-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Majd hétvégén...szombat, vasárnap "maratoni" födémbontás :/ szerintem vasárnap estére összeesek...
Azt a kis szunyát meg ne sajnáld,,, éjszaka úgysem sikerült...szerintem mi neveljük a 4.antikrisztust, és a családon gyakorolja a népirtást,,,
Na most má'szájjá'ki a "vonalból"...hagyjá'aludni[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Szánalmas... Egyszer "tele" lennének a stadionok, utána meg pangana az ürességtől... Tuti befektetés.... Ja és még semmi garancia arra, hogy itt is rendeznék. Értelmesebb lett volna máshova fektetni azt a rengeteg pénzt, nem pedig ilyen értelmetlen hülyeségekre, mint a foci és a stadionok( mert az idehaza halott sport, meg nem mintha egyébként is lenne értelme annak).Inkább uszodákat vagy az egészségügybe fektették volna, de még a felsőoktatásba is jobb lett volna.
-
twine
veterán
-
twine
veterán
Az "gyönyörű",,,azért ez mocsokság...
Most, hogy már lehet kapni Magyarországon, már meg is unta mi?
Egyébként megértem,,,ha a kettő közül kellene választanom én is a THC-t választanám...
Azért nem mindegy hogy két kilóért szappantartót vesz az ember, vagy egy telefonnak kinéző tárgyat -
twine
veterán
viszonlátásra
nem kőll...csak a NExus
Most várom a Google I/o-t,,,kiváncsi vagyok mit jelentenek be,,és milyen áron,,,lehet hogy eladom a Seggszuszt,,és előrendelem "inglish" havernál a következőt,,ha ilyen árban adják mint ezt és akkor végre egyszer nem bukóval cserélek telefont,,igaz megint várok rá majd 2 hónapot, és előkerül a fiókból a
Sharp GX25[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Nem adom el,,,,szegény vagyok mint a templom egere
(hacsak nem ismét ilyen durván jó áron dobják piacra,,mert....áá na mindegy.....hagyjuk ezt )
Amúgy mennek a találgatások,,már pár cikket olvastam erről...
Nem foglalkozom vele...
nem,,nem akarok,,foglalkozni vele,,,meg tudom csinálni,,,,nem érdekelnek a telefonok
ismételgesd magadban,,"jó neked az N4, nem kell másik,.,,jó neked az N4" -
-
twine
veterán
b@@z'meg
Jobb hírekkel nem tudsz szolgálni?
Csak akkor már reményeim szerint asszony is be tud ülni az autóba, és tudja intézni azokat a feladatokat nélkülem,,amit most csak velem lehetséges....Mai reggel:
-védőnőnél a 25 perces vizsgálat, ami közel egy óra volt...ezért kb pont 5 percel csúsztam le a kompról...a következő csak egy óra múlva(ebben az időszakban)
-Asszony telefonja nálatok, ezért még reggel eszembe jutott, nem hagyhatom otthon "csak úgy", mi van ha megindul a szülés, és egy kib@szott telefon nincs a házban...(mivel olyan "garfikont" csinált a CTG hogy azt mondta a védőnő hogy lehet hogy nem is érdemes elindulnom a melóba)
-Otthon Freevoipdeal pc kliens letölt,,,beizzít,,de az a nyomorult win7 nem akarja telepíteni a vezérlőit egyik BT eszköznek sem,,,(sem a retro kagyló, sem a saját samu headsetem) hogy miért lövésem nincs,,,párosodnak, a pc felismeri hogy headset,,de valamit fel kellene még dobnia magától amit nem tette meg az istenért sem
Akkor marad a vezetések miki aminek a hangja egy fos,,de vész esetére tökéletes,,,meg ugye ott a talk,,,
Indulás melóba....mert a köv. kompot is lekésem...
-Beértem,,, itt meg a műsk technikus hívott, hogy hármunk közül az egyik srác lelép, és maradunk ketten,,ami azt jelenti hogy valszeg sűrübben fognak áthívni a házi színpadhoz melózni,,,mondjuk most hétvégén,,,
MOndtam neki, hogy ezt hamar el is felejthetik mert semmiféle plusz időt nem vállalok mostanában...
és azóta "pörgés"....
Viszont ha minden jól megy 15:00 magasságában megyek is hazafelé....egy női táskával a "vállamon"Akar róla beszélni?
Igen doktor úr mivel tartozom? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM