Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TannerHUN

aktív tag

Sziasztok!

Ma hozta meg a futár az rFactor DVD-s változatát. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a verziót hogyan kell aktiválnom? Letöltöttem az ISI oldaláról a teljes telepítőt, de már telepítésnél kódokat kér. A DVD tokban/kézikönyvben nincs abszolút semmilyen Serial :Y . Feltelepítettem a DVD-ről... Itt szépen is működik a single player mód, de a multit sehogyan sem tudom működésre bírnom :W . Az ISI oldaláról letöltöttem egy "F" jelzésű patchet, de azzal is ugyan ez van. Szerintem nem is változik semmi... A multiplayer/settings menüben is mindent beállítottam. A RaceCast register/login-ra hibát dob. A többi kis ikonra is hibát dob. Azaz nem tudja a kapcsolatot felvenni a szerverrel. Port van nyitva a tűzfalon, ezzel nem is volt gond eddig semmilyen játéknál.
    Azt furálom, hogy abszolút semmilyen serial nincs megadva a játékhoz. Az ISI oldalán olvastam, hogy áttértek egy új aktiválós rendszerre, ahol a régi serial-t megadva küldenek egy új serial-t, ami az új rendszerhez való.

Megmondom őszintén még eddig semmilyen szoftvernél nem volt gond a regisztrációval, kivéve ennél...
    Mindenféle segítséget megköszönnék, mivel már mindennel próbálkoztam!
    Esetleg írjak az ISI-nek hátha küldenek egyet? A boltnak, ahol vettem a terméket, csak jövőre tudnak velem foglalkozni, így ez kilőve egy időre.

Üdv: Tibor

Új hozzászólás Aktív témák