Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Projektor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- El sem merte árulni két új SSD-családjának árazását a Kioxia
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
speki1982
üzenetére
A Solyanka egy nagyon jó mod, csak sajnos elég instabil volt korábban, és éppen ezért most drukkolok, hogy ez hátha egy jó verzió lenne végre. Viszont hogy ezt megtudjam, ahhoz el kell érnem legalább Pripjatyig, mert ott kezdődtek a bajok. Annyira agyon volt nyomva a mod, hogy folyton crashelt és a visszatöltések sem működtek egy idő után. Ez a verzió, eddig legalábbis, könnyen és akadásmentesen fut és nagyon remélem, hogy ha ennyit szépítgették meg minden, akkor előbb stabilizálták is, mert azért az fontosabb, hogy stabil legyen, mint szép
Viszont a fegyverek benne... én még ennyire fasza fegyvereket egyetlen modban sem láttam. A modellek a szokásosak, de a hangjuk, a működésük és a úgy általában minden ami jellemzi őket valósággal kellemes. A Abakan annyira megtetszett, hogy eldöntöttem nem is cserélem le másra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13 256/8GB 2024
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Új, bontatlan Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 Beast Black RGB XMP/EXPO - 2 év gari!
- Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év bolti garival! -
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Viszont a fegyverek benne... én még ennyire fasza fegyvereket egyetlen modban sem láttam. A modellek a szokásosak, de a hangjuk, a működésük és a úgy általában minden ami jellemzi őket valósággal kellemes. A Abakan annyira megtetszett, hogy eldöntöttem nem is cserélem le másra 
shield