- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gamepad
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom ™
őstag
válasz
proci985 #3147 üzenetére
én már bennvagyok az épületben de fenn a harmadikon van két katona meg a tetőn is van kettő, azok mindig kiszúrnak... viperem sincs, mert eldobáltam még az alagút legelején oda semmi kedvem visszamenni, elég hátborzongató hely, örültem hogy kijutottam onnan
kitárazni mindent kitárazok utána eldobom...jah a gázt-adás nem az előlre nyíllal van?
de azt olvastam valahol hogy ha a nulláról egyesre frissítem akkor vesznek csak el, és az egyes már fennvan... ezek szerint minden peccselésnél el fognak?
a 3-mas 4-es és (kettes van?) peccsek nincsenek meg?vagy nem kell hozzá?
Olyan modról nem tud valaki hogy legyenek benne nők?
Csak a teljesség kedvéért, mert azért lássuk be ahol nincsenek nők, ott emberi élet sem lehet
És ebben egy darab sincs
u.i.: köszi az eddigieket
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- ELADÓ Logitech G29 Force Feedback kormány + pedálok
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest