Hirdetés
- Micro Four Thirds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Autós kamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
remington2 #4853 üzenetére
egyedül skull adta pedig. Petrenkó pedig csak boltos, nem ad küldetéseket, még annyit se, mint skinflint (a petrenkó freedomos "megfelelője")
És tudom hogy nem nehéz kiírtani, nekem mint régebben írtam, csak annyi volt benne a nehézség, hogy a díjat csak akkor lehetett felvenni, ha skull életben maradt, és mivel mindig ő ment legelől, ezért mindig kinyírták, így még azelőtt kellett leírtanom a tábort, mielőtt ők megérkeztek, és így picivel nehezebb, ha az ember kapkod, mert mindenre csak fél perce van
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 8/128GB Kártyafüggetlen üveg sérült
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- Ryzen 7 CPU-k
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest