Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz
Kaszas1990 #4849 üzenetére
SPOILER: A pince, ahol a javítós emberke van. A széfhez pedig nem kell kiírtani majd a senkit, mert rögtön balra az első épületben lesz. Megéri megtalálni!
-
Kaszas1990
csendes tag
Valaki a talaloskerdeseket meg tudta-e fejteni a talalt PDA leirasa alapjan? Es ha igen akkor mi volt a harmadik hely ahova el kell menni illetve a szef 3 kombinacioja? A valaszt elore is koszi!
-
emre
veterán
Ott, kettő is volt és gyalog voltam.
Először én is csak néztem, hogy ez meg mi. Elég durván sebez, jobban mint a zsonglőr törpe.Gondoltam free-ben átnézem az összes megtalált rejtekhelyet, és az egyszerűbb gyalog meg a teleportok segítségével, mert hiába mondtam a fiamnak hogy már kijátszottam, csak nyaggat hogy keressünk husit meg kutyusokat, de vérszívót ne mert az rémisztő. Erre ez az izé jön szembe, ja meg három kiméra.
-
bunfi
őstag
Te is az erdőben találkoztál vele? Ha kocsival vagy, akkor űrprogramosat játszik veled, mert kirepít a sztratoszférába, 5 perc után meguntam, hogy még mindig nem értem földet. A nevét nem tudom, de elég halálos. Olyan mintha a kontrollert összegyúrnánk a zsonglőrrel, aminek nincs csukjás kabátja. Egyébként zsonglőr kezed ad lootnak.
-
emre
veterán
No a maddog jelszó tényleg működik. Nem is értem hogy az előző próbálkozásaimmal mi volt a gond, de úgy emlékszek ez is közöttük volt.
Az erdőbe tényleg csak ez az egy mellék küldetés van amikor a banditákat kell kinyírni? Most jutott eszembe eddig itt még nem is jártam.Erről a lényről tudtok valamit?
Illetve itt van ez a csóka a katonai raktáraknál. Most semleges, de amint odaállok elé, pofán fág és belém ereszt egy tárat.
-
TSL16b
csendes tag
Igen, ahogy már többen írták, a maddog a megoldás, amíg a config/scripts/military/mil_boss_computer.ltx-ben a password = maddog sor szerepel.
-
-
SaGa59
őstag
Ha a magyarításban nincsenek script fájlok, vagy ltx-ek, csak a text alatti mappa, akkor azt kell beírni, amit az angol verzióban kellett. A beírt szövegeket scriptekben lehet/szokás ellenőrizni és ha a fordítók abban nem írták át, akkor nem lesz jó magyarul. Azaz, vagy benne kell legyen a megfelelő *.script fájl is a magyarítás csomagban vagy nem jó a magyarul megadott jelszó.
A Spectrum projectben is volt ilyen, ahol át kellett írni fordítás miatt az ellenőrző rutint is a scriptben. Elég macerás megtalálni az ilyen "elrejtett" hivatkozásokat.
-
emre
veterán
Jut eszembe, Veszett Kutya pc-jét sikerült valakinek bekapcsolnia a katonai raktáraknál?
Amikor végzek a bandita vezérrel, akkor megkapom a kódot, de erre azt írja rossz a jelszó. (veszettkutya, így kis betűkkel) Elképzelhető hogy fordítási rendellenességgel állunk szemben, és angolul, vagy szóközzel kellene próbálkozni? Nekem sehogy sem sikerült. -
emre
veterán
Köszi!
Akkor nem erőltetem, majd ha kész lesz nekiállok újra. Most nincs annyi időm, hogy puszta kíváncsiságból kóvályogjak órákig, mindenféle cél nélkül.
MÁS
A legutolsó 1.3003-as patch-et fel sem tettem, és a legnagyobb meglepetésemre nem volt semmi problémám.
Mondjuk az erőmű után azt hittem több minden lesz még, de elég gyorsan ki lehetett tolni.Egyébként érdekes, hogy Makarov vagy ki folyamatosan rohangált, és csak egy ponton lehetett vele beszélni, mielőtt bejutunk az erőműbe.
Szóval most tudok vélemény mondani, és én Dezoék helyében nem adtam volna ki. Baromi jó, de nagyon nincs még kész. Rengeteg az üresjárat. Akinek kell az tolja ki javítások nélkül, de az összeomlások miatt tuti egy csomóan megvárták volna a hivatalos megjelenést. Én nem vagyok egy adakozó kedvű pasi, de ezért ha ez összeáll egy első kategóriás pc játék árát nem sajnálnám érte, pláne ha esetleg valami körítést is kapnék hozzá, a letöltési linken kívül.
-
Telda
addikt
Esetleg van valakinek mentése a bányás részről, úgy hogy beengednek?
-
Aarpok
őstag
Más:
Kipróbáltam op.erik tanácsát Borov - nál és frankon működött igaz kaptam 1 - 2 - öt a hátsómba,de kimenekültem a banditáktól.Monolith pirosra váltott,de kérték a jelszót és beengedtek.
-
Habugi
addikt
válasz
Balathruin #4810 üzenetére
Kösz kolega, máris ránézek.
-
Aarpok
őstag
Nos én csak a tapasztalatom osztottam meg kiegyeztem velük, fejbe is kólintottak és kaptam 1 perc magyarázkodási időt és minden jól alakult.Volt téma itt a fórumon,hogy nem szép dolog a készítőktől amiért így oldották meg,de ez van ezzel kell beérni.
(#4808) emre nem sok feladat van a freeplay - ben (azt hiszem 4 körül találtam benne)
(#4811) mickemoto Szerintem akkor kellene mikor magához tér a megjelölt és beszélni akarna a vezérrel.
-
Habugi
addikt
Hello Stalkerek,
Rég jártam erre!
Van-e valami érdemi változás az első patch óta (esetleg jött azóta 2-3.
), ugyan kínlódás nélkül végigtoltam az elsővel is, voltak hiányosságai, repair kit használhatatlansága, nem voltak kitörések nálam csak amiket a storyline hozott stb. Érdemes-e mostanság újra végigtolni?
Bevallom hiányzik a Geiger-Müller számláló hangja, no meg az emésztésem sem az igazi, mióta nem kapok dózist az övemen lógó artifactoktól.
-
emre
veterán
A freeplay jó valamire azon kívül hogy kinyírhatok pár vaddisznót vagy kutyát?
-
Telda
addikt
Köszönöm!
Tehát gyakorlatilag ha úgy szabadítom ki Rókát, hogy mindenkit kinyírok, elakad a játék, amit csak pár órával később derül ki?
Hát csókoltatom a készítőket, biztos hogy nem fogom megint újra kezdeni...
Amúgy ha jól emlékszem volt aki megegyezett velük, de mégsem mehetett be a bányába.
A LA pályafutásom itt véget ért.
-
hamzamark
csendes tag
Üdv ismét!
Na végre sikerült megcsinálni a menekülős feladatot kocsikázás nélkül... kb. 20x mentenem kellett, de a lényeg, hogy közben élveztem is az egészet
.
Darkscape-ben találtam egy katonai "jeep"-et és hát mit ne mondjak... csak ajánlani tudom mindenkinek, mivel nem szeret annyira felborulni, mint a Niva ( bár eléggé vicces, hogy mire végig gurulok a pálya végéig, már csak a fele tank van meg... ).
A lényeg, hogy remélem a köv. patch-ben kijavítják a járművek fizikáját.Amúgy tudtok kimondott helyeket, ahol spéci fegyverhez lehet hozzájutni? Eddig csak ezeket találtam meg:
- Fort 15
- Noiseless Kora
- Viper 5 9x18
- Threaded SPSA14 -
Aarpok
őstag
Vissza kell menni abba a szobába ahol a vérszopó lejött a mennyezetről.Amint belépsz lesz egy hosszú videó aztán egy sereg zombival kell megküzdeni (bár nem muszáj, de lehet akadékoskodnak).Látnod kell egy füstölgő berendezést abba kell az elemet visszatenni és helyreáll az áramellátás.
(#4797) Telda A kód 5271 ezt egyébként a Vétkek vezére mondja el,de mivel veled haragban vannak ezért nem mondja el neked.Arról is volt szó itt sokáig,hogy nem érdemes összerúgni velük a port,de te ennek ellenére megtetted ez a következménye amit leírtál (ez már 1.3002 óta így van a legelső patchnél még lelőhetted őket).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest