-
PROHARDVER!
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
FM rádió sincs, ez miért lenne. Dobd ki pics@'ba és vegyél egy rendes telefont.
Amit meg írtam ne vedd komolyan[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
MODERÁTOR
-
r4z
nagyúr
A Civicbe sikerült 5 év alatt 42 ezer km-t rakni, ez se lesz többet hajtva. A francia autók viszont nem jöttek be. Volt régen valami Peugeot-nk, amivel csak a baj volt, azután lett egy Citroën Xsara Picasso 2.0 HDi, utána meg egy Renault Mégane Grandtour 1.5 dCi. Nem volt túlzottan jó egyik se. Bezzeg a Civic, vagy az Alfák, amik a franciák előtt voltak nekünk, ráadásul azok többet is futottak az átlagnál.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
nggabi
félisten
rendben, akkor nem értek. megyek felgyújtom a papírjaimat
javítottam elég autót, főleg franciákat. tudom mit nem veszek soha belőlük... dízelt, (kártyásat főleg) soha
de ez a 320k kamuzás akkor is fájt... aztán kiderül h 1-2 csúcs ki tudja mi van még
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
nem kell h megcáfoljalak, itt kint a prérin sokan élnek a csúcsok felújításából. 80ezrenként az 1.5 dcikben is cserélik, javítják. a 3.0dcikről ne beszéljünk... sz@rdízel
meg 320k km egy kuplungban? azt hiszem ne beszéljünk erről... menjé hirdesd inkább h sz@r a castrol olaj és hamisított
ettől tart ott a sok hülye ahol... mindent elhisznek amit a fórumon írnak egymásnak.
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
én szeretem a francia autókat, ez a baj h megszoktam őket. mondjuk a tiéden az olasz gagyifelni übergáz, de ez van
am az ablakok nem szoktak lejönni néha maguktól reggelre?
a pingviné meg no comment, legalább nyóccelep, nem kell trafót vennie... (vagyis kell, de csak 1et )
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
nem tudom mit mondhatnék....
őőő.....
Jóóóó Nagyon jó
Erős, akadásmentes, gördülékeny...
Ami nekem vesszőparipám volt, a multitask:
az valami álom...a tegnap megnyitott alkalmazások úgy nyílnak meg a a taskváltó gomb után, mintha az imént nyitottad volna meg őket..nincs homokóra, elhalványított kijelző, hanem megjelenik az ablak...
Mióta megvan,még nem futottam semmiféle Ramkezelési hibába...
A kijelző, egyéni ízlés kérdése....
Napfényben lényegesen gyengébben látható mint egy HOX pld,,,
De használható kategória...fotókat, színeket nézve nekem megfelelő...
MOndják hogy fakó,,,de erre az Amoledről érkezők szoktak fanyalogni nagyrészt...
HOX-ról váltottam, látom a különbséget, de egyáltalán nem a sz@rfos kategória...sőőőt...
Külső, minőségérzet....:
Ismét szubjektív,,de:
"Betyár"
Remekül összerakott darab, és tényleg van egy megjelenése, kidobva az asztalra,,,
Tudom,,hogy mocskos sz@r lesz az összehasonlítás...de most, hogy nálam volt a Galaxy S....
Annyira durván műanyag játéktelefonnak tűnt mellette, hogy .................
Minőségi darab,,,ezt a súlyán is érezni...
Negatívum számomra az alakja: elől, hátul sík, töke egyenes,,így nem simul úgy a zsebbe ahogy egy S3, vagy egy HOx,,,azok eltűnnek a zsebedben,,,ez meg dudorodik mint af....m
Hang:
Meglepődtem...
Én az LG től lényegesen gyengébb hangminőséget vártam...
Tisztán, érthetően hallod telefonálás közben a másik felet, és megfelelően hangosan...akár városi forgalomban utcán is...
Csengőhang,,szép telt a hangja....könnyen meghallani...nem veszik úgy el az éterben, mint pld a hOX éles cincogó hangja...
Rádiók:
Jók erősek, stabilak....minden tekintetben...
Sz@r térerős környéken lakom,,,mégis mindig középen áll a kis antennajel...
Wifit nem dobálja...stabil és erős...
Fotó/videó:
Ugyancsak rosszabbat vártam..
szvsz. megfelelő minőséget lehet vele lőni,,,
Én a Samsungot tartom ebben királynak,,,őket nehéz lekőrözni,,,de ha az összes többit nézzük hozzájuk képest tökéletesen megállja a helyét...
Hox-hoz képest kevésbé zajos, a felület könnyedén kezelhető...
Negatívum:sorozatképes opciót nem találtam benne szerintem nincs is...
Pozitív: Van helyette Photo Sphere ami szerintem hatalmas találmány....én sokat fogom használni...
Aksi, üzemidő...:
Na ez a feketeleves,,,
Wifin van akinek két napig is elmegy...
Én 5 óra aktiv böngészést tudtam kihozni belőle...de HSDPA-n 3 óra a kijelző max..(Böngésző+talk+GSM+SIP+egyéb funkciók elenyésző hányadban)
Azt mondják, és igaz is,,,A Chrome a nagyfogyasztó....ha hajlandó lennék leváltani,,valszeg többet is ki lehetne hozni a készülékből...
Ezek egyéni preferenciák voltak,,
Van akinek eleve kiesik, mert nem cserélhető az aksi, vagy nem bővíthető a tárhely...nekem ez nem befolyásoló tényező,,,
Sokkal inkább a multitask, a stabilitás, és a minőségérzet...
Ezeket hiánytalanul megkaptam...
A napokban nézegettem egy durván széles skálán mozgó GSM kirakatot...
Geek-ként ritkán tapasztalom azt az érzést amit akkor ott...
"Nyugodt" voltam, és örültem, hogy nincs az a telefon amire jelen piaci állapotban lecserélném....nem lett rövid, viszont legalább jó hosszú
magadra vess..te kérdezted[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Opel topik
- Láncfűrész topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Black Myth: Wukong
- További aktív témák...