-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
muddy_waters
csendes tag
válasz
LeoDelux #7655 üzenetére
Köszi, így már könnyebb lesz.
Viszont, ahová eredetileg kerültek, ott nem fognak gondot okozni? Nemtom mit írtak felül, én csak nyomtam hogy 'tegye ezt az összes többi ütközéssel is'...
Bár, ha jobban belegondolok, tegnap 4.5 óra játék alatt nem volt fennakadás. Csak egyszer lefagyott, mikor lelőttek, de aztán letöltöttem egy progit, amivel hozzá lehet rendelni CPU magokat egy-egy programhoz, kapott a játék két saját magot, azóta rezzenéstelen; kivéve persze a szokásos sétálás közbeni akadozást, amit az SSD-re telepítés se oldott meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest