- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Szerintem az obis ide tokeletes. Megy magatol es teszi a dolgat ha jatszotok a fuvon haza kuldod. Az obisat megtalaltam amazonon 600ert annyi mint amit en vettem. Az enyem csak a wifiben tud tobbet meg a heti menetrendben. A wifinek aannyi az ertelme hoyg szobabol is haza tudom kuldeni meg elinditani de egy nyamvadt notificationt nem tudtak leprogramozni ha elekad, pedig az app mutatja csak epp meg kell neznem, igy elofordul hogy egy fel napig elakadva all es nekem kell kezzel visszavinni a toltore
En igy keritnem le a tiedet ha tenyleg a kemeny burkolat egy szintben van a fuvel. De csak ha tenylegnincs meg pici kiemelkedo szegely se. akkor ott a hatarra raknam a kabelt a falaknal es asziklakertnel meg a megadott tavolsagra ami mindig tobb mint a valos. En is annyira raktam eloszor a worxnel de aztan hagyott vagy 10 centi fuvet es a visszafordulashoz se kellett annyi mint a gyari tavolsag es en is kintebb raktam vegul.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba Ár! Panasonic ToughBook FZ55-2 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I 4G WWAN I W11 I Garancia!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest