- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-book olvasók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Walter
kezdő
Mindenesetre nagyon izgalmas,és lekötő volt a mod,köszönöm tzs-nek az ajánlót! Ajánlom mindenkinek!!
-
Walter
kezdő
Hello. Most én vagyok hülye,vagy a dacolva a halállal 1-nek az a vége,hogy noé előttem terem? Hány vége van ennek a modnak?
-
Walter
kezdő
Nem fürgére gondoltam,a földszinten lévő "Igéző"-re. Neki valami 2 barátját kellene megtalálnom. Fürgével most az a bajom,hogy nem tudom neki jelenteni a feladatot :/
-
Walter
kezdő
Hello! tudnátok egy kicsit segíteni? Dacolva a halállal 1. Annál a küldinél járok,hogy fogadtassam el magam szkadovszk lakóival. Mindenkinek csináltam már küldit,kivéve annak nem sikerült,aki a lépcső mellett ül :/ Következő: El kéne jutni janovba,de navigátor bszik elvinni,mert veszélyes. Ez a kettő nem megy a többi jó. Válaszokat köszönöm!
-
Walter
kezdő
Hello. A dacolva a halállal 1 telepítése közben a localization fájlnál egy olyan hibát ír ki,hogy a fájl korrupt. Én nekem van ez a probléma egyedül? Valaki segítsen!
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Szeretném letölteni a Spectrum Project modot. De a torrent fájlra amit tzs az oldalára tett fel,azt írja "blocked"
Ha valaki valahová fel tudná tenni annak örülnék! Köszönöm
-
-
Walter
kezdő
Hát emberek... Ez a mod ha egyszer valaha kijön,és át lesz írva coc-ra akkor az elég kemény lesz
[link] -
Walter
kezdő
Sziasztok. Valaki tudja hogy kell a páncél golyóállóságát átírni? Köszönöm
-
Walter
kezdő
válasz
FeketePok #33518 üzenetére
NEM szabad külön spawn modot berakni a diverzáns modba,mert már van benne egy! scriptek között van egy olyan,hogy ui_main_menu(.)script. Ebben nincs hozzárendelve billentyű. Nekem ebben a scriptben most ez szerepel(így megy a spawner):
if dik == DIK_keys.DIK_S then
if db.actor then
self : OnButton_load_god()
ende helyett: (így nem megy)
if dik == DIK_keys.DIK_ then
if db.actor then
self : OnButton_load_god()
endDIK_ után kell egy billentyűt írni,amivel a menüt akarod használni esc+akármi kombinációval
ha kell fel teszem neked -
Walter
kezdő
Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
FS: 49345 files cached 32 archives, 8268Kb memory used.
Init FileSystem 2.112835 sec
'xrCore' build 6616, Mar 18 2017EH: C031986803EAEF88EE785387EB61CB31
-----loading c:\users\ww\desktop\stalker wind of time\gamedata\configs\system.ltx
FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error
[error]Function : CInifile::Load
[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp
[error]Line : 274
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : Duplicate section 'booster' found.stack trace:
ez mi akar lenni? wind of time + magyarítás
-
Walter
kezdő
Valaki magyarítja a coc-ot?
-
Walter
kezdő
Emberek... coc 1.5-ben survival módban !NE! aludjatok,SOHA. Aki egy nagyon extrém dolgot akar látni próbálja ki. NEM AJÁNLATOS
-
Walter
kezdő
válasz
Antonius1978 #33250 üzenetére
mindegyik variáció amit leírtál lehetséges,mert az könnyű,olyan,amilyen könnyű a fegyveré is(bár nem próbáltam,de ugyanaz az elv) nincs anyagom,kérték,hogy valamit pakolgassak ide-oda. adtok anyagot,és ha kell,portolok
-
Walter
kezdő
Sziasztok! Call of Chernobylban csak nekem buggos az ikon? nem tudom mi lehet,de zavaró. amit használok: dans artifact balance,stash view from pda,outfit expansion 1.0.1(csak ez nyúl az ui_icon_equipments.dds-hez),simple upgrade icons. HELP
Ui:az összes ikon buggos,configokat feltúrtam(azokkal elvagyok
) de minden rendben a configgal
dx9,közepes graf,élsimítás van,1366x768.
képek: http://imgur.com/a/jLi8b
-
Walter
kezdő
válasz
hubai38 #33207 üzenetére
Szia! A log nekem azt regéli el,hogy nem található a textúrához rendelt modell. menj a "gamedata/meshes/actors/stalker_transformed/st.ogf'-hez,és ha ez nem létezik,akkor én azt szoktam,hogy egy,az ugyanabban a mappában levő .ogf fájlt duplikálok,és átnevezem az adott,hiányzó modellé(textúra az ogf fájlba be van írva,hogy merre található,úgyhogy azzal nincs gond) másrészt textúrát sem talál, menj a"gamedata/textures/pfx\pfx_dist_glass2"-höz,ha nincs akkor tedd az előbbit(valami ablakhoz hasonlóval). remélem jó lesz
-
Walter
kezdő
válasz
Riot Gin #33204 üzenetére
Köszönöm a válaszodat! Ha esetleg tudok segíteni,akkor szólj. Configokkal foglalkozom,adsz egy alapot,és kérésre alakítom,vagy készítek egyet(nem sokat tudok,igazából csak fegyver configot tudok készíteni,ha szükséges akkor ruhát is) Nagyon tetszik a ruha,Call of Chernobylnak úgyis szüksége van rá szerintem. További szép napot!
-
Walter
kezdő
Sziasztok. Diverzánssal kapcsolatban lenne kérdésem. Vannak ugye az "x"-es laborok... Az x10 radarban van,ámde nincs a térképen. Az a labor létezik a játékban?
-
Walter
kezdő
válasz
Balathruin #33116 üzenetére
megoldottam... dx8-ban nem megy a stalker call of chernobyl. dx9-ben tökéletes
-
Walter
kezdő
sziasztok! gondoltam kipróbálom a call of chernobyl 1.5-öt... ez lett a vége [link]
-
Walter
kezdő
Tudtátok,hogy a diverzánsnak van beépített trainere van? Csak nincs hozzárendelve az "ui_main_menu"-ben billentyű.
-
Walter
kezdő
válasz
Riot Gin #33050 üzenetére
Szia. A coc trainerbe úgy kell cuccokat"beírni",hogy megnyitod a coc gamedata mappáját,tovább a configsba,utána plugins. Ebben a mappában nyisd meg a"debug_spawner"-t. Egy szövegszerkesztő programmal(notepad++ szerintem nagyon jó) keress rá (ha ruhát akarsz oda illeszteni pl.) a "debug_spawner_outfit" sorra és írd oda a páncél nevét. Remélem érthetően írtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest