- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini-ITX
- Milyen videókártyát?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Kösszencs!
Azért annyit kérdeznék, hogy mi az a szintkülönbség amin még átmegy, mert nyilván ahol a kocsi kerék lefut a gyephézagosról ott jobban megnyómódik a föld, de ez max. 1-1,5 cm. Persze ezt folyamatosan lehet majd földdel kiegyenlíteni. Gondolom azért ez nem lesz gond a gépnek, a fűben is van néha-héha ennyi szintkülönbség pl. a vakond miatt.
Egyébként kutya-macsek nálunk sincsen, van 3 fa, de annak a törzsét biztosan nem fogom körbe szigetezni a határoló kábellel. Na meg már a gyerekek is nagyok, így a határoló kábel sem gond.
Az Amazonon van a 350 m2-es 549 euróért, meg az 500 m2-es 619 euróért. A szállítást még nem néztem, hogyan is működik, na meg nem tudom hogyan van, tesznek-e rá Áfa-t avagy majd idehaza vámot?
De szerintem a 70 eurón már kár spórolni, úgyhogy én is az 500-as mellett maradok, mint a Tiéd.
Még majd a kábel lerakáskor lehet lesz kérdésem, de az még arrébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Pajac: tpm.msc
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- További aktív témák...
- Gyeon Q2 autó kerámia bevonatok TOP Áron! + ajándék
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- Ninebot by Segway F25E II
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Olcsóbb lett! Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged