Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sensut
őstag
válasz
Dhampir
üzenetére
Itt van egy "jótékony" hiba a játékban, amit végül is sosem javítottak ki. Miután a bányában elveszik a cuccodat, azok mindjárt a polcon levő ládába kerülnek, amiből simán kivehetted azonnal és semmiben se befolyásolja a játékmenetet. Így a teljes felszereléseddel mehetsz vissza Borongósra.
-
cheatergs
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Én már a retail verzióban fütyültem rá, h mit akar Veles. Ah visszakaptam az irányítást, rögtön sprinteltem vissza Cordonba újraszerelkezni, ahonnan mentem tovább Dark Valleybe.
Persze azóta én is váltottam az 1xűbb módszerre, s még a kocsiban lepakolok a Sinhez betérés előtt.Mondjuk nálam igaz ez az összes küldire. Mivel szerencsére általában nincs megszabva az útirány és idő a taskokhoz, így hagy lehetőséget saját módszert választani. Én meg addig nem haladok tovább, amíg nem érzem biztosítva magam. Magyarán kiskapuk rulz.

Pont a jobb oldali sziklafalnál téblábolnak a kimerák. Nagyjából középen kell haladni, a hangok alapján tájékozódva a kisebb-nagyobb kerülőkről.
A kocsik irányítása ismét tűrhető a 4007-ben, így megéri rövidíteni velük, ha az ember itt-ott átutazóban van. Általánosságban azonban én sem szoktam használni a járgányokat a tiédhez hasonló okból.
Új hozzászólás Aktív témák

- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest