-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
DEARevil #34807 üzenetére
I've been playing Echo of Misery http://www.moddb.com/mods/echo-of-misery quite a bit lately. It's another pack based on Call of Misery, but I like it more than Last Day. It has a more polished presentation overall and so far it's been more stable than LD.
Itt azt irja ez az illeto, hogy az Echo of misery mod sokkal jobban van osszerakva, es sokkal stabilabb mint a Last Day, ha gondolod, probald ki ezt a Last Day helyett.
Meg azt is irtak masok, hogy a LD el van cseszve, elbaszodnak a mentesek es ilyenek.Szerintem inkabb hagyd a fenebe, ha hemzseg a hibaktol, es meg a tetejebe nagyon nehez is.En sem vagyok egy felados fajta, de a Misery-t 2 alkalommal tettem fel, es 2x le is torultem.Egyszeruen tul szivat ez a mod, es nekem nincs se idegem, se idom erre.Az tetszik, hogy nagyon vaganyul megcsinaltak, de esszerutlenul, tehat ha kurva nagy sugarzas van a Zonaban, akkor tuti hogy nem 1 szal puloverben megyunk oda, mint a Miseryben, ez bosszantott a Miseryben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Eladó gyönyörű Apple Watch Ultra LTE Cellular+GPS modell , 87% akksi + extra Spigen tok.
- GAMER INTEL CORE I5 14600K/32GB DDR5/RTX 3080 10GB/1TB NVME SSD/
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- ZOTAC GeForce RTX 4070 Ti SUPER Trinity Black 16GB GDDR6X videokártya
- Apple Watch Series 9 - 45mm - Cellular
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest