-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PeL
addikt
válasz
Plazmacucci #12509 üzenetére
Lesz benne az is bőven, az alapterületek ki lesznek bővítve, új pályák is lesznek, de engem leginkább az érdekel hogy az erőművel mit csináltak, mert az egy dolog hogy az erőmű két területét (Stancia 1 és Stancia 2) egy mapnak csinálták meg, így elvileg töltés nélkül teljesen körbe lehet járni majd az egész komplexumot, de ha jól tudom oda is pakoltak pár cuccot, a felfedezés miatt.
(#12508) Dhampir:New Vegast én személy szerint nem próbáltam de már az olvasottak alapján nem is fogom a Fallout 3 után. Bizonyos területeken fejlődött a 3. részhez képest, viszont állítólag mivel a Mojave sivatagban játszódik ami ugye mivel kihalt, nagyrészt élettelen terület, így az egész játékban szinte alig van felfedezni való vagy látnivaló, érdekesség. Plusz állítólag sok helyen láthatatlan falak akadályozzák a továbbjutást. Ráadásul modok keretében a New Vegas legtöbb feature-je átemelhető a sima Fallout 3-ra is ami garantáltan tele van kalanddal, metró alagút járatokkal, felfedezhető, bejárható épületekkel. Hetekig el lehet bóklászni a játékban ha mindent fel akarsz fedezni. a New Vegasban állítólag kevesebb küldetés van viszont azok sokkal kidolgozottabbak. Bár én a Fallout 3 questjeivel sem éreztem hiányosságot. Sok kis apróság van tényleg amit fel lehet fedezni
Külön Wiki oldala van a játéknak, nem véletlenül. Iszonyatos mennyiségű tartalom van benne. DLC-k-ből kihagytad a Mothership Zeta-t. Ez egy elég nagy bejárható idegen űrhajót rak a játékba amit megközelítve elrabolnak az idegenek és ki kell jutni tőlük. A poént nem lövöm le
Egyszerűbb amúgy ha a GOTY verziót szerzed be a sima Fallout 3-ból, lehetőleg magyarul ha nem boldogulsz angollal. Ezen alapból benne van az 1.7-es patch, ami a legfrissebb, meg az összes elérhető DLC is alapból települ vele. Apróbb tweakelést kell majd csinálni hozzá mert sajna többmagos proci + Win 7 kombó alatt szeret fagyogatni, viszont két paraméter átállítással csökkenthető nagy mértékben a fagyások száma. De a részleteket majd inkább a F3 topikban vagy privátban ha eljön az ideje
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- Borderlands 4
- Milyen videókártyát?
- Le Mans Ultimate
- Battlefield 6
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Futás, futópályák
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HP ZBook Firefly Gen 8 I7-1165G7
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest