Hirdetés
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
shield #15199 üzenetére
Aki felküld az Intézet tetejére, az Yura, akit megmentesz a manótól. Redrick Schuhart a Kordonos feladatod része, és neki kell bekapcsolnod a szellőztetőt. Ha ilyen nevekkel találkozol, akkor nemcsak az angolok, hanem az oroszok is elírkálják a neveket, és fordításkor én sem vettem mindent észre.
Teljesen bele lehet zavarodni ezekbe a sok helyen szereplő össze vissza fordítgatott nevekbe. Kinek van erre ideje.
Egyébként aki benne van a témában, könnyebben hibázhat. pl én is egyből kiszúrom a mások hibáját, de ha nem durva átlépek rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Küszöbön az androidos PC-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Update 09.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest