- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- 3D nyomtatás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
Hala a fennvalonak, bejott az otleted, fel tudtam venni a kuldetest.Most csak 1 gond van, a kuldi utan nem tudok beszelni az ornaggyal, mind ott guggol es nem lehet hozzaszolni.Mondjuk ujra kinyirom a monolitosokat, hatha most sikerul.Amugy megvan a Dragon Eye kepzodmeny, egesz utos cucc
-
Aarpok
őstag
Ezt én értem,de ha Kirilov elmondja valami mozog a bázis felé és az őrnagy úr mondja,hogy utána néz.Ekkor beszélve Kovalsky ezredessel még felvehető a vulkán és ekkor nem Strelokot jelét követed,hanem kimész az udvarra beszélsz a katonákkal elmentek monolithot elpusztítani és azután mész a jelhez ami ott lesz a mosodától nem messze.Ezután megjelenik Strelok beszéltek vele és amíg a kitörés tart az ezredesnél leadod a vulkán küldetést és megkapod a jutalmat.Szerintem ez így kivitelezhető főleg annak tekintetében,hogy még a kiürítésnél is felvehető a vulkán-küldetés.
Аарпок
-
bunfi
őstag
válasz Aarpok #13695 üzenetére
Utána már nem tartom valószínűnek, mert a bázissal, valamint a Strelokkal folytatott beszélgetés után az ajtók bezárulnak és csak az evakuálás céljából lehet elhagyni a helyet. A küldetést még fel lehet venni és nem kizárt, hogy a kiteleportálás és visszateleportálás útján megoldható, de inkább tartom valószínűnek, hogy összekutyul valamit, mert az alapjáték már nem számol azzal, hogy elhagyod a mosodát. Nomeg az evakuálás után már leadni se lenne kinek.
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13694 üzenetére
Rég volt már nem biztos,hogy jól emlékeztem.Küldetések a régi területeken menni fognak,mert az SSU - nak kellenek onnan dokumentumok (sötétvölgy x18 labor,agroprom underground) a katoanai raktárak meg probléma megoldást igényel (elöszőr hajnal utána meg éjjsztalkerek).
"Nos, a Vulkant ugy tudom elintezni, hogy elfogadom a kiurites kuldetest, hamar beszelek az ornaggyal, elorenyomulunk, es kinyirjuk a monolitot a kornyeken, remelem a tobbiek nem halaloznak el" Nos ezt te irtad és ha még a kiüritésnél is fel lehet venni akkor nem hinném,hogy korábban meg nem.Tehát amikor visszatérsz a felcserrel és beszélsz az ezredessel akkor jön be Kirilov aki mondja valami mozog a bázis felé.Ennek kell utána nézned és ha beszélsz az ezredesel szerintem még a vulkán elérhető.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13691 üzenetére
Ha felveszed a kuldit hogy megkeresd a radiozavaras forrasat, akkor az ezredes mind azt kerdi, hogy utannaneztem-e a dolgoknak, mast nem mond.Ha pedig vegigviszed, akkor jon egy rablomese a felcser hadnaggyal, es utanna szinten aktivva valik a Sztrelokos kuldi, ott sem tudsz dumalni a Vulkanrol...
Ha pedig Sztrelokot is vegigviszed, akkor bezarodnak az ajtok, es nem tudsz kimenni Vulkant csinalni, addig amig el nem fogadod a kiurites kuldetest...Meglatom, ha lesz kedvem, akkor talan megis ujracsinalom az egeszet, most egyelore csinalom a 400 zombist es a tobbit, utoljara hagyom sotetvolgyet, igy legalabb azt is megtudjuk, mi lesz ha ilyen sorrendben csinaljuk a dolgokat...
-
Aarpok
őstag
-
rétisün
veterán
válasz Aarpok #13689 üzenetére
én csak abból gondoltam, hogy nem tartozik a főszálhoz, hogy egyrészt végig lehet játszani anélkül is. hogy járnál sötétvölgyben, meg a katonai raktáraknál, másrészt meg ugye az alapjátékban sem volt se sötétvölgy, se a katonai raktárak.
bár, most hogy viszagondolok, az sgm-et befejeztem (zombik, nito küldi, hermannak arti-kersés megvolt) és csak a katonai raktáras mészárlást hagytam a végére (amit a mai napig nem csináltam meg ) szóval lehet, hogy a sötétvölgy tényleg kell a végigjátszáshoz, elvégre beleírhatták a főszálba.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13690 üzenetére
A legjobb sorrend ahogy a játék adja,ha mondja menj a sötétvölgybe akkor menj oda.Nálam így volt csak azt tettem amit kért.A vulkánra a legutolsó lehetőség mielőtt Strelok felbukkan,tehát beszélve az ezredessel nem őt keresed,hanem mész a katonákkal monolithot írtani és utána meg Strelokot előcsalni.Talán még az lényeges,hogy Pripyatba akkor kell folytatni a küldiket ha már végeztél a sötétvölgyben,katonai raktáraknál és agropromban.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13689 üzenetére
Akkor milyen sorrendben csinaljam a dolgokat ? Egyelore abbahagytam, majd holnap folytatom, bosszant, hogy nem kaptunk valami kis tajekoztatot a mod-ban, hogy addig be vallaljunk el semmi egyebet amig meg nem csinaltuk a monolitot, es foleg ne hagyjuk a monolit kipucolasat a kivonulassal egyidore, mert nem lehet kimenni az ajton
Ugy dontottem, nem jatszom megint par orat, azert hogy helyes sorrendben legyenek a dolgok.Ha kipurcannak az iparosok, hat igy jartak, kemeny hely ez a Zona, csak a legtokosebbek elik tul
Igen, ugy tunik hogy a sargak valoban a foszalhoz tartoznak...
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13687 üzenetére
Igen más lesz majd a záró videó ha az érintettek kipurcannak.A többit süni leírta.
(#13688) rétisün Szerintem pedig hozzátartozik a főszálhoz a sötétvölgy nem véletlenül kell lemenni az x18 - as laborba.A másik dolog mikor elesik a hajnal bázis és beszélni kell Akulov - al azt sárgával jelöli.Nem biztos,hogy jól tudom,de a sárga jelzésű feladatok a főszálhoz tartoznak fehérrel jelöli a mellékküldetéseket.Az alapban legalább is így volt,de lehet én értelmezem félre.[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13687 üzenetére
igen, akőfejtőben a nagy gép alatt van egy olyan 'térbuborék' amilyen agropromba is visz, azzal lehet sötétvölgybe jutni. miután prijaztyban végeztél, utána is el tudsz még menni, ez már nem kapcsolódik túlzottan a főszálhoz, mivel az alapjátékban sem volt benne.
a 400 zombi után gariknak, nitronak meg hermannak lesz még küldi, aztán asszem kész....illetve a sötétvölgyes mellékszál, ha az eddig kimaradt, ott mondjuk lesz még jópár dolog, érdemes megcsinálni. kár, hogy a katonai raktáras rész már inkább csak mészárlás.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13686 üzenetére
Ertem.
Mielott a helikopterek elmennenek, Strelok meg az ezredes kipurcan, barhogy is farasztom magam, mert a monoliton kivul megjelenik meg egy rakas zombi is.Mi lesz ha meghalnak, gondolom semmi, esetleg a jatek vegen lesz mas a befejezo video, nem ?
Ha megvan a 400 zombis kuldetes, akkor mi lesz ? Amugy Garik is adna valami kuldit, es Herman is szolt, hogy lenne valami amit el kellene intezzek neki.
Es meg sotetvolgybe sem mentem el.Pripjaty utan meg lehetseges ? Valahogy ugy olvastam az uzenetben, hogy a kofejtonel levo gepnel lesz az anomalia ami odavisz ? -
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13685 üzenetére
Nem azért maradtak meg a cuccaid az Enotban és a Sniperben alapból tiltva van a kirabolás.Csak a sima illetve a nanoexos sgm - ben aktiv a funkció,de persze azokban is lehet változtatni ezen.
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz #90933760 #13682 üzenetére
Erdekes, nekem megmaradtak a cuccaim...Lehet azert mert osszekutyulodott a kuldetes.
Nos, a Vulkant ugy tudom elintezni, hogy elfogadom a kiurites kuldetest, hamar beszelek az ornaggyal, elorenyomulunk, es kinyirjuk a monolitot a kornyeken, remelem a tobbiek nem halaloznak el.
A kopter felszallasa elott az ezredest, es Strelokot is kinyirtak a barati monolitosok.
A helyzetet neheziti, hogy egy rakas zombi jelenik meg azonnal ha a kiuritest elkezdjuk, a monolit ellenes csapat meg veluk harcol es biza csak az ornagy marad.Sajnos nem tudom visszatolteni, mert 1.lehet nincs is mar olyan mentesem, 2. ha van is, akkor az meg a monolit kuldik elintezese elottrol van, nem leszek oly marha, hogy meg egyszer vegigcsinaljam, inkabb megprobalom megoldani a helyzetet...
-
rétisün
veterán
válasz #90933760 #13680 üzenetére
ha nem mész el a helikopterekkel, egyből kapod is a küldit, hogy írstd ki a 400 zombit. sgm-ben is, sniperben is, gondolom enoptban is, de abban sose értem el eddig
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13678 üzenetére
én is jártam így (mondjuk alternatív gps-konduktorral ki tudtam menni a mosodából) és inkább hanyagoltam a fősztorit....
tölts vissza egy régebbi mentést, először fejezd be a mononlitnak a küldiket, addig ne foglalkozz a rádiódással. ha a mononlitos dolgokkal kész vagy, jöhet a vulkán, majd a kivonulás, meg a 400 zombi, meg a többi.[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
A fene egye meg, baj van.
Az tortent ugyanis, hogy felvettem ezt a kuldit, hogy keressem meg a radiozavaras forrasat.
A vegenel abbahagytam, mert ha folytatom, akkor Garik elmegy a fenebe, es nem tudom csinalni tovabb a kuldeteseket a Monolitnak.Most hogy vegeztem, folytattam, csak egy gond van, hogy kezdodik a kivonulas, es csak akkor tudok raterni a Vulkan hadmuveletre az ezredesnel.Viszon ha elinditom a Vulkant, a csapat az udvaron van, de en nem tudok kimenni hozzajuk, mert be van zarva az ajto...
Ha elindulunk a helikopterek fele, akkor a Monolitosok lelovik a tarsasagot (ram nem lonek, mert en kozejuk tartozom, mondjuk ha valamelyikbe belelovok, akkor remelem majd bepirosodnak).
A Vulkanos csapatbol a fohos mindig el, de egyedul maradtam vele, remelem ketten is ki tudjuk nyirni a monolitosokat...
De bosszant, hogy nem tudom normalisan sorjaban csinalni a kuldeteseket... -
Dhampir
félisten
válasz rétisün #13676 üzenetére
Régebben volt itt szó erről, de nagy csend van azóta is.
A film ukrán honlapja az alábbi linkekkel:
Facebook-officialstalker
vk.com/klub
yastalker
2010-ben feltöltött filmbemutató, hát ez sem ma volt. -
rétisün
veterán
nocsak, mit találtam. kár, hogy azóta se hallottam semmit többet erről
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #13674 üzenetére
Aha, holnap bekukkintok
Amugy vaktaban kell keresgelni, vagy valaki elarulja hogy hol van ?SVDK - persze, en is megszereztem a fonoktol, csak epp ott volt a baj, hogy annak ellenere, hogy elmagyaraztad, hogy el kell menteni az adatokat, en hiaba masoltam vissza, mert a hirnevem 0 volt.
Es a piros loszert mondjuk 600-nal adja.Magyaran ez azt jelenti, hogy miutan elkezdtem folytatni a jatekot egy mentestol, a kereskedok nem adtam semmi ilyen fejlett cuccot a hirnev hianya miatt.
Igy azt a fegyvert eladtam, mert nem volt hozza loszerem...
Amugy nagyon bosszant, hogy a fegyverek gyorsan elkopnak - foleg a mesterlovesz puskak - , ezt eleg "marhasag" volt beletenni.
Egy fegyver 5-10 ezer loves utan kopik, az mondjuk remek hogy besul a loszer, kivaloan utanozza azt, hogy koszos a fegyer es meg kell pucolni.Remelem ezt is elethuve alakitjak majd az Alfa mod-ban.Lefekves elott jon egy filmecske, amint mutatja hogy teat fozunk, es kekszet ropogtatunk vele, aztan nekiugrunk es kipucoljuk a fegyvereinket
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13673 üzenetére
de igen, a prometheusz a monolit-tanya.
asszem abban az épületben van a dokumentum (talán régi közösségi ház?) kétszintes, elég sok villanyos anomália van az emeleten.
"SVDK-t kaptam a rendelesben, a piros loszeres mesterlovesz, subidubidu"
azt el lehet szerezni az éjszakai lövöldözők főnökétől jupiterben, igaz csak az enotban, az sgm-ben sima svd(?) van nála is.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13663 üzenetére
Hopp, most veszem eszre hogy valaszoltal, valahogy beleolvadt a sok szurkebe, nem figyeltem oda.
Nos, akkor elkepzelheto, hogy valamelyik elmaradt a mentesben, azaz emlekszem hogy megtalaltam, csak eppen a mentes utan...es lehet hogy egy olyan mentest hasznalok, ami elotte volt.
Na es kapunk valami izgalmas jutalmat, vagy sem ? Mert akkor hagyom is a francba...Mar annyi cuccot osszeszedtem, hogy 3/10 ha hasznalom...a tobbi csak felesleg.
Amugy akkor tuti nincs meg a kuldi, mert voltam Zatonban megrendelest csinalni (SVDK-t kaptam a rendelesben, a piros loszeres mesterlovesz, subidubidu), adtam el kepzodmenyt Szakallnak, utanna Hawaiinal is jartam, o mondta meg hogy merre keressem a 200 kilos transmittert, de nem volt ilyen szoveg, akkor valamelyiket nem hatastalanitottam.Kevlar : megvan a Monolit kepzodmeny, a tudossal levetettem penzert a sugarzasat, es melleraktam meg a 9+13%os kevlart is, igy 25+13+9=47% kevlarom van, +60% golyoallosag, akkor mar 100 felett van, gyakorlatilag sebezhetetlen kellene legyek, nem ? Nos, holnap meglassuk, ma mar nem jatszom tobbet, a doksik miatt, es amiatt hogy kell furodjek, es holnap melo.
Aha, koszi a kepet.Holnap utannanezek.Prometheusz ? Hisz az nem epp a Monolit fohadiszallas ?
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13671 üzenetére
Ebben az épületben lesznek vagy a Prometheus színházban.(#13673) Antonius1978 Pénz jutalom lesz ha jól emlékszem semmi extrát nem adnak.Nekem a képen lévő épületben voltak,de mint ha olvastam volna a itt a fórumon,hogy ott is előfordulhat.Nem biztos,hogy jól emlékszem csak valami derengett erről.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #13670 üzenetére
Aha, lehet hogy angolul ez a cime, de egesz mas csapatot adott be a youtube.Igy rakerestem a csapat nevere es a Wiki kidobta. Aztan beirtam amit a Wiki irt : Mirazh (Mirage) es mar meg is talaltam.
[link]Van 1 kerdesem : felepitettuk a Transmittert, most a Monolitos szerelonek kell valami 3 dokumentum.
Csak azert, hogy ne toltsem az idom felesleges maszkalassal a palyak kozott (ugye kifagy, ujra kell inditsam a jatekot, betoltsem stb), aruljatok el hogy hol kell oket keresni...[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13668 üzenetére
track-id szerint mirage: music link us, a the best albumról.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13668 üzenetére
eressz rá valami track-id programot, a legtöbb telefonban már van ilyen....
amúgy az sgm-ben, enotban ez az: S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat\gamedata\sounds\radio_music\radio_music_9.ogg
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #13664 üzenetére
Talán a Szakdovszkról nem rúgnák ki.
Tényleg, ha már lehet bankár bácsi a hajón, akkor miért ne lehetne szerény Bár is egy szemrevaló pultoshölggyel? Asszony nélkül nincsen férfi (fordítva is igaz), avagy mindenki meleg a Stalkerben?[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13661 üzenetére
Fura helyzet mert ezek nem vándorolnak mint a szerszámok,tehát mindig ott vannak ahol írtam.Nos nekem úgy volt az 5. után beszélnem kellett Hawaii - val és Szakáll - al (mindig a másikhoz küldött attól függően melyik területen voltam éppen.Ha jupiteren voltam skadovskra,ha zatonban akkor janovra).A kevlár dolgot passzolom nem tudom nem használtam.
Аарпок
-
Dhampir
félisten
válasz rétisün #13659 üzenetére
Ukrán popzene:
NikitA: Веревки -
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13658 üzenetére
Valoban nem szeretem, es olvastam is rola, de epp azert kerdem, mert en is ugyanott talaltam meg oket, mind az 5 helyen.Es megsincs vege a kuldetesnek (ez vajon mitol lehet ? vagy nem is lesz vege ? esetleg olyan mentest hasznaltam ujabban ahol valahonnan nincs felszedve ?)
A kevlar cuccokkal nem tudnak atloni, vagy csak lassitja a pancel kopasat ?
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13657 üzenetére
"ti megtalaltatok az osszes bombat a lakott helyeken"
igen
(ha jól melékszem, nem nagyon szereted az ilyesmit, de ha visszaolvasol (esetleg rákeresel) volt már róla szó, hol vannak a bombák)
(#13658) Aarpok: ez van, mikor a másik fülön youtube videót nézek, meg közben ide írok (mellesleg orosz(?) rockzenekar videója, a 2. őrség könyvben említik, kiváncsi lettem rá )
[ Szerkesztve ]
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13657 üzenetére
Én is így gondolom kinek melyik jobb azt használja.Pont a sniperben volt az hogy mindegy melyik volt rajtam ennek ellenére olyan lövéseket kaptam majdnem elvérzett az őrnagy úr.
Igen megtaláltam a bombákat 5 helyen vannak (skadovsk,sevcsenkó,janov,tudósbunker,ellenörzőpont).Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13656 üzenetére
Nos, ugy tunik, hogy nekem a hajnalos jon be.Ugyanazok a jellemzoi, mint a masik kettonek, azaz monolit es katonai (mondjuk a katonai jobb valamilyen rendellenesseg ellen), de a hajnalos +10, illetve +20 kiloval tobbet bir mint a monolitos es katonai.
Mas kerdes : ti megtalaltatok az osszes bombat a lakott helyeken ?
Amugy most megvan a transzmitter a 200 kilos, megyek vissza Cyborg-hoz, es a verszivonak is megvan a gyogyszer
Kozben meg rendelgettem par fegyvert Zatonban, kar hogy nem lehet oket fejleszteni.Azaz az egyik mesterlovesz puskat lehet, de eleg gyenge, es lassan tolt, amugy nagyon picitt hasonlit a Hiuz-unkra.
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13655 üzenetére
Az exok terén nekem a katonai illetve a monolith volt a megfelelő a többit sosem néztem és nem is vettem.Kevlár lemezeket találtam 1 - 2 - öt,de nem használtam őket inkább eladtam.
Аарпок
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #13653 üzenetére
En sajnos ugyebar kinyirtam a zsoldosokat, igy sem kuldetest, sem pancelt nem tudtam toluk vasarolni.
Termeszetesen lehet kepzodmenyekkel feltapolni hogy tobb terhet birjal, de idaig a Hajnal Exo jott be, mivel 110 kg lehet benne cipelni.Van olyan amelyik meg tobbet tud ilyen teren ?
A Katonai Exot epp most vettem meg, sztem Kardan mindegyiket tudja fejleszteni (legalabbis idaig Hajnal+Monolit), az igaz viszont, hogy van 2 tulajdonsag, amit csak a Pripjatyi szerelo tud, miutan atadod neki a 2 szerszamkeszletet.Kulonben erdekes, hogy Bagolynal megint meg lehet venni egyik katonai szereloladat, lehet oda lehet adni azt is Kardannak ?
Kellene meg 2 francos Aranyhal vagy mi, olyan mint egy sarga tudo, fejlesztve +30 kilo...sajnos nekem csak 2 van belole + 2 gravi fejlesztve.Nekem 3 kevlar lemez van, 5,9,13 %osak.Probaltatok mar, hogy mi tortenik, ha az osszest magatokra teszitek ? En kivancsi vagyok.
Ha kapok ingyen Exot, akkor azt is felfejlesztem, es ha nem veszem hasznat, akkor eladom.
A katonai szerelotol kertem pancelt, Kardan feltapolta, es 120 ezerert adtam el.
Akkor ez lesz a sorsa a tobbinek is idovel, persze, miutan kivalasztottam a nekem legmegfelelobbet.
Amugy a masik 2 kevlar lemezt hol lehet majd megtalalni.Az elozoeket mar nem emlekszem hogy hol talaltam, az egyiket mintha a verszivos Zatoni kuldetesnel talaltam volna a pinceben fekvo hullanal... -
bunfi
őstag
válasz Antonius1978 #13652 üzenetére
Nem jobb, csak nem sokkal rosszabb, mint a többi. Ilyetén én is spórolhattam volna magamnak 300000 rubelt a hajnalos exó nem megvásárlásával. De ha már megvan, akkor mindegy. A gyolyóállóságuk között lévő kis különbség alapvetően nem fontos szempont, ha megvan az 5-ös szintű kevlárlemez és/vagy a Monolith artifact.
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13650 üzenetére
én volt, hogy zsoldos exo-t fejlesztettem fullra, aztán pripjatyban eladtam, és vettem helyette katonait. ezt persze csak a katonai szerelő tudja fejleszteni, és kell hozzá a 2 szerszámkészlet, de asszem ennek a legjobb a golyóállósága.
a cipelhető súlyt artikkal amúgy is lehet növelni (főleg ha kicsit 'testre vannak szabva' ilyen téren ) a fullra fejlesztett exokban sztem mindben használható az 5 zseb.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
bunfi
őstag
válasz Antonius1978 #13650 üzenetére
Ha még nem vetted meg semelyiket, akkor menj el sötét völgybe, csináld meg a küldetéseket. Lesz majd egy exos npc a Night Stalkerek vezetője mellett, azzal beszélj, ad majd egy küldetést, amelyiknek a jutalma lehet egy Freedom exo, ha azt válaszolod neki, hogy északra mennél.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13649 üzenetére
Koszi a valaszokat.Akkor eloszor asszem megcsinalom az osszes monolitos kuldit, kell nekem a monolit kepzodmeny (remelem azt a 20%os golyoallosat adja majd).
Aztan elmegyek sotetvolgybe, majd visszaterve kinyirjuk a monolitot es utoljara marad akkor a fokuldi.De nem kaptam valaszt a pancelokkal kapcsolatban : hajnal, monolit, vagy katonai a jobb ?
Ejjha, 400 zombi ? Tiszta szerencse hogy van vagy 8 raketam, meg vagy 100-100 granatom, lesz amire ellovoldozni oket akkor
-
Aarpok
őstag
válasz Antonius1978 #13647 üzenetére
Mehetsz a sötétvölgybe nyugodtan nem futnak el a küldetések sehová.Mikor játszottam úgy csináltam amint megjött az értesítés irány sötétvölgy utána katonai raktárak és azután agroprom.Agroprom után pedig pripyatban a hátramaradt küldetések befejezése.Azután kivonulás pripyatból én maradtam.Ekkor kaptam 400 zombit a nyakamba.Visszatérve a mosodába Garik is ad feladatot.Ezen kivül még Hermann profnak és Nitronak van még küldetése amennyiben jól emlékszem.Nitro küldi után eladtam mindent ami nálam volt és elhagytam a zónát az őrnagy úr meg ment nyaralni ki tudja hová
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13647 üzenetére
én játszottam végig már mindkétféleképpn, enotban mentem előbb a sötétvölgybe, addig hagytam a főszálat, sgm-ben először hagytam elmenni a helikoptereket, utána maradt a sötétvölgyes móka.
vagy csak a katonai raktáras mészárlást hagytam a kivonulás után?
de mivel a sötétvölgy alapból nincs benne a játékban, sztem annyira nem függ ösze a főszállal....
-
Antonius1978
addikt
Feltoltottem a monolitos rejtekhelyeket.
Aarpok, ezutan a leirasod alapjan ugy dereng, hogy meg 2 kuldetes van.
Igen am, de kozben jott az uzenet, hogy menjek Sotetvolgybe.
Az a kerdesem, hogy mit milyen sorrendben csinaljak ?
Vegigvigyem a monolitot, utanna Vulkan hadmuvelet hogy kinyirjuk oket a moziban, majd a legvegere a Sotetvolgyet ?
Gondolom az eredeti fo-szalat hanyagolni kell addig, nem ? -
Aarpok
őstag
válasz Physicist03 #13645 üzenetére
Köszi az infót Na igen és most akkor kereshetnek új animátort legyen szerencséjük hozzá,hogy minél előbb megtalálják.Másik módban akar tevékenykedni csak nem a smrter 045 - ben
Аарпок
-
Physicist03
senior tag
Üdv Sztalkerek!
Ma az SGM fegyverkészítője közölte, hogy miért késik az új SGM mod. Idézet [PROTOTYPE]-tól:
"Üdv mindenkinek. Ma egy meglehetősen kellemetlen hírt kell közölnöm veletek. Az animátorunk közölte, hogy nem szeretne tovább foglalkozni a mod fejlesztésével, a továbbiakban szkripteléssel kíván foglalkozni egy másik modban. A már kész dolgokból tudunk készíteni elég jó fegyvereket, viszont többre lenne szükség..."
Sajnos új animátorra van szükségük.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz hubai1979 #13636 üzenetére
ha csak ennyi nyűgje van, lehet megpróbálkozom vele, ilyesmi fegyverekkel nem szoktam lövöldözni. a mod amúgy már régóta le van töltve, csak nem akartam még egybe belevágni az enot-sgm-sniper mellett
-
Dhampir
félisten
válasz shield #13634 üzenetére
Január 21-i interjú.
Ha jól számoltam, akkor rajta kívül még 2 magyar foglal helyet a csapatban. -
hubai1979
őstag
válasz Antonius1978 #13640 üzenetére
De ,de ott van ,a tudós bunkerből kapod az első küldetést a vörös erdőbe.Ha követed a helyet amit meg kell vizsgálnod ,akkor rátalálsz.Csak ugyebár,ha nincs megfelelő védelmed 10 másodpercen belül meghalsz a pszichikus sugárzástól.
Egyébként tényleg a stalker cler sky-be volt ez a hely.[ Szerkesztve ]
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
Antonius1978
addikt
válasz rétisün #13631 üzenetére
Koszonom szepen a kedvesseged
Ilyen AK-t nem lesz annyira nehez talalni, remelem halott banditaktol tudok osszeszedni.Elfeledtem, hany helyet kell feltolteni ? (meg szerencse hogy nem kotelezo Lr300al feltolteni, mert az rohadt ritka)Masik kerdes : megvettem a Monolith exot, de 10 kiloval kevesebbet cipel mint a Hajnal es a parameterei ugyanolyannak tunnek felfejlesztve.Aztan nezegettem a Katonai exot, az 20 kiloval kevesebbet bir mint a Hajnal, es szinten ugyanolyannak tunik minden parametere.
Ti melyikre eskusztok, es miert ?Hubai, en nem emlekszem ilyen helyre, azaz megis, talan a CS-bol van ?
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13628 üzenetére
közben lőttem pár zombit, ilyen fegyverek is jók a monolitos raktárakba, persze a hozzá való lőszerrel:
(#13632) hubai1979: ez melyik mod? jó hozzá az enot magyarítás, vagy nem jól emlékszem?
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13628 üzenetére
ezek kellenek a a monolitos raktárakba:
a második kép egy fél pillanattal azelőtt készült, hogy elfogadta volna a játék a berakott cuccokat.....
-
Aarpok
őstag
-
Aarpok
őstag
Alvásnál találkoztam olyannal,hogy csak 21:00 - 06:00 között lehetett (hálózsák használatánál írja ezt ahol pl nincs ágy vagy kijelölt pihenőhely).Ha jól emlékszem,ha az őrnagyunk túl sok energiaital iszik akkor sem tud álomba esni ez mondjuk jól jön ha a préri közepén akarna elájulni.A harmadik dolog amint felébred 1 órán belül nem tud megint aludni.
Аарпок
-
rétisün
veterán
válasz Antonius1978 #13625 üzenetére
a belelvalókra gondolsz?
vidd az egeret a pda-ban a feladatra, ad részletesebb infókat mi kell. este ha otthon leszek, csinálok képet, ha addig nem boldogulsz....war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
-
shield
Topikgazda
Lehet hogy feladta.
A 0.41-hez szedtem össze a cuccost, de szinte minden oldalon más és más az összetevők.
Már tele ezzel a tököm hogy aki készíti nem dob össze egy komplett listát, mindig úgy kell kitalálgatni.
Azt hiszem törlöm az eddigi összegyűjtött anyagot, mert ennek így értelme nincs.
Majd ha kész lesz és teljes a lista, akkor fogok foglalkozni vele.S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
bluyoo
nagyúr
válasz Aarpok #13618 üzenetére
Hát lementem vagy 8X kinyírtam minden mozgót és semmi!
Mérgemben szó szerint mindenkit levadásztam a pályán.Csak a kib.szott varjak maradtak de már azon is dolgozom! Már ha nem halok éhen mert fogy a konzervem.
Azt hiszem holnap inkább már a Crysis 3 Beta-t fogom tolni. Kicsit felidegesített .......Bazinga!
-
Physicist03
senior tag
Már irtam az LA topicba is, de nem januárra volt beigérve valami nagyobb videó vagy csak én képzelem be?
-
Aarpok
őstag
válasz bluyoo #13617 üzenetére
Olvastam pár kollégának az a labor tett néha keresztbe.Nem jelentek meg szörnyek vagy nem folytatódott a feladat (találkozz az összekötővel pripyatban).Szerencsésnek tartom magam,mert nálam nem volt gond itt sosem.
(#13616) PeL Nagy a csend a mód körül gondolom a készítő gőzerővel dolgozik rajta.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
PeL
addikt
SMRTER 0.45-el nem tudja valaki mi van? Nem hangzik túl jól hogy hetek óta nem jelentkezett a mod készítője a moddb oldalán... :\
-
bluyoo
nagyúr
válasz Aarpok #13611 üzenetére
Kösz!
Sajnos azokon a helyeken már jártam és semmi nem történik ill. nekem nem is jelöli a térkép. Azt hittem egy elvégzett feladat után tudok visszajutni.
Ezek szerint megint egy hiba! Azt hiszem most megint utálom a játékot.Az még ok ha egyes feladat közben nem lehet menteni mert hibát ír és hogy egy két feladat "megfeneklik" de hogy bezárjon egy pályára!Bazinga!
-
-
Aarpok
őstag
válasz bluyoo #13607 üzenetére
Ahol a snorkokat kellett kinyírnod (a híd közelében) a mocsár túloldalán van egy csőhenger abba belépve vissza tudsz menni jupiterre.Ahol lementél az x18 ba annak az épületnek a háta mögött szintén van egy henger az meg zatonba visz vissza.Ezeket a helyeket egy kék nyíllal jelöli.
(#13608) _stick_ Flinete beárultad valamelyik frakciónak?(szabadság,szolgálat) Ha igen azt a frakciót kérd fel a tudósbunker őrzésére és az a frakció befogadja majd a monolithosokat.
[ Szerkesztve ]
Аарпок
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Nagyon mennék már Pripyat-ba, már csak Stridert kellene befűznöm. Az a probléma, hogy a szükséges PDA-kat eladtam anno OWL-nak, Flint-et (Magpie) nem találom, pedig emlékszem, hogy vitáztam vele.
Így meg nem kötök barátságot sem a duty-val sem a freedom-mal...
Mit gondoltok, hogyan tovább? -
bluyoo
nagyúr
Nem tudja valaki hogy lehet sötét völgyből kijutni?
Az egyik küldetésnél nagy nehezen megtaláltam a 3 dokumentumot (gondoltam ezután végre ad kijáratot) visszakísértem a szabadságos csókát kaptam 15000-et és közölte hogy mennyek a kerítés mellett így egy teleportot találtam de ennyi .... Ahol beléptem a pályára onnan mindig visszafordít.Bazinga!
-
Dhampir
félisten
válasz shield #13605 üzenetére
Nem kell nagy összegekben gondolkodni.
A dolog ott bukhat meg, hogy az ember azt támogatja, amit szeretne használni. Ami nem érdekes számunkra, azt nem szoktuk megvenni. Például a Lost Alpha olyan komoly és ráadásul önálló kiadásnak ígérkezik, hogy méltónak bizonyulhat az adományozásra, és feltehetően egy-egy jobb Mod fordítása is hasonlóképpen. -
shield
Topikgazda
válasz Dhampir #13593 üzenetére
Teljesen egyet értek veled, hogy támogatni kellene a fordítókat, ( ezt hajtogatom már jó ideje a MP-on is más játékokkal kapcsolatban, ne évek múlva legyen fordítás) legyen kedvük csinálni és többet áldozni a szabad idejükből és megjelenés után kezdjenek bele a magyarításba. Én benne lennék, pedig nem vet fel a pénz, most meg egyáltalán nem.
Legyen jelentkező aki csinálja a fordításokat, addig mi megszervezzük az anyagiakat.
Várom a véleményeket!A másik dolog pedig az lenne, hogy listába kellene szednünk a modokat, mi mihez tartozik, hogy ne legyen keveredés. Én tudom milyen sz@r dolog amikor neki kezdtem játszani és nem tudtam mi mivel használható.
Már múltkor valaki említette, hogy az első oldalon fellehetne tüntetni, már ott is sok link nem is él. A leírásoktól kezdve a végigjátszásokat, trükkök, okosságok, tapasztalatok stb...stb..meglehetne írni.
Ezzel nagyot lehetne dobni a S.T.A.L.K.E.R. világon.[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
Carasc0
őstag
Értem! köszönöm! Telepítettem. Melyik nature pack megy rá? A lite 3?
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest