- Házimozi belépő szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
faradit
csendes tag
Kösszencs!
Azért annyit kérdeznék, hogy mi az a szintkülönbség amin még átmegy, mert nyilván ahol a kocsi kerék lefut a gyephézagosról ott jobban megnyómódik a föld, de ez max. 1-1,5 cm. Persze ezt folyamatosan lehet majd földdel kiegyenlíteni. Gondolom azért ez nem lesz gond a gépnek, a fűben is van néha-héha ennyi szintkülönbség pl. a vakond miatt.
Egyébként kutya-macsek nálunk sincsen, van 3 fa, de annak a törzsét biztosan nem fogom körbe szigetezni a határoló kábellel. Na meg már a gyerekek is nagyok, így a határoló kábel sem gond.
Az Amazonon van a 350 m2-es 549 euróért, meg az 500 m2-es 619 euróért. A szállítást még nem néztem, hogyan is működik, na meg nem tudom hogyan van, tesznek-e rá Áfa-t avagy majd idehaza vámot?
De szerintem a 70 eurón már kár spórolni, úgyhogy én is az 500-as mellett maradok, mint a Tiéd.
Még majd a kábel lerakáskor lehet lesz kérdésem, de az még arrébb van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest