Hirdetés
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
rétisün
üzenetére
Én már arra se emlékszem a HUD hogy nézett ki, se a területek, se a szörnyek nevei, semmi. 4 év elég hozzá.
Pedig nem kicsibe toltam.
Annyiban jó lenne, hogy az alapjáték is újra újdonság hatásával érne. De nem igazán tartok tőle, hogy elindítom valaha, átszoktam multi építgetős játékokra, Stalkert single tolni fél óra alatt megunnám egyedül. Survarium lenne multis, de nekem meg nem kenyerem a PvP, márpedig az arra épül teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Facebook és Messenger
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Exkluzív órák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pedig nem kicsibe toltam.
shield