- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Milyen notebookot vegyek?
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TannerHUN
aktív tag
Sziasztok!
Ma hozta meg a futár az rFactor DVD-s változatát. Az lenne a kérdésem, hogy ezt a verziót hogyan kell aktiválnom? Letöltöttem az ISI oldaláról a teljes telepítőt, de már telepítésnél kódokat kér. A DVD tokban/kézikönyvben nincs abszolút semmilyen Serial
. Feltelepítettem a DVD-ről... Itt szépen is működik a single player mód, de a multit sehogyan sem tudom működésre bírnom
. Az ISI oldaláról letöltöttem egy "F" jelzésű patchet, de azzal is ugyan ez van. Szerintem nem is változik semmi... A multiplayer/settings menüben is mindent beállítottam. A RaceCast register/login-ra hibát dob. A többi kis ikonra is hibát dob. Azaz nem tudja a kapcsolatot felvenni a szerverrel. Port van nyitva a tűzfalon, ezzel nem is volt gond eddig semmilyen játéknál.
Azt furálom, hogy abszolút semmilyen serial nincs megadva a játékhoz. Az ISI oldalán olvastam, hogy áttértek egy új aktiválós rendszerre, ahol a régi serial-t megadva küldenek egy új serial-t, ami az új rendszerhez való.Megmondom őszintén még eddig semmilyen szoftvernél nem volt gond a regisztrációval, kivéve ennél...
Mindenféle segítséget megköszönnék, mivel már mindennel próbálkoztam!
Esetleg írjak az ISI-nek hátha küldenek egyet? A boltnak, ahol vettem a terméket, csak jövőre tudnak velem foglalkozni, így ez kilőve egy időre.Üdv: Tibor
Új hozzászólás Aktív témák

- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Crimson Desert
- Napelem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5 Törésgarancia
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- 27% - Corsair Premium Individually Sleeved TÁPEGYSÉG KÁBEL Pro Kit Type 4 Gen4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Feltelepítettem a DVD-ről... Itt szépen is működik a single player mód, de a multit sehogyan sem tudom működésre bírnom
. Az ISI oldaláról letöltöttem egy "F" jelzésű patchet, de azzal is ugyan ez van. Szerintem nem is változik semmi... A multiplayer/settings menüben is mindent beállítottam. A RaceCast register/login-ra hibát dob. A többi kis ikonra is hibát dob. Azaz nem tudja a kapcsolatot felvenni a szerverrel. Port van nyitva a tűzfalon, ezzel nem is volt gond eddig semmilyen játéknál.