- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi erősítő építése
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
-
PROHARDVER!
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
Aarpok #10005 üzenetére
Ertem.
Sotetvolgybe meg nem mentem at, habar a tudos mar hivott hogy fontos kuldetest akar rambizni.Eloszor gondoltam megcsinalok 1-2 kuldit es Kardannak mindent, hogy tudjam felfejleszteni a dolgaimat.Amugy a regi helyen van az Oazis ?
En annelkul hogy meglestem volna, veletlenul megtalaltam az eredeti jatekban, de sokat tokolodtem az OSZLOPOK kozott, amig feltunt, hogy egyik helyen ha atmegyek, akkor ott olyan fatyol fele dolog vilagit halvanyan.
Aztan lassan osszeallt a kep, de amugy a neten is utannaneztem utanna.SUNI : akkor huzzal at Janovba, majd kuldd vissza a mentest, rendicsek ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Láncfűrész topik
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest