Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laby

őstag

válasz MPowerPH #641 üzenetére

Nem véletlen hogy elvertél ausztrál hotlaps-on amikor a régi kormányom volt és 80%-os pedál volt hozzá ráadásul akkor ismerkedtem a mod-al és ennek setupolásával, ettől függetlenül rendes körülmények között is simán elverhetsz mert igazából nem ez az életcélom hogy nálad gyorsabb legyek.
    Másrészt fogalmam sincs ki vagy, nem követem f1rft-ben eseményeket elég nagy divat liga és még izgalmas futamot nem láttam, kb 3-at néztem tavalyiból félig aztán bezártam mert előzést nem láttam, max ha előzés volt akkor kilökés is egyben, de nyilván nem szar a liga és jó emberek vannak tehát pont rosszkor néztem, mert tisztába vagyok vele elég sok gyors és jó pilóta van.
    MOLSZ meg azért megy rft-vel mert Sompir a szervező meg azért mert minden liga azt erőlteti. És a MOLSZ is elég nagy hülyeség mert a szimesek 30%-a el sem megy mert nem érdekli ez az egész, meg még egy nagy százaléka nem fog rft mód-al szarakodni és még egy százaléka nem is tud róla. Tehát "simsporttv nézői és minden rft liga legjobbja" lehetne az elnevezés.
    Teszem hozzá egy időbe rft-vel mentem és nem az volt a gond hogy ne maradjak pályán, csak szimplán vicces volt a fizikája. Ez még a 2.0-ás verzió volt, és v3-al is mentem kb 3 kört megnézni milyen másabb a fizika de egy uninstall-t meg is ért :)

Új hozzászólás Aktív témák