-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
Szóval akkor azokat a doksikat csak el kellene adnom Owlnak? Mert emlékszem, hogy adta küldetésnek, hogy gyűjtsek infot az alagútról, de mikor egy másik doksit találtam meg ahelyett amit mutatott, akkor nem mutatta tovább, hogy hol van a többi. Amúgy mindenkinek érdektelen infok vannak benne
Mellesleg a rádiós küldetéssel is ezt csinálta. Felvettem a rádióhoz egy alkatrészt és odavittem Nitronak. Ezután már nem mutatta a térképen a többit viszont továbbra is ott voltak. Mikor elvittem neki szimplán hálás volt. Gondolom discountot ad érte...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-book olvasók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Szinte új 10 napos Ps5 Slim 1TB Lemezes 5év garival (Euronics)
- Bomba ár! HP Pavilion G6 - i5-2G I 4GB I 120GB SSD I Radeon I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Seagate One Touch 18TB külső HDD, HUB
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest