Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Home server / házi szerver építése
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mr. Green #2447 üzenetére
Szerintem is lehet abban vmi, amit "Beowulf_78" mond. Az egyik haverom pl. 9600-os atival !!! nyomta és neki se volt ilyen gondja sose, mint neked. Szal tényleg vmi szoftveres gond lehet főleg, ha azt mondod, hogy egy szűzen felrakott rendszerrel, megy rendesen.
Na végre be tudtam menni a szobába a kófejtőért, így már be tudtam menni a titkos ajtón.
Viszont most, hogy másodjára voltam a szarkofág belsejében ( betöltöttem az erőmű pályát és onnan mentem vissza egészen a dokiig, hogy beszélhessek vele, majd onnan vissza az erőműbe ), sokkal nehezebb lett, mint az első alkalommal. Egy csomó katonával, vérszopóval és törpével kellett megküzdenem, míg eljutottam az ajtóig. Mikor először voltam ott, akkor fele ennyien se voltak, ráadásúl akit akkor találtam azt mind elintéztem. Úgy tűnik, hogy minél többet írtok ki, annál többen jönnek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen1 Intel Core i5-10210U
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest