Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három lett, maradhat?
- Milyen videókártyát?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 
			  PROHARDVER! Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat. 
 Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

#90933760 törölt tag válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetérePedig egy nagyon durva játék az is. Csak teljesen más kategória, mint a Stalker. Ezért nem lehet összehasonlítani. Nekem CoD alatt végig 200 volt a pulzusom, az ujjaim lerohadtak már annyira nyomogattam a gombokat, csak annyi időd van pihenni amíg tölti a következő pályát, rettentő pörgős. Sokszor már annyira beleéltem magam, hogy majdnem bőgtem mikor például leestem a tetőről és fegyver nélkül kellett rohanni a helihez, a rádióban pedig folyamatosan visszaszámoltak hogy otthagynak a Brazil nyomornegyedben tucat gyilkológép között. Nem szarral dobálózik a játék. 
- 

dodopek addikt Sziasztok! 
 Megint nem találom, hogy az sgm térképet visszaállítsam az eredetire... Eláruljátok? 
- 

Aarpok őstag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreAha értem nem is mondtam hogy rossz csupán nem játszottam vele.Amúgy én úgy vagyok a játékokkal ha első pillanatban megfog akkor oké,ha nem akkor bye.A stalker előtt nagy Left 4 Dead fan voltam szinte csak azzal játszottam,de ma már ki se nyitom a játékot.Meg vettem mind a 2 részét a steam - en,bár a 2 annyira nem nyügözött már le az 1 - el sokkal többet toltam.Főleg talán a multi miatt szerettem L4D - et ami a stalkerben abszolút nem érdekel. 
- 

rétisün veterán ma vettem észre, hogy ez a 'stalkr-news' ami a képernyő bal alsó sarkában van, tisztára aktuális  elkezdtem lelövöldözni a szennyvíztisztítónál a zsoldosokat, erre megjelenik alul az üzenet, hogy "sos, valami stalker lövöldözi a zsoldosokat" meg amikor felrobbant kanevsky (akinek a tüzijátékot ( elkezdtem lelövöldözni a szennyvíztisztítónál a zsoldosokat, erre megjelenik alul az üzenet, hogy "sos, valami stalker lövöldözi a zsoldosokat" meg amikor felrobbant kanevsky (akinek a tüzijátékot ( ) kell elvinni, de még mielőtt elvinnéd, azt is mondhatod a megbízónak, hogy 'ez olyan bombának néz ki, nem tüzijátéknak' ) kell elvinni, de még mielőtt elvinnéd, azt is mondhatod a megbízónak, hogy 'ez olyan bombának néz ki, nem tüzijátéknak' ) egyből írta, hogy meghalt a kanevsky ) egyből írta, hogy meghalt a kanevsky 
- 

Aarpok őstag válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetére"A metro-s szörny még okés volt, csak le kellett volna rendesen animálni a mozgását." Ezt írtam én is előtted nem tetszettél elolvasni  
- 

üzenetére Physicist03

üzenetéreEgyetértek  Bár azt is el tudom fogadni,hogy változatossá akarja tenni a módot a készítő,de ezek valahogy nem illenek a stalkerbe.Az sgm - be hogy betették a metro2033 szörnyét még rendben illett a képbe,de nagyon bénán csinálták meg a mozgását mint ha valami vasúti sínen húzkodnák. Bár azt is el tudom fogadni,hogy változatossá akarja tenni a módot a készítő,de ezek valahogy nem illenek a stalkerbe.Az sgm - be hogy betették a metro2033 szörnyét még rendben illett a képbe,de nagyon bénán csinálták meg a mozgását mint ha valami vasúti sínen húzkodnák.
- 

Physicist03 senior tag válasz  Medvelászló

üzenetére Medvelászló

üzenetéreVan az Absolute Strucrures 1.0 és az Absolute Nature 3.0. Mindkettő grafikai csomag, a textúrákat javitják. Az Absolute Nature 3-ban lehet állitani is, hogy milyen legyen a Zóna, Például nyár legyen - akkor minden zöld, vagy ősz akkor minden sárgás-barnás mint ősszel és még van egy néhány féle. Ez az smrter kezd kiábránditó lenni  ezek a mutánsok már nagyon nem ide valók... ezek a mutánsok már nagyon nem ide valók...
- 

#90933760 törölt tag válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreMűködik, most fejezem be a játékot. Aztán jöhet a Misery. 
- 

Aarpok őstag Pizsamában elhagytam a zónát mindent eladtam 7 Millió Rubel lett a bevétel.  (#11486) Medvelászló A smterurusz módban van igen  
- 

Aino tag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetére\gamedata\configs\mod_parameters\save_data\save_data.sgm-be nyultam bele. 
 Ahogy kivettem itt tárolja a mentésekhez tartozó statokat.Minden egyes mentéshez külön értékek vannak. Én csak a rangot a fejlövést meg a trader_supplies_stage-t írtam át mert szinte semmit nem lehetett kapni a traderektől...Így most működik,de kitudja hogy meddig 
- 

Aino tag válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreNa vissza írtam a fejlövést az elektronikus pénzt meg a rangomat. Eddig úgy néz ki hogy jó lesz! 
- 

- 

Aino tag válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreKöszönöm! Közben én is megtaláltam. Megpróbálom átírni  
- 

- 

Aino tag Sziasztok! Volt egy kis problémám a játékkal (SGM 2.2+Guns Pack+AF3) és ezért a mentéseken kívül letöröltem és újra raktam most már jó meg minden, viszont a statisztikám első oldala, ahol a küldetések meg a fejlövések vannak az nullázódott :\ Lehet hogy nem a mentések között volt a stat és én töröltem a játékkal? De az elért kitüntetések megvannak. Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm!! 
- 

Physicist03 senior tag válasz  dodopek

üzenetére dodopek

üzenetéreAkkor jó, mert nemrég olvastam az orosz fórumon. hogy a mocsárban a CS óta létezik egy grafikai bug, ami log nélkül crash-el és csakis statikus megvilágitással lehet tolni tovább a mocsárban ha előjön. Az Absolute Nature-t is felrakhattad volna, a te géped birja szerintem  
- 

dodopek addikt válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreNem, a kordonban. De mióta ujraindítottam a játékot, nem volt gond.Pedig elpusztultam párszor...  
 Ilyen sorrendben telepítettem:
 CoP
 2.2
 19.03fix
 Absolut structures 1.0
 AF3
 Skyfix
 AF3 for sgm2.2
 magyarításMost jónak tűnik, bár az AF3 még nem mutatott semmit a menüjén kívül... 
- 

Physicist03 senior tag 
- 

dodopek addikt Igen, most már lesz kenyér bőven!  Minden rendben is van, egész addig, míg el nem pusztulok. Ugyanis visszatöltésnél azonnal meghal a játék. Lett már erre megoldás? A hibaleírás csak ennyi: stack trace: Minden rendben is van, egész addig, míg el nem pusztulok. Ugyanis visszatöltésnél azonnal meghal a játék. Lett már erre megoldás? A hibaleírás csak ennyi: stack trace:     
- 

dodopek addikt válasz  Medvelászló

üzenetére Medvelászló

üzenetéreEz kellett! Űberkirály vagy!  
 Kezdek én is telepíteni! 
- 

üzenetére Medvelászló

üzenetéreÉn innen szedtem le a dolgokat: 2.2,fix,weapon pack, af3 merge. Ezek mennek innen. A skyfixet még keresem. 
- 

üzenetére Medvelászló

üzenetéreSajnos a skyfix nem működik tegnap óta(én azóta próbálom). Ha valakinek megvan, elküldhetné nekem emilben, vagy töltse fel valahova. 
 Az Atmosfear működik az absolut strucures 1.0 pakkal?
- 

Aino tag válasz  SetCHOO.

üzenetére SetCHOO.

üzenetéreSziasztok! Ebben a hozzászólásban lévő modokat raktam fel a játékra +a magyarosítást és Pripjat-ig nem volt semmi probléma. De Pripjat töltése közben kifagy :\\ Próbáltam megvilágítási beállításokon változtatni, de semmi különbség, azt is próbáltam hogy az egészet újra raktam az atmosfear nélkül, de úgy az előtte lévő mentéseket se töltötte be! Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma. Előre is köszönöm! 
- 

dodopek addikt Töltöm le a sima 2.2-t. Ne kelljen már össze keresgélnem, mi mindent írjak át. Írnátok néhány dolgot? Csak a stabilitás miatt, és hogy menjenek a küldetések. Olyat pl, mint a fedett küldetés hídon álló zsoldosa... Köszi! 
- 

Aarpok őstag válasz  #90933760

üzenetére #90933760

üzenetéreIgen magyar lesz,de előfordulhat hogy crashelni fog néha.Amúgy nem csak a kinézet hanem a nehézség is átalakul elég durvára persze ha mesteren játszol vele. (#11456) PeL Ez szerintem akkor csak a fegyvereket érinti mert került egy pár bele ami nem volt az alapjátékba. 
- 

#90933760 törölt tag A Misery elvileg nagyrészt csak kinézetet változtat. Akkor ha a magyarított alapjátékra telepítem akkor magyar lesz az is? 
- 

dodopek addikt Viszket a kezem, hagyni kellene a priboi-t, és újrakezdeni az SGM-et... 
- 

PeL addikt válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreJa az actornak baromi jól sikerült a szinkronja, viszont Emersonnak eléggé "papírról felolvasós" lett :S 
- 

Aarpok őstag válasz  hubai1979

üzenetére hubai1979

üzenetéreSzívesen  
 Ebben a smrter 045 - ben lesz talán régi mutáns is ezek valami vendég szereplőknek tűnnek.Nem is értem miért kellenek ezek egyátalán nem jók az alap mutánsok van belőlük bőven. ezek valami vendég szereplőknek tűnnek.Nem is értem miért kellenek ezek egyátalán nem jók az alap mutánsok van belőlük bőven.(#11446) PeL Főleg a warhead én csak azzal játszottam.Lehet rosszul tudom de abban inkább ruhának mondják mint exonak.  
- 

üzenetére Physicist03

üzenetéreA legjobb nano exos mod maga a Crysis  
- 

rétisün veterán válasz  Physicist03

üzenetére Physicist03

üzenetéreez mondjuk igaz  de több modot már nem akarok elkezdeni/játszani, főleg hogy a SoC is megint felkerült a gép(ek)re a secret trails moddal  
- 

PeL addikt Fck... Majdnem vettem 90$-ért egy bontatlan HD 6850-et... Csak még várnom kell a pénzemre így elvitték... Pedig kicsit megérte volna  
- 

Medvelászló senior tag Na akkor ismét elő veszem a sima 2.2-t,nekem nagyon bejött,itt az idő egy kis borzongáshoz éjszaka. 
 Mielőtt még hasra esnétek,nem nagy szám az új gép,alaplap és proci lett cserélve.
 Proci: Amd A6-3670 APU with Radeon HD Graphics 2.7 Ghz Quadcore
 Alaplap:A75M-HVS AsRock
 6 Gb DDR3
 2 Db Hitachi 500 Gb vinyó
 64 bites Win 7
- 

üzenetére Medvelászló

üzenetéreSzerintem várj. Információk szerint karácsony előtt itt az sgm 3.0, ha jól értettem a többieket... Milyen gép? Adatokat várunk!!!!! 
- 

Aarpok őstag válasz  Medvelászló

üzenetére Medvelászló

üzenetéreÜdv Medve kolléga  Rég jártál errefelé bár ahogy látom sikerült új gépet szerezni a zónához.A sniper - ről nem tudok nyilatkozni,a way to pripyat - ot végigvittem és stabilitásban simán lenyomja az sgm módokat.Azonban sajnos elégé szegényes mód lett mutánsokon illetve zsoldosokon kivül nincs benne írtani való.A legtöbb feladatot nem jelöli a térképen és elég sok mindenre neked kell rájönni,rálelni.Csak dinamikus fényekkel hajlandó elindulni,statikusnál röngtön crash - el.Ha kiváncsi vagy rá ezek ellenére is a youtube - n OCedMyToaster jó voltából találsz gameplay - t. Rég jártál errefelé bár ahogy látom sikerült új gépet szerezni a zónához.A sniper - ről nem tudok nyilatkozni,a way to pripyat - ot végigvittem és stabilitásban simán lenyomja az sgm módokat.Azonban sajnos elégé szegényes mód lett mutánsokon illetve zsoldosokon kivül nincs benne írtani való.A legtöbb feladatot nem jelöli a térképen és elég sok mindenre neked kell rájönni,rálelni.Csak dinamikus fényekkel hajlandó elindulni,statikusnál röngtön crash - el.Ha kiváncsi vagy rá ezek ellenére is a youtube - n OCedMyToaster jó voltából találsz gameplay - t.
- 

Aarpok őstag Meguntam,hogy Cyborg nem ad munkát ezért a vulkánnal eltöröltük őket.Kivonulás van készülőben ha az megvan még lesz egypár küldi és akkor ezt is kivégeztem. 
- 

Medvelászló senior tag Sziasztok! 
 Ma elkészült az új gépem,juhhhééé.Most azon vacillálok hogy a sima Sgm2.2-t,Enom modot vagy olvastam még valami Sniper-ről is és valami Way to Pripócs talán?Olvasatom szerint nem valami stabilak az utóbbi három.Ha nagyon szarakszanak akkor marad a sima Sgm 2.2.
 Tudna valaki bővebb felvilágosítást adni a Sniper ill. Way to Piri-ről?
- 

Aarpok őstag 
- 

Aarpok őstag válasz  rétisün

üzenetére rétisün

üzenetéreIgen azt nem szereti,de az a helyzet kolléga ha már bepirosodott a fegyverjelző még egy csavarhúzót se tudsz elővenni nem hogy a gauss - t.  Végeztem a katonai raktáraknál szép kis vérfürdőt csináltam és a hajnal bázis nem menthető meg szerintem valami script addig - addig adagolja a mutánsokat amíg a vezér el nem hullik és vele együtt a többiek.Én is ép hogy csak megúsztam miután elesett a bázis adott még nekem vagy 15 snorkot meg 8 bloodsucker Végeztem a katonai raktáraknál szép kis vérfürdőt csináltam és a hajnal bázis nem menthető meg szerintem valami script addig - addig adagolja a mutánsokat amíg a vezér el nem hullik és vele együtt a többiek.Én is ép hogy csak megúsztam miután elesett a bázis adott még nekem vagy 15 snorkot meg 8 bloodsucker 
- 

rétisün veterán válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetérede a gausst már nem bírja annyira  elk***am a chapaeves mókát  az volt a terv, hogy elvállalom a családi fegyver visszaszerzését chapaevnek, elmegyek az alállomásra, ott elvállalom a fedett ellenséget, meg elkérem a fegyvert. mivel a fedett ellenség végén amúgy is le kell számolni a zsoldosokkal, chakal is le lesz lőve (különben ellenség leszek az erdőgazdaságban) utána mehetel chapaevhez, és ezután még mindig elvállalhatom kardnál az erdőgazdaság kipucolását. az volt a terv, hogy elvállalom a családi fegyver visszaszerzését chapaevnek, elmegyek az alállomásra, ott elvállalom a fedett ellenséget, meg elkérem a fegyvert. mivel a fedett ellenség végén amúgy is le kell számolni a zsoldosokkal, chakal is le lesz lőve (különben ellenség leszek az erdőgazdaságban) utána mehetel chapaevhez, és ezután még mindig elvállalhatom kardnál az erdőgazdaság kipucolását.hát nem....  a fedett ellenséget nem is ajánlotta fel a góré az alállomáson, hiába mentem oda, vagy azért mert chapaev küldije ügyében jártam, vagy azért, mert csak egyszer ajánlja fel, ha akkor nem fogadom el, akkor bukta. így nem marad más, mint elvállalni az erdőgazdaság kipucolását, és nincs több chapaeves küldi, vagy kiirtani az alállomást (ha már egyszer úgysincs fedett ellenség) és akkkor talán chapaev ad a fedett ellenséget nem is ajánlotta fel a góré az alállomáson, hiába mentem oda, vagy azért mert chapaev küldije ügyében jártam, vagy azért, mert csak egyszer ajánlja fel, ha akkor nem fogadom el, akkor bukta. így nem marad más, mint elvállalni az erdőgazdaság kipucolását, és nincs több chapaeves küldi, vagy kiirtani az alállomást (ha már egyszer úgysincs fedett ellenség) és akkkor talán chapaev ad
 még küldit.talán érthető volt  ja, ez a sniperben van, az sgm-ben ott k***am el, hogy észrevettek, amikor beosontam a gps-konduktorért, onnantól ellenség vagyok, tehát nem tudok pénzért bemenni, és beszélni chapaevvel. ja, ez a sniperben van, az sgm-ben ott k***am el, hogy észrevettek, amikor beosontam a gps-konduktorért, onnantól ellenség vagyok, tehát nem tudok pénzért bemenni, és beszélni chapaevvel.vagy visszatölteni korábbi mentést, és nekiugrani még egyszer az egésznek. 
- 

Aarpok őstag válasz  hubai1979

üzenetére hubai1979

üzenetéreNem hinném,hogy kihagynák belőle ezt remek mutánst.Ennek azonban van egy olyan fajtája ha túl sokat van a közeledben besülnek a fegyvereid és szépen el is teteti veled.Mivel nem csak a golyókat bírja képes végig kergetni vagy fél zónán keresztül mire kiszabadulsz a bűvköre alól.  
- 

üzenetére Physicist03

üzenetéreIgen már ráférne egy stabilabb kiadás mindenképpen  
 (#11415) rétisün Igazad van annyiért szinte ingyen van és ha a minden úgy alakul ahogy szeretném karácsonyra nekem is meg lesz
- 

üzenetére Physicist03

üzenetérePeL kollégától meg kérünk magyarítást karácsonyra  
- 

üzenetére Physicist03

üzenetéreÚgy legyen  
- 

Aarpok őstag 
- 

üzenetére Physicist03

üzenetére...és mi így szeretjük  
- 

üzenetére Physicist03

üzenetéreIgen ha az miatt crash - elt ott akkor valószínűleg nem fog,de te is tudod kolléga ennek a játéknak nem okoz nehézséget másik crash előállítása.  
- 

hubai1979 őstag válasz  Aarpok

üzenetére Aarpok

üzenetéreAgroponba a koptereknél voltál már? 
 Nekem az elsőnél ott is kidobott,a másodiknál,ha a bázison keresztül lőttem magam és úgy közelítettem meg ,akkor sikerült lecsekkolnom.
 De az elsőt akár honnan mentem se előről se hátulról nem sikerült.
 Sőt még a második helitől megindultam a szolgálati bázis felé az úton kb., a btr-nél kidobott.
- 

Aarpok őstag Pontosan így van ahogy mondod a fegyver animációjának a hiánya okozza a crash - t.Miután a magyarításból kivettem a fájlt tökéletesen működik.Meg lehet vásárolni illetve használni is lehet.Az az egy kellemetlenség van,hogy újra kell telepíteni a módot és amit alapból felrak m249 - est annál tökéletes az animáció amit a magyarítás ugye felülír és ez volt a gond. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- iPhone topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár amit mondasz azt ki lehetett következtetni.
 Bár amit mondasz azt ki lehetett következtetni. ) kell elvinni, de még mielőtt elvinnéd, azt is mondhatod a megbízónak, hogy 'ez olyan bombának néz ki, nem tüzijátéknak'
 ) kell elvinni, de még mielőtt elvinnéd, azt is mondhatod a megbízónak, hogy 'ez olyan bombának néz ki, nem tüzijátéknak'  

Bár azt is el tudom fogadni,hogy változatossá akarja tenni a módot a készítő,de ezek valahogy nem illenek a stalkerbe.Az sgm - be hogy betették a metro2033 szörnyét még rendben illett a képbe,de nagyon bénán csinálták meg a mozgását mint ha valami vasúti sínen húzkodnák.
 Bár azt is el tudom fogadni,hogy változatossá akarja tenni a módot a készítő,de ezek valahogy nem illenek a stalkerbe.Az sgm - be hogy betették a metro2033 szörnyét még rendben illett a képbe,de nagyon bénán csinálták meg a mozgását mint ha valami vasúti sínen húzkodnák. 
							 ezek a mutánsok már nagyon nem ide valók...
 ezek a mutánsok már nagyon nem ide valók... 

ezek valami vendég szereplőknek tűnnek.Nem is értem miért kellenek ezek egyátalán nem jók az alap mutánsok van belőlük bőven.
 ezek valami vendég szereplőknek tűnnek.Nem is értem miért kellenek ezek egyátalán nem jók az alap mutánsok van belőlük bőven.![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

a fedett ellenséget nem is ajánlotta fel a góré az alállomáson, hiába mentem oda, vagy azért mert chapaev küldije ügyében jártam, vagy azért, mert csak egyszer ajánlja fel, ha akkor nem fogadom el, akkor bukta. így nem marad más, mint elvállalni az erdőgazdaság kipucolását, és nincs több chapaeves küldi, vagy kiirtani az alállomást (ha már egyszer úgysincs fedett ellenség) és akkkor talán chapaev ad
 a fedett ellenséget nem is ajánlotta fel a góré az alállomáson, hiába mentem oda, vagy azért mert chapaev küldije ügyében jártam, vagy azért, mert csak egyszer ajánlja fel, ha akkor nem fogadom el, akkor bukta. így nem marad más, mint elvállalni az erdőgazdaság kipucolását, és nincs több chapaeves küldi, vagy kiirtani az alállomást (ha már egyszer úgysincs fedett ellenség) és akkkor talán chapaev ad

shield
 shield