- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple notebookok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-Book Off topic
- Milyen széket vegyek?
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz Aarpok #13663 üzenetére
Hopp, most veszem eszre hogy valaszoltal, valahogy beleolvadt a sok szurkebe, nem figyeltem oda.
Nos, akkor elkepzelheto, hogy valamelyik elmaradt a mentesben, azaz emlekszem hogy megtalaltam, csak eppen a mentes utan...es lehet hogy egy olyan mentest hasznalok, ami elotte volt.
Na es kapunk valami izgalmas jutalmat, vagy sem ? Mert akkor hagyom is a francba...Mar annyi cuccot osszeszedtem, hogy 3/10 ha hasznalom...a tobbi csak felesleg.
Amugy akkor tuti nincs meg a kuldi, mert voltam Zatonban megrendelest csinalni (SVDK-t kaptam a rendelesben, a piros loszeres mesterlovesz, subidubidu), adtam el kepzodmenyt Szakallnak, utanna Hawaiinal is jartam, o mondta meg hogy merre keressem a 200 kilos transmittert, de nem volt ilyen szoveg, akkor valamelyiket nem hatastalanitottam.Kevlar : megvan a Monolit kepzodmeny, a tudossal levetettem penzert a sugarzasat, es melleraktam meg a 9+13%os kevlart is, igy 25+13+9=47% kevlarom van, +60% golyoallosag, akkor mar 100 felett van, gyakorlatilag sebezhetetlen kellene legyek, nem ? Nos, holnap meglassuk, ma mar nem jatszom tobbet, a doksik miatt, es amiatt hogy kell furodjek, es holnap melo.
Aha, koszi a kepet.Holnap utannanezek.Prometheusz ? Hisz az nem epp a Monolit fohadiszallas ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gitáros topic
- One mobilszolgáltatások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gaming notebook topik
- Steam topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest