Legfrissebb anyagok
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
mhif
senior tag
leírás: [link]
''alatt a kép egész felületén egyenletesen látható erős szemcsézettséget érted?''
Szerintem igen egyre gondolunk. De meg vagyok győződve róla, hogy ez vmi fizikális hibája a camnak!
Igen vannak hozzá mindenféle contraszt, blabla beállítási lehetőségek, igen korrekt softvertámogatás. Állíthatok bármit a kép változik természetesen, de a ''foltok'' nme tűnnek el! Mintha odraktak volna egy piszkos üveglapot a lencse elé..jobban már tényleg nme tudom jellemezni!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Epson TM-T20II USB-s Blokknyomtató,címkenyomtató 48,64,80mm,gyári adapter,kábel,számla,gar
- HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw - multifunkciós színes lézernyomtató kiváló állapotban eladó
- HIBÁS! Javításra vagy alkatrésznek! Kyocera FS-C8525MFP multifunkciós készülék
- HP W9024MC Eredeti Toner Fekete
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16GB I 1TBSSD I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest