- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini PC
- Azonnali fotós kérdések órája
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdő
tag
-
rétisün
veterán
megnyitod a játék mappáját, belekattintasz jobb egérgombbal, a felugró menüben ott van az Új --> Mappa, rákattintasz bal gombbal, csinál egy új mappát. elnevezed gamedata-nak, és a leírás szerint belemásolod a megfelelő mappákat, így kell kinéznie:
(#33390) shield: olyan régen játszoittam vele, hogy nem emlékszem ilyen apróságokra, de az a valószínűbb, hogy amikor ott jártam, ilyenek akkor sem tűntek fel, hogy hol melyik karakter van, vagy kinek kéne ott lennie
-
Riot Gin
aktív tag
-
rétisün
veterán
ki kell jelölni a hozzászólásban azt a részt, amit linknek szeretnél, és úgy a link gombra kattintani. ebben a topikban nyugodtan kísérletezhetsz
-
rétisün
veterán
így gondoltad?
-
shield
Topikgazda
Ha igaz, akkor ez a teljes végigjátszás.
-
shield
Topikgazda
Nem játszottam a moddal, ezért csak sejtem, hogy nem hajtottál végre még valamit. Az egyik orosz oldalon olvasgattam róla, tényleg jó lett a grafikája és jó hangja a fegyvereknek?
Ha jó értettem, akkor a CoP alapjáték megy és abba van beszőve több szál. Tényleg így van?Amúgy honnét szedted le, angol?
-
kekeeci
senior tag
Idéznék neked a PROHARDVER lapcsalád 'Alapelveiből' (ÁSZF).
'12. Jótanácsok, további szabályok:
4. Hozzászólás
2. Ha 5 percen belül eszedbe jut még valami a hozzászólásod után,
akkor használd a (Szerkesztés) gombot,
ezzel szerkeszteni tudod az aktuális hozzászólásodat.' -
Riot Gin
aktív tag
-
Riot Gin
aktív tag
Hát a database mappa kérlek alássam az a telepítet COC főkönytárban van ahol pl a bin nevű mappa is. Abban vannak a kicsomagolandó .db file-ok. Javaslom hogy ezt a Toolset-et használd hozzá, mert ez az ajánlott hozzá, maga a COC készítője csinálta ehhez hasonló feladatokhoz.
-
shield
Topikgazda
Jantarra nem fogsz menni. Zatonon vagy Jupiteren találod meg.
Nem tudom mit lehet tenni. Így sosem tudom végigvinni, a fordítást nem tudom leellenőrizni. Most már megint teljesen kiakaszt. Az lesz, hogy megint hosszú időre szüneteltetem.
Már GOG-os alapjátékot használok, mert mondták hogy stabil. Mások meg már 3x is kijátszották. Tényleg nagyon dühös vagyok. -
-
Dhampir
félisten
Bocs, innen kell tölteni, ezt olvasd el.
Ja, egyébként a Hullócsillag Shadow of Chernobil mod, én is rossz topikba jöttem vele korábban.
-
-
Sensut
őstag
Hát épp azt mondom, hogy a sztori szerint nincs folytatás. A végén a film ügyesen lezárja a történetet és annyi. Tulajdonképpen ez után kezdődik az összes ismert Stalker történet, de ennek folytatása nem is tudom mi lehetne. Talán egy más elágazás valahol a történetben? Majd elválik, ha tényleg folytatják. Bár csak úgy lenne
-
Sensut
őstag
Wind Of Time: befejeztem. Ez nem is csak egy mod, hanem egy teljesen új játék és annyira jó, hogy képtelen voltam abbahagyni. Nem is tudom hol olvastam, hogy ez egy trilógia első része, de ez a rész (ha tényleg csak rész), akkor teljesen kerek és semmiféle utalás nincs a végén bármilyen folytatásra. Legalább annyira hosszú, mint a SOC alapjáték, a COP-nál pedig hosszabb. Egyáltalán nem COP pályákon játszódik és a végén derül ki, hogy azokra a pályákra az átjárókat még csak ez után nyitották meg a Zónában, a történet szerint. Number 1 a sztori, le a kalappal a modderei előtt, akik vannak összesen legalább 25-ön! Egyetlen probléma vele a kicsit gyakori memóriahiány miatti crash a Bar és a Katonai Raktárak pályákon, de túlélhető. Erre készült is egy külön indító fájl, de még az sem oldotta meg a problémát teljesen. Ezért mindenképp megérne egy revíziót a játék mert kár, hogy ilyen probléma árnyékolja be ezt a kiváló produkciót. Egyetlen egy hibával találkoztam a vége felé Radaron, egy mellékfeladatban, amikor segítenem kellett volna a Szabadságosokat kimenekíteni egyik társukat a monolitosok fogságából. Itt a felmentő sereg valamiért nem akart utánam jönni és hiába szabadítottam ki egyedül az foglyot, az nem reagált semmire. Kipróbáltam több lehetőséget is, de semmi sem segített. Viszont szerencsére van a feladat ajánlatában egy visszautasító válaszlehetőség is, ami teljesen annullálja a feladatot, úgyhogy ezt nem kell elvállalni és nem történik semmi, a sztori megy tovább. Egy szó, mint száz: ezt a modot játszani kell!
-
Balathruin
veterán
Csak úgy megsúgom hogy a szerelők sokszor töredékét tudják mint egy informált felhasználó, cserébe irreális pénzeket kérnek olyanokért amiket ingyen megoldhatnál és nem 3 nap, hanem pár óra alatt.
Szerelő az olyan 15+ éve ért valamit amikor nem tudtál egyszerűen informálódni és a hardver is bonyolultabb volt. Főleg úgy nem értelek, hogy ez egy számítástechnikai fórum. -
Antonius1978
addikt
Ezt nem ertem, ha elvallaltad hogy szerszamot viszel,akkor mukodik, persze ha nem, akkor hiaba van nalad, nem kell nekik valoszinuleg.A szerszamokat megtalaltad ? A kalibralot ha jol emlekszem a laborban talalod, ahova a tudosok a bar alatt lekuldenek.A masik kalibralot nem talaltam ott ahol az informator irja.
A durvat a Szabadsag bazisan talalod, az elso hosszuepulettel szemben ahol a pancelkocsikat javitjak, a beomlott hodalyban.A finomat meg a Szabadsag bazis palyan a faluban eszakkeletrol bemenve a faluba jobbrol a masodik haz tetotereben.A cuccok eladasa egyesevel tortenik, 1 kattintasra...nem ertem ezzel mi baj... -
Antonius1978
addikt
1,2,3 kuldi, nem kell magyarazzam, valamiket rendeltel, valamint szerszamot kell vinni a 2 szerelonek.Annak eri meg vinni, amelyiktol rendelni tudsz, mert az tudja futasra birni az Exo-kat, felteve ha valaki akar.
4 : Az utolso ohaj/kivansag : talalkozz a sztalkerrel - ez nem remlik hogy mi...
5 : Eszaki banya : szerezd meg a radioalkatreszeket : ez az a banya amely a Voros erdoben van, egyike az elso feladatoknak, van vagy 9-10 alkatresz kb, minden a fenet ossze kell kutatni erte, a jutalom nem tudom mekkora, van-e egyaltalan...
6 : Becsuletlen/Tisztessegtelen uzlet : keresd meg a terjeszto/forgalmazo testet - ez a kuldi sem dereng,de lehet azert nem mert ezek amolyan lenyegtelen mellekkuldetesek.
7.Egy kis keres : vizsgald meg az Agroprom koruli teruletet : na erre emlekszem, ez szukseges, valami mutansokat kell megolj, es ott lesz az alapjatekbeli noveny ami a tudosoknak kell.Ezt csinald meg.
8 : Fogsagban : ez az a kuldi, amirol en is meseltem, hogy nem sikerult vele semmit sem csinalnom,hiaba nyirtam ki a katonakat.
9 : Bunker Burner : ment a fold alatti atjarokon : ez valami fo feladat, de erre sem emlekszem, lehet egyszeruen ez az a hely ahol kell a gyogyszer ?
10 : Stepan : Menj vissza Lukashhoz : na ez nekem nem sikerult, ezt magyarazd el, hogy hogy csinaltal.Styepan atfut a zsoldosok altal ellenorzott elleneorzoponton, te azelott lelotted, vagy a Voros erdoben erted utol valahol ? En mikor palyat valtottam, nalam mar ott hevert holtan a Limanszki hid elott, es hiaba veszed el a PDA-jat, nem tortenik semmi.
11 : Egy sztalkerrel kell talalkozz, de a tobbi reszet nem latom, ez sem tudom milyen kuldi... -
kekeeci
senior tag
-
kekeeci
senior tag
Oprendszertől függ, win 7-től felfelé "c:\Users\felhasználónév\AppData"
Egyébként rejtett mappa, ha intézőt használsz akkor be kell kapcsolni a rejtett fájlok - mappák megjelenítését, hogy hol az megint oprendszer függő (google a barátod), ha TC-t használsz, beállítások - képernyő - rejtett fájlok megjejenítése, rendszer fájlok megjelenítése.
-
Antonius1978
addikt
Te, mintha az F10-11-12-vel csinalna kepet, de mar nem emlekszem, es azt sem hogy hova menti el, nem tudom a jatek konyvtaraba-e, vagy oda ahova a menteseket teszi, majd valaki felvilagosit...Mindenesetre nyomogasd vegig es a C/
ser stb-be keresd a jatek menteset, valahol ott lesznek a kepek is, inkabb mint a jateekkonyvtarba,,,
-
Antonius1978
addikt
Amikor elfutsz a kitores elol es felmesz a felso bunkerbe, ott beszelsz a Szabadsagos goreval, o emliti, es egy sarga karikaval jelolodik, annak a hosszu felso alagutnak a vegen ami egesz hosszan fut a terkepen, ott atmesz a keritesen 2-3 kimera, 5 ormanyos es egyeb szornyek koze, tudos hullakat kell atvizsgalj, az adja a kodot a felso alagut vegen levo ajtohoz, amihez letran maszol fel, bent van egy kis szobacska, ott a gyogyszar
-
Antonius1978
addikt
-
Antonius1978
addikt
Az informacio szerint csak nappal tudsz atmenni Radarra, mert akkor lekapcsoljak az Agyperzselot.A bekovetkezett esemeny - a visszaszamlalos - talan azt jelenti, hogy 5 perc mulva felkapcsoljak.Akkor amikor a kuldi elindul, nyargalsz elore, mint akit hajt a tatar, kapasbol lelovoldozve es elfutva a katonak es zombik elol.
Amikor elersz az elso nagy utkeresztezodeshez, akkor kapod az uzenetet, hogy menj fel a bunkerhez, ami az ut vegen van, es ott kis lovoldozes utan behuzodhatsz a Szabadsagosokkal egy bunkerbe, es tuleled a Felkapcsolast, vagy Psi vihart, vagy nevezzuk aminek akarjuk, aztan kapunk egy feladatot, ami nalam nem mukodott, igy kivancsi vagyok te mire jutsz vele, en lementem a laborba/utvesztobe... -
Antonius1978
addikt
Az nem kepzodmeny, hanem egy terbuborek, ahogy atmesz a masodik banyan hogy ahhoz a karmos anomaliahoz mehess, ne menj elore, hanem ahogy kijottel, menj a domboldalon balra, egy fenyo vagy szikla mellett lesz, persze a detektort tartsd a mancsodban, maskepp nem jon elo - epp olyan mint a janovi terbuborek.
-
Antonius1978
addikt
Ahogy kijossz Limanskbol, az alaguttol jobbra menj teljesen hatra,ott lesz egy racsos ajto, azon be, aztan a sok alaguton keresztul kilyukadsz a masik oldalon, onnan menj a Voros Erdobeli sztalker-Vadasz nagyapo helyere, ott kapsz kuldit hogy kipucold a banyat, ott lesz az eszkoz amivel a hidat majd le tudod engedni, a banyaban az also szinten.
-
Antonius1978
addikt
Igen, hiszen jo hivatkozast adtam.
MirrMurr : ha nem is jobb , de egy szintel lehetnek...Ugye ezt mar nem is tudom igazan eldonteni, mert a Hullocsillaggal tavaly augusztusban jatszodtam kb, ezzel meg meg nem haladtam elore nagyon a tortenetben, de egy jol atgondolt es osszerakott modrol van szo, nekem idaig tetszik, habar meg szegenyes a fegyver es egyeb valasztek, fegyvereket es ruhat nem lehet fejleszteni, csak javittatni...Penzhez sem nagyon jutsz, par fegyvert es ezt-azt tudsz eladni, de mondom ebben keves a lovoldozos akcio amugy is...
-
Antonius1978
addikt
Probald meg ez az uj Wind of Time modot, amit TZS forumtars emlitett, en most azt tolom, a gepem nem tul jo, 9 eves, de ez a mod szepen megy rajta, meg nem dobott ki, maga a jatek is szep - atmosfear es absolute nature pakkok vannak benne - a tortenet uj,remelem ertesz angolul, szoval a jatek a Spectrum Projectre es a Way in Pripyatra hajaz, azaz magyaran nem egy hentelos, eszetlen lovoldozeses mod, hanem inkabb olyan nyomozos szeru.Legalabbis egyelore, mert meg csak a 2-ik palyan vagyok, kesobb ez meg valtozhat, mert vagy 8-10 palya van bent a jatekban, ha kapasbol jol emlekszem.
A mod akkor, csak leszeded, kicsomagolod valahova, inditod es jatszol, ennyi.
[link] -
rétisün
veterán
sajnos általános tapasztalat, hogy a stalker játékok (főleg a modok) hajalmosak erre, ezzel mindannyian küzdünk. vagy türelmes vagy, és hajlandó vagy visszatöltögetni korábbi mentéseket, ha más megoldás nincs, vagy a korábbak leírtak alpján játszol olyan moddal, ami kevésbé kidobálós.
az sgm-enot-sniper pont a kevésbé stabil modok közé tartozik. jó esetben a log vége utal rá, mitől dobál ki, de sok esetben csak random kidobál..... -
rétisün
veterán
ez. úgy tűnik, korábban volt ugyanilyen gonod, arra kekeeci ezt válaszolta.
amúgy én nem sokat tudok kihámozni ezekből a hibaüzenetből, szerencsére van, aki jobban ért hozzá.
-
SaGa59
őstag
Igen annyi. Ha valakinek van yandex disk fiókja, július elejéig lehet még 32 GB tárhelyet szerezni az alap 10 mellé. Le kell tölteni a mobil appot (android vagy iphone), be kell rajta állítani, hogy automatikusan töltse fel a fotókat (érdemes előtte megnézni, mi van a telefonon, nehogy olyasmi is felmenjen, amin nem feltétlenül akarsz megosztani). Amint akár egy fotó, vagy videó feltöltődik, már jön is a visszajelzés, hogy megkaptad a plusz 32 gigát. Utána meg eldöntöd, hogy akarod-e még azt az appot használni (és a képeidet feltöltögettetni vele) vagy sem.
-
SaGa59
őstag
Csak fizetős és az alá még kell egy 1.0004-es, lehetőleg orosz ShoC, meg egy patch. A Yadiskre lehet angolul is regisztrálni és ha úgy mész a lent linkelt letöltésre, hogy oda már bejelentkeztél egy másik böngésző tabon, elég rányomni a megfelelő gombra és másodperceken belül a fiókodban van a fájl.
Esetleg próbáld meg tőlem letölteni, de valószínűleg itt is akadály lesz, hogy már sokan lehúzták az eredetit, mert emlékeim szerint ez öröklődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged