Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- 3D nyomtatás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr. Green
üzenetére
Szerintem is lehet abban vmi, amit "Beowulf_78" mond. Az egyik haverom pl. 9600-os atival !!! nyomta és neki se volt ilyen gondja sose, mint neked. Szal tényleg vmi szoftveres gond lehet főleg, ha azt mondod, hogy egy szűzen felrakott rendszerrel, megy rendesen.
Na végre be tudtam menni a szobába a kófejtőért, így már be tudtam menni a titkos ajtón.
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza. 
shield