- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- 
			  PROHARDVER! A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Borostás tag Egyszerűen hihetetlen hogy nem lehet megrendelni sehonnan a SoC-ot, mert elvileg mindenhol ki vannak fogyva, se 576 se galaxis. Ráadásul megtaláltuk valami oldalon és meg is rendeltük, de már 2 hete azt írják hogy feldolgozás alatt (vagy valami ilyesmi), és akkor felhívtuk őket és mondják hogy még nekik is be kell szerezniük (mondom én: Ha nekik sincs készleten mér nem írják oda hogy hiányos a készlet vagy valami, ... hogy a sok hülye ember ne várjon rá és ne idegeskedjen)... egyszerűen szánalmas  Be van tiltva ez a játék hogy nem tudom sehonnan megrendelni vagy annyira jó hogy mindenkinek ez kell? ez kész... Be van tiltva ez a játék hogy nem tudom sehonnan megrendelni vagy annyira jó hogy mindenkinek ez kell? ez kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Óvodások homokozója
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Be van tiltva ez a játék hogy nem tudom sehonnan megrendelni vagy annyira jó hogy mindenkinek ez kell? ez kész...
 Be van tiltva ez a játék hogy nem tudom sehonnan megrendelni vagy annyira jó hogy mindenkinek ez kell? ez kész... shield
 shield