Új hozzászólás Aktív témák
-
op.erik
aktív tag
kedves emre és Duracellm...!
Igazán ne haragudjatok, hogy 5 másodperccel több időbe tellett megnyitnotok teljes képernyőre a képeket.. Ezúttal is elnézést kérek, ezért kérem segítségetek abban, hogy akkor milyen úton és módon tegyem meg az előbb hibásan elkövetett képfeltöltéseimet!
Igazán nem szerettem volna senkinek az idejét pazarolni, de a GSC fórumon mindenki (többek között én is) ezt használja, bonyodalmak nélkül...
Na de egy szó, mint száz, a problémámat megoldottam, mégegyszer boccs!!!( Plusz nekem a képfeltöltés.hu sosem teszi ki a képeimet, ezért használtam ezt...)
-
apa019590
újonc
Sziasztok.A halottvárosnál a csomag küldinél mikor pofánvág a manus megfagyok,mit lehet tenni.Amúgy is elég sokat Xr-ezik,de úgy ahogy eddig elment.
-
apa019590
újonc
Szevasztok.Van egy ilyen küldi-szerezd vissza a gépet Lukasnak.A kulcs meg van,menni kéne radarba.Akármerre megyek,nem enged át a kapukon.Nem tudom mit rontottam el.Ilyet is ír,high radiation levels,no entry.Aki tud segítsen.Előrre is köszönöm.
-
op.erik
aktív tag
volna egy kis problémám...
A "Keresd meg a csomagot" feladat elvégzése nem sikerül, ugyanis a zsoldosok bázisát miután lerohanta a katonaság a Halott Városban és kiszabadít minket az ezredes, ők ketten állnak a cella előtt és nem mozdulnak. Eddig nem gáz a dolog, csak elmenni köztük, azt nem tudok. Annyira felb@sz ez a 2 négyzetméteres tér körülöttem, amit más NPC-k nem érinthetnek.... Nem tudjátok, hogyan lehet orvosolni, hogy sikerüljön köztük átcsusszannom???
-
-
törölt tag
válasz
capulet75 #4428 üzenetére
Van egy hossz útvesztő aminek a végén van nagy terem egy darab kapcsolóval. Elég könnyű elmenni mellette mert bal kéz felől teljes sötétben van a feljárata.
Ha végkép nem boldogulsz segít a "Demo_record 1" megnézed hova kell eljutni, utána könnyebb az útvonaltervezés.
A hologramos alak nem "bánt" ha folyamatosan mozogsz és nem állsz meg. -
capulet75
addikt
Erre vki?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
op.erik #4434 üzenetére
Szegényke(
), nálam csak DX8 közepesbe megy
ShoC megy maximumon, Clear Sky érdekes egy játék, mert a 4550-el(ami gyengébb mint a 9500GT) ment DX10-ben, a 9500GT-vel meg megy DX9 Dynamic Highban, Call of Pripyat meg Complete moddal megy DX9 Full Dynamicban(vagy DX10 már nem emlékszek)
-
op.erik
aktív tag
Na az Erdőben sem semmi ez az obeliszk-szerűség... Valamilyen kék kristályból lehet, de nagyon hangulatos. És persze a lábánál levő kék tároló egy 9x18mm-es Makarov lőszert használó MP5A3-ast rejt.
-
op.erik
aktív tag
egész jó kis rejtekhelyet találtam a Borongásban itt:
tartalma (nálam legalább is - nem tudom hogy random-e):
- SVD
- SVU
- OTs-14 Groza
- VSS Vintorez -
capulet75
addikt
A hologramos földalatti bázisnál mit kell csinálni? Már bejártam keresztül kasul de nem jöttem rá...
-
kutga
félisten
válasz
Süni 1985 F #4422 üzenetére
-
Süni 1985 F
senior tag
Ez jóóó
-
Süni 1985 F
senior tag
Greben cuccait hol találom ,mert nem jelzi ki semmi őket és nem igen tudok tovább haladni..
-
capulet75
addikt
Gordon Streeman
Az álomban mit hol vannak az emitterek, mert bejártam mindent de nagyon nem találom.
-
hubai1979
őstag
válasz
Balathruin #4415 üzenetére
Ja csak valahogy kevesebbnek tűnik mint az alapjátékban.
-
hubai1979
őstag
válasz
Balathruin #4412 üzenetére
Ez a patch mit javít,és leleteket hogy lehet találni.
-
DEARevil
tag
válasz
Balathruin #4412 üzenetére
Köszönöm! Elkezdte!
-
DEARevil
tag
Sziasztok! A második patch működő letöltési linkje megvan valakinek? Előre is köszönöm!
-
robogo81
senior tag
válasz
hubai1979 #4382 üzenetére
Háát én bejártam az egész alagút hálózatot,de olyan fegyvert nem találtam sehol.
Annak az egyik vége a leszakadt vasúti felüljáróhoz vezet(ahol a katonák nem engednek át,ezt üzenet is jelzi),egy másik kijárat meg a főút alatti kis aluljáró alá nyílik,ahol egy 4-5 stalker csoport szokott ücsörögni,akikkel elvileg ki lehet pucolni az első nagyobb küldiben a banditáktól a kócerájt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27 Odyssey 144Hz Gamer monitor
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest