Hirdetés
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- SteamOS gyere már PC-re! Nem, még nem jött el az idő.
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Androidos fejegységek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bui36
újonc
válasz
Dhampir
üzenetére
Ahogyan Kekeeci is írta, ha nem lépsz be a Stalker frakcióba és egyből átmész a szemétdombra, akkor a térképen semlegesek (sárgák) maradnak a Banditák, így ha eljutunk a hangárig, lehet küldetéseket vállalni, illetve ruhát,fegyvert fejleszteni. A varjakra lövöldözést is kipróbáltam, jó móka
(ezt is csak akkor tudjuk kipróbálni, ha semlegesek vagy barátok vagyunk a Banditákkal, egyébként lelőnek bennünket a varjakkal együtt!!
Legfőképpen a SEVA ruha tökéletesítése miatt is akartam jóban lenni a banditákkal, de hiába a 3 pendrive leadása nem lett fullos a ruha. Többféleképpen is végigjátszottam már, de ha a banditák a barátaink, akkor jóval több összecsapásban lesz részünk, szinte bárhol a Zónában. Úgy összességében nekem bejött a játék, ezért is próbálok ki még ezt-azt újra és újra, függetlenül attól, hogy már végigmentem többször is a Zónán! 
-
kekeeci
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Precision 5560 27% 15.6" FHD+ IPS i7-11800H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ELADÓ iPad 9th cellular 64 GB space gray - "láthatatlan" karc a kijelzőn, képeket csatoltam
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Byintek Love U14 Projektor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ezt is csak akkor tudjuk kipróbálni, ha semlegesek vagy barátok vagyunk a Banditákkal, egyébként lelőnek bennünket a varjakkal együtt!!