- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD FX
- Videós, mozgóképes topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
üzenetére
Értem én, hogy így van, de úgy értettem, hogy mindenre külön, hogy mit jelent, aztán példánál pályára egy teljeset, és hogy oda miért azokat egyenként, valamint egy attól teljesen különböző pályáról is, majd arra is, hogy mit miért. Például.
Tegnap a Saalen Mustang moddal mentem vagy 1 óráig, utána áttértem a Zondára, és meglepődve tapasztaltam, hogy úgy tudom irányítani minden kanyarban, ahogy akarom
, nem tört ki sehol, és szépen be tudtam tenni minden kanyarba. 2 helyen éreztem, hogy elment egy kis idő, de már akkor nem volt kedvem körözgetni. Örültem az időmnek, és annyi.Eddig a Nurburgringen 1:57 vége időt mentem (F1 - es pálya), a Mustang után meg erőlködés nélkül mentem 2. körben egy 1:56.188 - at

Ja, és tök alap autóval, mert nem tudom, hogy mit érdemes, és hogyan állítani

Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen routert?
- Windows 11
- Dark Souls sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem tört ki sehol, és szépen be tudtam tenni minden kanyarba. 2 helyen éreztem, hogy elment egy kis idő, de már akkor nem volt kedvem körözgetni. Örültem az időmnek, és annyi.