo1984 #89624 üzenetére
bekaphatja a gyömbér meg a vitamin... Október eleje óta eszek napi 1000 C-t, 2000 D-t, propoliszt, mézes gyömbért 1 kanállal. Oszt mégis... Az sem kizárt tüdőgyuszim van, mert fáj a hátam is, de a doki nem hallott semmit.
madár: annyira, hogy másik szobában aludt tegnap, de azért ápol rendesen
ördög: kabbe
-
zoleeno1
veterán
Kösz
Jó oldala, egész héten nem kell melózni
-
zoleeno1
veterán
Na gyengék, most én lettem gyenge, influenzia... Itthon döglök lázasan
-
no more
veterán
-
nggabi
félisten
válasz
Shingen #89608 üzenetére
2 nővel?
Mert ma nekem konkrétan 2 nővel volt randim. Anyuka elhozta a kis barátnőjét is a mai talinkra. Ebben az a szép h tudja jól h dugnám azt is, mert szombaton eredetileg a barátnőjéhez mentem oda
Szerencsére nem maradtunk sokáig 3asban
De azért jó volt, jön át csütörtökön egy kis filmezésre
-
Keem1
veterán
válasz
wertigo1984 #89599 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest