Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milos136
csendes tag
válasz
' Tzs , #36391 üzenetére
Fogalmam sincs mit kell keresni. Ott léptem ki mérgemben legutóbb
Valamiért nincs nálam detektor és venni sem tudtam stalkeréknél, viszont idegesít, hogy látom ott ficánkolnak az artifactok és nem tudok velük mit kezdeniSúlyhatárt kipróbáltam, ugyan úgy át lehet írni mint a vanília játékban néhány sor átírásával:
"system.ltx" -> max_weight
"actor.ltx" -> max_walk_weight
"actor.ltx" -> max_item_mass (Én ehhez nem nyúltam, előzőeket átírtam 100 ill. 130 ra, ahogy láttam működött.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest