Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Szerintem az obis ide tokeletes. Megy magatol es teszi a dolgat ha jatszotok a fuvon haza kuldod. Az obisat megtalaltam amazonon 600ert annyi mint amit en vettem. Az enyem csak a wifiben tud tobbet meg a heti menetrendben. A wifinek aannyi az ertelme hoyg szobabol is haza tudom kuldeni meg elinditani de egy nyamvadt notificationt nem tudtak leprogramozni ha elekad, pedig az app mutatja csak epp meg kell neznem, igy elofordul hogy egy fel napig elakadva all es nekem kell kezzel visszavinni a toltore
En igy keritnem le a tiedet ha tenyleg a kemeny burkolat egy szintben van a fuvel. De csak ha tenylegnincs meg pici kiemelkedo szegely se. akkor ott a hatarra raknam a kabelt a falaknal es asziklakertnel meg a megadott tavolsagra ami mindig tobb mint a valos. En is annyira raktam eloszor a worxnel de aztan hagyott vagy 10 centi fuvet es a visszafordulashoz se kellett annyi mint a gyari tavolsag es en is kintebb raktam vegul.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest