Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Köszi!
Akkor nem erőltetem, majd ha kész lesz nekiállok újra. Most nincs annyi időm, hogy puszta kíváncsiságból kóvályogjak órákig, mindenféle cél nélkül.
MÁS
A legutolsó 1.3003-as patch-et fel sem tettem, és a legnagyobb meglepetésemre nem volt semmi problémám.
Mondjuk az erőmű után azt hittem több minden lesz még, de elég gyorsan ki lehetett tolni.Egyébként érdekes, hogy Makarov vagy ki folyamatosan rohangált, és csak egy ponton lehetett vele beszélni, mielőtt bejutunk az erőműbe.
Szóval most tudok vélemény mondani, és én Dezoék helyében nem adtam volna ki. Baromi jó, de nagyon nincs még kész. Rengeteg az üresjárat. Akinek kell az tolja ki javítások nélkül, de az összeomlások miatt tuti egy csomóan megvárták volna a hivatalos megjelenést. Én nem vagyok egy adakozó kedvű pasi, de ezért ha ez összeáll egy első kategóriás pc játék árát nem sajnálnám érte, pláne ha esetleg valami körítést is kapnék hozzá, a letöltési linken kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új WiiM Ultra streamer & DAC Wi-Fi 6E, HDMI ARC, Hi-Res Audio 2 Év Garancia!
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest