- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Gaming notebook topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nggabi
félisten
válasz zoleeno1 #88783 üzenetére
lent volt anyuka, 2 exem. anyut kerültem, büntiben van. fogtam egy kis fekete szemüvegeset, de reggel már elég gyökér volt. majd jövő héten visszatérünk rá
írogat a román csaj, és csókolóztam egy nálam egy fejjel magasabb szőke barátnőmmel. minden egybevéve jó kis este volt
"szenyor dzsíííí"
-
no more
veterán
Ez a topic még OFF-abb, mint az Android OFF.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
nggabi
félisten
Game over
Jó kis este volt...
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Béka nincs ki. Megy jáccani
"szenyor dzsíííí"
-
no more
veterán
válasz Shingen #88765 üzenetére
Nincs problem. Tökéletesen meg vagyok elégedve az S7 Edge-dzsel... Immár fél éve. Egy karc sincs rajta. A készenléti időt butította le a Samu, de ezt meg majd orvoslom egy ODIN-nal, ha az Oreo nem javít (megy vissza a 6.0).
Azon lepődtem meg, hogy van külön Galaxy OFF. Lassan 2 éve Samut használok és nem tudtam róla. A5 '16 volt az első Samsungom. Aztán annyira csábított tovább Korea, hogy vettem egy S6-ot, és mivel napi 2-3-szor kellett töltenem, beinvesztáltam egy vadi új S7E-re. Ha nem lenne ilyen gyenge üzemideje még mindig S6-om lenne, azzal sem volt sosem semmi bajom. Majdnem egy évig használtam, és használtan is vettem anno. Ezt a telefont haláláig tervezem használni, annyira imádom. 2 év után veszek bele aksit, meg veszek még hozzá + 1 év garanciát is.
(#88764) Keem1: Szia! Téged ismerlek a topikunkból.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Azta! Van ilyen topik is? 😱😱
-
Shingen
addikt
Mi ez a kihalás?
風林火山
-
Shingen
addikt
Mi van béka készülsz a dizsibe?
Jó lenne már ha beújjítál vkit ez nem állapot, hogy nincs csoki.
Még a végén a sisakoson kötsz ki.風林火山
-
bAtt001
addikt
Na baszod kell nekem inni, este nem tudom mikor jöttem haza de emlékszem kitartóan küzdöttem a windows jelszóval, aztán rendeltem 2 játékot ps4re hajnalban, hogy baszná meg aki kitalálta az alkoholt
-
Keem1
veterán
Megint itt a banda, eskü, ma nem rúgok be
-
törölt tag
-
Keem1
veterán
válasz zoleeno1 #88740 üzenetére
Ez így van, szó szerint. Én is 34 vagyok már.
Tényleg nem szoktam ilyet, de anno ide is toltam a posztot. -
Keem1
veterán
válasz zoleeno1 #88738 üzenetére
Köszi
Alapvetően nem direktben tervezett volt, hanem csak leálltunk a bébistoppal. Nem is gondoltam, hogy ilyen gyorsan összejön, hisz a Kriszti még egyetemista, eleinte nem dobott fel túlságosan a gondolat, persze ő teljesen odavolt, már a pálcikára brunyáláskor is (nyilván ő minél előbb szeretett volna bébit), de aztán az idő múlásával teljesen megváltozott a véleményem
Látni azt, ahogy gömbölyödik, ahogy a hangulata változik, meg egyre több a gratuláció. Az érzést nem cserélném el semmire.[ Szerkesztve ]
-
-
Dyrtyho
őstag
Gondolom ide is előbb utóbb elfog jutni az a hullám ami a Samsung Galaxy S7 topicban folyt, mert át lettünk irányítva. De akkor gyorsan vázolom a szitut, a Telekom múlthét hétvégén meghirdette a Black Friday akcióját és a listába került egy Galaxy S7 készülék is, a piaci árán alul. De sokakat már az zavar, hogy olyan készüléket rendeltek meg, amit a Telekom a Telenortól vett át (Telenoros sms alapján), és függetlenítettek ki, és a Samsung segítségével újra matricázták mintha vadi új lenne, de ezt ugye nem jelezték a termék mellett, így páran azt hiszik hogy használt készüléket kaptak a pénzükért.
best regards, egy fórumozó blogger
-
Keem1
veterán
Eltört két pohár, még egy virág is lerepült a párkányról. A szomszédok egyelőre nem jöttek át rám verni az ajtót
-
Keem1
veterán
Reggelt. Fejfájás eladó.
Asszony ébresztett, felhívott. Mondtam, szivi ne olyan hangosan, mert szétmegy a fejem. Most készül a rántotta.
4 nap piálást jósoltam, de szerintem én már ma este is kihagyom
Szerintem ma senki nem ment be melózni. 5en voltunk, ezek úgy bebsztak, hogy öröm volt nézni[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Reggelt.
"szenyor dzsíííí"
-
törölt tag
válasz korcsillio #88716 üzenetére
Nem isztok rendesen. A vége teljesen jól dekódolható, az elején még dolgozni.kell.
feles meg sope is vak cazk nem birtik meg meennii met vsk aki nelofzk himlap :d
Feles, meg sör is van, csak nem bírják (esetleg merik) meginni, mert van aki melózik holnap.Szerk.:
Hpt er beuceg bazed
Hát ez beteg vazze...[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Hpt er beuceg bazed
Oclsen it nsm kk esz risz atz ese net dijka feles meg sope is vak cazk nem birtik meg meennii met vsk aki nelofzk himlap :d -
Shingen
addikt
風林火山
-
Shingen
addikt
風林火山
-
Shingen
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest