- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- Akciókamerák
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
romero28
senior tag
-
- = Zk = -
félisten
hát nem kilép Pripyat betöltése közben
......
de fealadatkezelőben fut... -
Enton
addikt
Eddig vagyunk Pripyatba négyen, megpróbálok most így átmenni.
Ha neadj isten kevés lenne, hol találok még jelentkezőt, mert ez a kettő volt akit tudtam a szövegek alapján kivenni, hogy mindenki őket ajánlja. -
zalika
tag
Helosztok
Veletelenul nem tudtok magyar nyelvi fajlokat a jatekhoz??(linkelni)
Angolul is ertenem nagyjat csak sokkal hangulatosabb magyarul vegigjatszani -
Enton
addikt
A "hűtőtorony"-nál a rádióadást mire véljem, nem vágom ruszki language szal nem értem mit akarhat. De hiába kutatam át a területet nem találtam semmi érdemlegeset.
(#392) - = Zk = - válasza Enton (#391) üzenetére:
Ne nekem köszönd!!! -
Enton
addikt
-
stamy
csendes tag
[Call of Pripyat toolkits]
Elég kezdetleges képek (gyors összecsaptam paint-tel) de remélem a lényegre jó lesz és segít megtalálni a toolkit-eket, majd csinálok egy igényesebb verziót de azon szerintem nem csak a toolkit-ek lesznek rajta. Ha valami rosszul van jelölve légyszíves szóljatok és kijavítom!
Sok szerencsét mindenkinek a kereséshez -
stamy
csendes tag
elvileg pár órán belül feltöltöm a toolkit-ek lelőhelyeit (nem orosz felirattal hanem saját cucc lesz és magyar
) , hogy könnyebb legyen másoknak megtalálni és hogy fejleszthessenek fegyver!
-
Nos elkezdtem és abba is hagytam
Rengeteget ront az élményen a nem megfelelő fordítás (angol magyar egyaránt )
Majd ha lesz normálisabb nyelvi file, vagy ha kiadják akkor nekikezdek megint, mert ennyit megérdemel -
Enton
addikt
A kereskedőnél az állomáson (midsummerben) kapható lett egy ruha Sawe vagy Sewa vagy mi a neve, az nekem jó pripyat-ba menni?
Ha nem honnan szedjem be a ruhát rá? -
zuchy
őstag
Van egy helikopter egy magaslaton, de nem tudok oda jutni. Hogy lehet oda felmenni?
-
Enton
addikt
Pár kép megint. Chimera vadászat előtről:
Plusz egy találós kérdés:
Hogy jutok be ebbe az épületbe, a 4dik papírdarabot kell összeszedni, way of pripyat küldi ha minden igaz.
Pontosan oda kéne bejutni ahol a kurzor van, de eddig nem jötem rá hogy lehet oda bemenni, mert mindenfelől kerítés van oldalt.
A zöldes kékes részt már bejártam, a piros a célterület, sárga vonal=kerítés.
Van az a kék nyíl ott be lehet menni de egy teherautó elálja az utan, ajtó nem nyilik onnan.
Valakinek valami ötlet? -
Most a 3 kozul melyik a jo?
-
romero28
senior tag
válasz
skeleton91 #370 üzenetére
össze kell szedni pár társat,és csak velük tudsz átmenni , ott fognak gyülekezni a második helyszínen ( midsummer bázis ). az épület mellett - előtt van egy torony , oda kell majd értük menni,de előtte szerezz egy olyan ruhát amiben van légző berendezés .
-
skeleton91
tag
Hi merre lehet átmenni Pripyat-ba mert egy csávó mondja hogy a Jupiter gyár alatti alagutakat keressem de sehol nem találom.
A "bump" a legjobb puska, azzal lehet rendesen aprítani a mutánsokat.
-
romero28
senior tag
én csak ezt a pár sort írtam át az user ltx-ben :
( egy orosz fórumról koppintottam)r2_sun_near 1.
r2_sun on
r2_sun_depth_far_bias -0,00002
r2_sun_depth_far_scale 1.
r2_sun_depth_near_bias 0,00001
r2_sun_depth_near_scale 1.nagy fekete árnyék így nincs , és az fps sem esik a béka segge alá .
Enton : az a kertitörpe a legbutább lény az egész játékban , félig takarásból ha megszórod gránáttal mégcsak meg sem moccan
jók a képek amúgy , főleg az első , ahol villámlik
-
zuchy
őstag
Hali!
Én is csatlakozom eme remek játékot játszó csapathoz.
Feltettem a laptopomra, és egész jól megy, most nem vagyok a rendes asztali gépem közelében, így ezen kell játszanom. Viszont van egy olyan gondom, hogy egy fekete árnyék vesz körbe. Van valami mód a kijavítására? -
Enton
addikt
Én jelenleg:
MP5 meg TRS-301 kézben
Sörétes meg két kispukka zsákban. -
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #360 üzenetére
Gauss puska elsődleges , Vintar BC másodlagos meg a backpack-ben CA lavina
Jupiter-ben lehet a tudósoknak dolgozni , ajánlom mindenkinek érdekes küldetések! -
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #358 üzenetére
Hínnye ez a sörétes bejött! Kösz a tippet!
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #356 üzenetére
Hány lövéstől kéne megmurdelnie? Amugy mikor lőjem, miután lerakott, vagy mikor nem látom és hátulról támad?
-
Enton
addikt
A bloodstuckerek ellen mi a legjobb?
Dobtam már gránátot is, de az elől elfut mire felrobban, lőttem már mp5-el, akval, pistol-al.
Már csak az ilyen nagyszabású rakétavető meg ilyenekkel nem próbáltam még mert olyanom nincs is. -
Enton
addikt
A vasúttol nem messze van egy bunker, jártam már ott párszor majd mos megint arra tévedtem, de most rájött négy kutya meg két zombie, az ugrálós féléből.
Jó nagy szemetek az ottani stalker-ok meg sem mozdulnak, végignéznék ahogy meghalok. Az előző pályarészen legalább sok segítőkész volt. -
emre
veterán
válasz
- = Zk = - #351 üzenetére
mod: mondjuk máig nem értem, hogy a CS-re miért nem készült 'total Conversion' mod
-
romero28
senior tag
itt keresgélhetsz
oroszul a mapok -
emre
veterán
No, game elött bekapcsoltam a másik monitoromat, és kitettem rá a feladatkezelőt. Ez az IZÉ még mindig csak egy magot használ, ha összejön csinálok róla screent is. Nem kicsit vagyok meglepődve.
Ja, találtam hozzá mod-okat
-
stamy
csendes tag
ez a végleges játék nem lesz tartalombeli különbség az általad eómlített 2010-es verzió és a mostani között csak le lesz fordítva angolra , és a mostani is már támogatja a dx11-et csak orosz , és csak google translate-es fordítás van hozzá , de ugyan az lesz a jövőre megejelnő játék csak más szinkronizálásokkal
romero28: eztek megtaláltuk , ami a vonatban van az egy toolkit csak azért nem írtam le mert több helyen megtalálható és csak az alapszintü
-
Kelvin
őstag
Sziasztok, látom már pörög az élet a zónában
Engem az érdekelne, h milyen hosszú a játék? Mert elég kevéske terjedelemre.
Mondjuk a clear sky-hoz képest. És az valós hír, h a 2010-es dx11-es verzió további helyszíneket hoz? -
romero28
senior tag
meg van egy másik trükkös hely . 2.pálya bázistól délre egy hídnál áll egy vasúti szerelvény amiben futkos egy kék anomália . a hídról rá kell ugrani a vonat tetejére és elmenni a végére . ott be lehet mászni . aztán a kocsiban ki lehet kerülni azt a kék nyavaját ha oldalra húzódtok az ülésekhez ott nem sebez . végig kell menni egész az elejéig és ott is lesz valami "kincs" .
-
romero28
senior tag
2. pályán van egy nagy bányászgép . abban is találtam valamit , lehet toolkit volt . mögötte a domboldalról rányúlik egy kiszáradt fa , arról rá lehet ugrani , és be lehet jutni a fülkéjébe , próbáljátok meg hátha azt keresitek .
-
stamy
csendes tag
-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = - #340 üzenetére
Vannak olyan alkatrészek pl távcső amit te is tudsz magadnak fel-le szerelni, miután megcsináltattad.
(#341) stamy válasza - = Zk = - (#340) üzenetére:
Hogy néznek ki ezek a toolkit-ek? Mert ha tudnál róluk képet dobni akkor már gyüjteném is, még ugyis nagyon az elején vagyok.
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #340 üzenetére
a fejlesztéshez toolkit-eket kell vinni a fegyverszerelőnek , egyet találsz Sawmill-ben (rough work) egyet pripyat-ban (az kell a legjobb fejlesztéshez ) és egyenlőre a közepes fejelsztéshez keressük a fine work toolt csak nincs meg egyenlőre
-
- = Zk = -
félisten
nemtok cuccot fejleszteni, mikell hozzá?
.....
cementgyári szarokat összeguberáltam
éncsináljam meg helyette?....
-
Scholes9
nagyúr
Thx mindenkinek
-
romero28
senior tag
egyik kereskedő 3xxx ru-ért vett meg tőlem egy mesterlövész puskát , amit utána 33k-ért adott volna vissza
-
stamy
csendes tag
válasz
- = Zk = - #335 üzenetére
nem minden artifact-ért fizet 14-15 ezret csak a jobbakért
az átlag az 10k/darab de van amiért 3k-t ad...
-
- = Zk = -
félisten
cementgyárból összeguberáltam egy rakat cuccot a szerelőnek..
mégsem fejleszti a katrabócáimat...
könyörögnék neki, de olyan lehetőség nem ajánlkozik fel a játékban....
#334 stamy: nekem mindíg a felét fizeti ki csak
....9900RU-nál többet még nem kaptam artifact-ért
....engem átb..sznak akkor?
...
-
stamy
csendes tag
-
Scholes9
nagyúr
Amikor az 1-es helikopterből elhozom a fekete dobozt és megfejti, h mi van benne vagy vmi ilyesmi, 3 ezerért árulja el, de annyim nem volt és küldiket kell csinálni, vmi cement gyárból hoztam cuccokat azt oda is adtam neki, de ad még küldit, h 3 toolt kell elhozni. ÖÖ lehet egyre gondolunk, de akkor nemtom hogy fogom megszerezni tőle a feketedoboz tartalmát amit megfejtett, nagyon az elején lehet még amiről írok. A helikopter körül taposóaknák voltak elszórva és utána vittem el neki a feketedobozt, lehet így jobban emléxel rá
-
stamy
csendes tag
válasz
Scholes9 #313 üzenetére
a "szerszám" alatt mit értesz? toolkit vagy micsoda? egyáltalán melyik küldetés
(mert ha a "tag" az egy fegyverszerelő és ha a "szerszám" a toolkit akkor még én is keresem őket , 2db-ot találtam pripyat-ban egyet a department store-ban a másikat az old BWC-ben lehet megtalálni , a 3.-at még keresem) -
romero28
senior tag
aki pripyatban van már nem tudná elmesélni nekem , hogy a gauss puskáról honnan tudok infót gyűjteni?
-
-
Enton
addikt
Blow-out-ok elől csak ajtóval rendelkező helyre lehet elbujni?
egy sima nagy épületben nyitot ajtokkal, ott mindig megmurdel. -
romero28
senior tag
nem jelöli a térkép . csak ha a látómeződben vannak .
nagyon béta magyarosítás - oroszról angolra , majd magyarra fordították gondolom egy fordítóprogi segítségével
-
emre
veterán
a mutánsok mozgását látjátok a téképen?
(nem a láthatatlan vérszívóra gondolok)
ha jól emlékszek ez csak a CS-ben volt.a béta magyarítást hol lehet elérni?
de lehet nekiállunk a zasszonnyal átírni az macis verziót, ha nagyon unatkozik mert az én angol tudásommal elmehetek a p.... -
Scholes9
nagyúr
Az elején van még, egy tagnak 3 szerszámot kell megtalálni azok merre vannak? Térkép nem jelzi, thx előre is
-
romero28
senior tag
pripyat-ban ingyé javít a szerelő
a chimera meg fényes nappal rontott rám , kishíján infarktust kaptam
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #310 üzenetére
tégy belátásod szerint
-
hülyegyerek
addikt
válasz
- = Zk = - #302 üzenetére
Azt hiszem,egy időre jegelem a játékot,inkább megvárom a profibb magyar feliratot.Úgyis azzal a legélvezhetőbb.Addig egy kis kormánytekergetés,meg Operation Flashpoint 2....
-
skeleton91
tag
Köszönöm azoknak a segítséget akik segítettek beüzemelni a játékot.
-
romero28
senior tag
válasz
- = Zk = - #306 üzenetére
290-re 305-ös szerkesztve
úgyse mersz kimenni éjszaka , úgyhogy nuku sör
-
- = Zk = -
félisten
#290-re valak, aki már azon túlvani?
.....
köszi, romero
305: és hol isszuk a sört? keress Pripyatban egy "hangulatos" kis kocsmát....de ne valami eldugott ótvar helyen
qrva életbe, tehát kidob
....hátakkor kénytelen leszek ismét kipörgetni, csak más életcélokkal
fujj...
-
romero28
senior tag
gyerekek aki pripyat-ban kimerészkedik éjszaka a városba , annak fizetek egy láda sört
még nappal is elég para...
- = Zk = - úgy tudom annak a mérésnek amit nem tudsz megcsinálni , feltétele hogy az első pályán beszerezz valamit . én sem tudtam egyébként emiatt megcsinálni azt a küldetést .
egyébként pripyat-ból sem lehet visszamenni az első pályára - ugyanúgy kivág pár mp múlva -
emre
veterán
Qrvanagy gondjaim vannak: nem tudom mod-olni
A filefronton is csak két file van fenn.
Pedig a jól megszokott gyűjtögetéshez kellene kis plusz súly
Ja, és nyugadtan nevezzetek liliomtiprónak -
- = Zk = -
félisten
válasz
hülyegyerek #301 üzenetére
látod, ezért kérdeztem 2 féle képpen
nos..
grafikai beállításoknál nem lehet, hogy valami nemvan jól beállítva? -
hülyegyerek
addikt
válasz
- = Zk = - #300 üzenetére
Ne verd a fejed a falba,nem lámaságból kérdeztem.Többször kijátszottam mindkét Stalkert,de az éjszakai tájból ott érdekes módon ki lehetett venni legalább a körvonalakat.Itt meg ha éjszaka 1,5m-re áll tőlem egy NPC,az ő körvonalait sem látom,nemhogy a tájét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- GamerPC - RTX 3060,Ryzen7,SSD,32GB RAM
- Iphone 13 Pro 128 gb (fehér)
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest