-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medvelászló
senior tag
Gúten Ábend!
Lenne pár kérdésem-
Meg csináltam a Hajnalosoknak az 5 hátizsák feltöltést Abakan stb...+ a dokinak az ördög virága(Kátrány-Cirkusz-leégett tanya)küldiket.Ezek után már Nazar nem ad munkát,várjak pár napot vagy ennyi volt?2.-előtte Zsoldos voltam,azonban asszem náluk sem fejeztem be a küldiket,az uccsó amit csináltam---valami alkatrészt v szerszámokat kellett elvinni a zsoldos górénak a Jupiterből az alagsorból.Na szóval az után mentem Hajnalozni és azt akarom kérdezni ha felmondok Nazarnál,beállhatok megint Zsoldosnak mert nem állnak velem szóba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Horizon: Zero Dawn
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Synology NAS
- Óra topik
- Gitáros topic
- Házimozi belépő szinten
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest