-
PROHARDVER!
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kislaki92
senior tag
Autumn Aurora 2 -es modhoz jó az oblivion lost 2.2 beta magyarítás verziója ha valakit érdekelne
-
Dark Wander
tag
Az a baj hogy nem enged a játék módosítani hangok terén pedig a CS és Copba gond nélkül tehetek be bármi zenét, stb. "xrSound dll" hibát ír ki. Valaki tudta módosítani ezt a file-t? Esetleg dll szerkesztő programot tud valaki?
-
Aarpok
őstag
-
nem_tom
őstag
A Complete magyarosítás nem tartalmaz feliratot. Nem lehet valahogy átültetni az alapjáték magyarosításából?
-
op.erik
aktív tag
válasz
kislaki92 #9686 üzenetére
szedd le ezt: FOV switcher 1.7
Bemásolod a főkönyvtárba és feltolod 90-re. Hátha hegeszt neki valamit. -
kislaki92
senior tag
Sziasztok! Tegnap megjött a soc es egy olyanproblemam van, hogy amikor ak- val kozelitek vagy akarmilyen ketkezes fegyverrel akkor nagyon csunyan fogja stukit ilyen orbitalis nagy ujjai vannak.valakinek mar volt ilyen problemaja ?:/
-
emre
veterán
-
kislaki92
senior tag
oblivion losthoz van honosítás?van egy elég régi bétám...és olvasgatom ,hogy van újabb...azt hiszem 2010es...valaki be tudná linkelni ha lehetséges?
-
rétisün
veterán
válasz
janinitez45 #9674 üzenetére
amit linkeltem a stalekrsoupo fejlesztőjének a skydrive oldala, ott nézz körül. más plusz modokat én nem tettem föl, nem is kerestem
-
janinitez45
tag
-
rétisün
veterán
válasz
janinitez45 #9671 üzenetére
fixeket is feltetted? a stalkersoup melyik verzió?
-
janinitez45
tag
Sziasztok !
Szeretnék játszani a TB3D_STALKERSOUP-kiegészítővel de midig kidobb az asztalra . A játék 1.0005-re felpachelve . Segítsetek már ! -
nem_tom
őstag
válasz
nem_tom #9658 üzenetére
Ennek a problémának sikerült rájönnöm az okára és orvosolni... viszont továbbra is a S.T.A.L.K.E.R. nevezetű játékról beszélünk, így természetesen adódott más probléma minek hála nem tudok továbbra sem játszani.
Na szóval lépcsőről-lépcsőre haladva és tesztelve beüzemeltem a SoC Complete (2009) módot. (alapjáték > 1.0005 patch > magyarosítás > complete mód > complete magyarosítás) Viszont mióta beraktam a complete mód magyarosítását és új játékot kezdek kifagy miután lement a kezdő klip. Lemegy a klip, sötét képernyő + célkereszt. Még annyit lehet hallani, hogy Szidorovics magyaráz. Majd a program működése leállt. Pedig annak idején (jó pár hónappal ezelőtt) ezt használtam és működött. Bemásoltam a gamedata mappát és csókolom. Erre tud valaki valami bölcset mondani? Előre is köszönöm!
-
genndy
addikt
Tessék, GameCopyWorld. Van minden verzióhoz.
-
shield
Topikgazda
válasz
kekeeci #9656 üzenetére
Arra gondoltam amit rétisün írt.
Tud valaki sérthetetlenség vagy halhatatlanság csítet a SoC-hoz. Az Oblivion Lost 2010-hez kellene, mert Agroprom undergroundban nem tudom megölni a vérszopót, se kés, se sörétes, de még egy sorozat a fejébe sem segít. Nem tudom,hogy ez bug vagy mi a fene. Tovább kellene vinnem a játékot, mert a magyarítást tesztelnem kellene.
szerk: a modnak az a verziója amit Pel linkelt be, ami végül is 2010-1.02 lenne, de nekem nem indult el amikor az 1.02-es patch-et ráraktam, így a patch nélkül megy. Van egy másik verzió is, de az jóval kisebb méretű. Lehet azzal is megpróbálom, de jó lenne egy cheat.
-
nem_tom
őstag
-
-
nem_tom
őstag
Üdv!
Szerettem volna elővenni ismét ezt a jóféle játékot, de szokás szerint problémába ütköztem.
Felraktam az alapjátékot, az patentul működött. Aztán felraktam az 1.0005-ös patchet, a Complete módot és annak magyarosítását és azóta nem indul a játék. Ezt írja ki:
Először egy másik .dll fájlra írta ezt. Azt letöltöttem és felülírtam, azóta meg erre írja. Ennél már nem működik. Mi lehet a hasfájása?
Előre is köszi a segítséget!
-
kekeeci
senior tag
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek...(vagy már nagyon késő van)
Amikor az ATP-t említed, akkor az Army Warehouses (Katonai raktárak) és a Dead City közti területre gondolsz, mert ha igen, akkor a Sidorovich - Wolf - Nimble (Fürge) küldetés előtt (közben?) hogyan kerültél oda? ??? -
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #9652 üzenetére
Amikor elkezdtem, akkor írtam hogy fegyver nélkül mentem Wolf embereivel a Fürgéért. Ott az ATP-nél találtam azt a csoda puskát amit Te is találtál. Egy halott banditától szereztem egy pisztolyt és azzal már könnyebb volt likvidálni őket. Most már tényleg tele van a tököm az fegyver fájllal, még jó néhány fegyver leírás vissza van. Párhuzamosan vele az OL2010 arsenal fájlját is csinálom. Csak csendesen megsúgom, remélem
dodopek nem olvassa, megakarom lepni, a WiP arsenal fájl is készül. -
rétisün
veterán
válasz
kekeeci #9653 üzenetére
ezekben a most elkezdett modokban (ha valamelyik felbosszant a crasheléseivel, folytatom a másikat) alapból vagy 150 kilót tudok vinni, ami elég. csak kicsit még én is megpiszkáltam 1-2 arti tulajdonságait, akkor néztem, hogy egyiknek sincs plusz súlyra vonatkozó tulajdonsága.
-
rétisün
veterán
feltettem a legendary fixeket...új játékot k ellett kezdeni, ez még nem lepett meg, az annál inkább, hogy kezdésnél semmilyen fegyverem nem volt
még egy kés se, egész véletlenül botlottam bele egy vintorez szerű visszafejlesztett fegyverbe 30(!) lőszerrel.....csak egyes lövésre alkalmas -
op.erik
aktív tag
válasz
rétisün #9649 üzenetére
vannak benne olyan pályák amelyek a ShoC régebbi Build-jeiből valók. Valahonnan össze tudják szedni, aztán beleágyazzák a játékba az ügyes modderek. Én most a LW-ToD 2.0-t tolom, pl a régi Yantar is benne van, ami teljesen máshogy nézett ki anno a valamelyik Build 19XX verzióban.
-
rétisün
veterán
egyelőre sztem elleszek a stalkersoup-al, igaz a küldikből még semmi se sikerült (általában ilyen keresd meg ezt meg azt küldik) de vannak benne olyan területek, amikre abszolút nem emlékszem korábbi játékokból. lehet, hogy valami kiadás előtti cuccok, amik aztán nem kerültek be a kész(?) játékba, mindegy, lesz bőven felfedezni való.
csak borzasztó sokáig tölt, meg játék közben is sokat laggol
-
shield
Topikgazda
válasz
rétisün #9647 üzenetére
Különben én sem értem, van amikor napokig semmi baja és egyszer csak megbolondul. Tegnap előtt este nem voltak jók a mentések, kilépett, naa.. akkor én is léptem. Talán ma este megint neki állok.Én azért ilyenkor nem szoktam törölni őket, mert egy idő után megint folytatom.
-
shield
Topikgazda
válasz
Alienhun79 #9628 üzenetére
Lost World - Requital nem tudom, hogy angol-e mert még nem telepítettem fel, de a telepítője orosz. Érdemes lenne a Te verziódból kiszedni az angol nyelvi fájlokat.
rétisün IDE felraktam a patch-et.
-
rétisün
veterán
van valami fix a legendary modhoz? nálam iszonyúan crashel, eddig ez a leggyakrabban fagyó mod, pedig nem is játszotam vele sokat.
-
Alienhun79
tag
válasz
rétisün #9639 üzenetére
Én is most kezdem el ezt a 3.5-ös verziót eddig 3.1-el toltam, hát az nagyon bugzott sok időt gömböltem vele.Ja igen, nem tudom azt, hogy van benne-e olyan arti ami súlyt csökkent, nagyon sok van benne, minden sok benne mp3, cuccok, fegyverek, half-lfe Freemanje, ad is küldit, lehet a Barban fegyvert tuningolni, de csak alap fegyót, artit csinálni, fejleszteni....
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #9637 üzenetére
igen, ezeket tettem fel (közel 2 giga kicsomagolva) és most stabilabb(nak tűnik) mint a legendary, amit mellette elkezdtem
-
rétisün
veterán
ja, és így már a gázálarc is eltűnt
-
rétisün
veterán
már igencsak régen játszottam SoC-al, nem igazán emlékszem, ebben nincs olyan arti, amivel több cuccot tudok vinni? tehát növeli a teherbírást?
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #9630 üzenetére
fixeket nem tettem fel, ez egy torrentes stalkersoup, TB3D_STALKERSOUP_1_0_9.7z fájl. fixeket honnan tudok letölteni?
-
Alienhun79
tag
válasz
rétisün #9629 üzenetére
Advanced options, Active hud : Disabled s nálam simán kikapcsolja,.Feltetted mind a három javító fixet, azok fontosak, én pluszban még raktam rá Absolute Nature for SS by Aleks1970-től, és jelenleg újra kezdtem 9.9.3.5.verzióval.Crashelget a drága, hm ez van béta a kicsike
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #9623 üzenetére
akármit állítgatok, a gázálarc az nem tűnik el, viszont 10 perc alatt 2x crashelt, ez még a stalkerek átlagához képest is sok, szóval asszem én a stalkersoupot hanyagolom.......
-
op.erik
aktív tag
Valaki foglalkozott az AI-val? Vagyis az lenne a kérdésem, milyen fájlt kellene megbuherálni ahhoz, hogy pl. a jobb fegyvert használja az ellenséges NPC (pl. ne pisztolyt, ha van nála gépkarabély...)???
-
shield
Topikgazda
Torrent Lost World - Requital ebben benne vannak a javítások.
-
rétisün
veterán
válasz
Alienhun79 #9623 üzenetére
köszi!
-
op.erik
aktív tag
válasz
rétisün #9620 üzenetére
Én most tesztelem a Lost World ToD-ot. A 2.0-ás verzió az ment, persze nem bugmentesen. A mentési procedúrája kiakasztott, mert nem a szokásos módon végzi a mod, hanem mindig új gyorsmentés fájlt kreál. Így pedig 30 perc alatt összegyűlik vagy 20 és az újratöltések sokszor kifagynak... A fordítás gépi és hiányos... Most megpróbálom a teljes 3.6-os verziót működésre bírni, hátha összejön.
Amúgy kicsomagolva minimum 4 gigát nyom a mod és az 1.0006-os verzióval fut. A térkép kapott új területeket, és rengeteg az új cucc, ja és mondhatni elég realisztikussá alkották...
Ha lenne egy legalább teljes, működő és nem bugos angol verzió belőle, azt mondanám, eddig ez a legjobb mod amit a ShoC-hoz készítettek...
De ez csak hiú ábránd sajnos... -
rétisün
veterán
üdv (itt is, mert van pár ismerős a CoP topikból
) felraktam a stalkersoup modot (pontos verziót hirtelen nem tudok
) el lehet tüntetni a gázálarcot a kép(em)ből?
az a freeplay mód, ami (talán) egy kitörés kellős közepén kezdődik, és hamarosan meg is halok?
(biztos kéne valamit csinálni ellene, de egyelőre még csak azt néztem meg, elindul/megy-e)
-
op.erik
aktív tag
válasz
Alienhun79 #9616 üzenetére
Amúgy semmi gondom vele, nálam textúra pakkal megy, mindennel maximumon... Csak olyan furcsa, hogy azért nem egy eget rengető a grafika.. mégis dolgozik a gép vele rendesen.
-
op.erik
aktív tag
Az szerintetek miért van hogy a Secret Trails 2 is irdatlanul pörgeti a gépet pedig grafikailag nem jobb az alap ShoC-nál és csak 1.13gigát használ a 8ból???
-
syler123
veterán
válasz
kekeeci #9613 üzenetére
Szerintem az a baj, hogy ez csak régi kártyákon működik. Nekem ugye mostani 7870 Tahiti (7930) kártyám van, és gondolom nem komálja a játékot. Mármint jól fut, csak túl jól. De végülis ha 800mhz-re teszem a procit, akkor játszható, ez megoldható windows alatt energiagazdálkodás, így nem ad annyi számolni valót a videókártyának, ennek annyi az átka, hogy nincs meg mindig a 60fps.
Mindenesetre köszönöm, hogy próbáltál segíteni
Nagy kedvenc ez a játék
-
Dark Wander
tag
kislaki92: www.supergamer.hu én innen vettem meg, augusztusba volt kapható pár darab. Kérdez rá hátha hoznak még.
-
kislaki92
senior tag
gyűjtői változat mennyit érhet használtan?csak mert találtam egyet hardveraprón.mind a hármat eladja .és érdekel
-
kislaki92
senior tag
bocsi,de kajakra nem tudom ,hogy mi az a "gőz"
:/
-
kislaki92
senior tag
köszönöm a válaszodat csak mindenképpen disc formában akarom!Pripyat meg van ! Tescoban 2500 Ft volt.Clear sky-t is meg tudom.csak ezt nem.
-
syler123
veterán
válasz
kekeeci #9600 üzenetére
Az alapjáték. Magyarosítás tettem rá, de előtte is csinálta. Be van kapcsolva a vsync, de gyakorlatilag nem használ. 60fps elég lenne nekem. Vagy 75, annyit tud a monitor, ezzel elmenne a játék alapjáraton, de így hogy nem szabályozza le kb jobban pörög a gép, mint BF4 alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Androidos fejegységek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SONY LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest