- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aarpok
őstag
Ezt én értem,de ha Kirilov elmondja valami mozog a bázis felé és az őrnagy úr mondja,hogy utána néz.Ekkor beszélve Kovalsky ezredessel még felvehető a vulkán és ekkor nem Strelokot jelét követed,hanem kimész az udvarra beszélsz a katonákkal elmentek monolithot elpusztítani és azután mész a jelhez ami ott lesz a mosodától nem messze.Ezután megjelenik Strelok beszéltek vele és amíg a kitörés tart az ezredesnél leadod a vulkán küldetést és megkapod a jutalmat.Szerintem ez így kivitelezhető főleg annak tekintetében,hogy még a kiürítésnél is felvehető a vulkán-küldetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Robot fűnyírók
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EAFC 25
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest