Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Azonnali informatikai kérdések órája
 - Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
 - Samsung LCD és LED TV-k
 - Monitor hiba topik
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

- 

PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Laris2
senior tag
Nagy tisztelet Sergey Grygoroovychnak a munkájáért.

Más. A Pain of The Past mód fordításával végeztem, de van vele probléma. A történetet két szálon lehetne futtatni, de nálam csak az egyik szál működik, így kimarad a fele küldetés. Ezt nem tudom, hogy scripts hiba-e, vagy rossz sorrendben veszem fel a feladatokat. A lényeg jön egy fontos SMS, hogy beszéljek a stalkerek vezetőjével, mire odaérek kapok egy másik SMS-t aminek a küldetéssorozat neve "sorrend" Nos ha az elsőt elkezdem, kidob a játék. Ha a sorrend feladatot kezdem el, az végig visz a játékon, és az előzőt, már nem is adja. Ezt a fordításból tudom. Még egy keveset kísérletezek vele, és felteszem. Ha játékhiba, így kell elfogadni.

Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- HP ProBook 430 G5 Intel Penium 4415U laptop (kijelző hibás)
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

shield