Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Projektor topic
- Ez a tágas mikrotorony már faberakással is választható
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
LeoDelux
üzenetére
Köszi, így már könnyebb lesz.
Viszont, ahová eredetileg kerültek, ott nem fognak gondot okozni? Nemtom mit írtak felül, én csak nyomtam hogy 'tegye ezt az összes többi ütközéssel is'...
Bár, ha jobban belegondolok, tegnap 4.5 óra játék alatt nem volt fennakadás. Csak egyszer lefagyott, mikor lelőttek, de aztán letöltöttem egy progit, amivel hozzá lehet rendelni CPU magokat egy-egy programhoz, kapott a játék két saját magot, azóta rezzenéstelen; kivéve persze a szokásos sétálás közbeni akadozást, amit az SSD-re telepítés se oldott meg. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 8/256GB
- Új csak kipróbált Ulefone Armor 28 ultra 16/1TB amoled kijelző, 120w töltés ütésálló
- DELL Latitude 5310 13.3" FHD 2in1 Touchscreen laptop I5-10310U 16G/512G Win11 Pro, Üzletből, 27%ÁFÁs
- Lenovo LOQ - Garanciás / Ryzen 7 7435HS / RTX 4050 / 24GB DDR5 / 1TB SSD
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24+ 256GB,Újszerű,Kabellel, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Viszont, ahová eredetileg kerültek, ott nem fognak gondot okozni? Nemtom mit írtak felül, én csak nyomtam hogy 'tegye ezt az összes többi ütközéssel is'...
Bár, ha jobban belegondolok, tegnap 4.5 óra játék alatt nem volt fennakadás. Csak egyszer lefagyott, mikor lelőttek, de aztán letöltöttem egy progit, amivel hozzá lehet rendelni CPU magokat egy-egy programhoz, kapott a játék két saját magot, azóta rezzenéstelen; kivéve persze a szokásos sétálás közbeni akadozást, amit az SSD-re telepítés se oldott meg. 
shield