Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci
üzenetére
Hogy a tökömbe nem listázták be a fegyvereket!? Az Abakan helyett egy AKM-et raktam be és páncélt cseréltem a földalatt, mert tönkre mentek, de szerintem nem csak ez a baj, mert előbbi mentést próbáltam betölteni az sem volt jó, értve ez alatt az Agroprom pincerendszert, az előtte levő kinti mentés betölthető.
Azokat a logokat amit küldtem, akkor csinálta amikor kilépett, utánna nekem is 0-ás logokat csinál.
Volt olyan hogy pakolásztam a cuccaimat és eltűnt jó fegyver. Csak már nem emlékszem, hogy ennél vagy a Legendary-nál volt-e. De már többször volt olyan érzésem, mintha hiányozna valami, de nálam a rengeteg cucc között.....
"Hogy lehet azt megoldani, hogy betöltéskor ne automatikusan a játékban találjam magam, hanem gombnyomásra tegyen be," ez engem is nagyon érdekelne, természetesen betöltéskor szoktam kimenni a konyhába egy sörért vagy valami másért... Nem nagyon jó ha közben az ellen leharcol.
Tényleg mennyire birkaság, hogy mindjárt bevág a játékba."...meghalásnál a gyorstöltés ctd-t okoz" de a rendes mentés visszatöltésnél is. Azért egy próbát megér.
rétisün lehet, hogy másik fájlban azért benne van. Egy keresést megér, ha már tudod mit kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Autós topik
- Robotporszívók
- PC játék közbeni freeze/akadások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad P16v Gen1 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 3450 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i9-13950HX RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- iPhone 17 Pro 512Gb
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Tényleg mennyire birkaság, hogy mindjárt bevág a játékba.
shield