Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatocs
őstag
válasz
üzenetére
Értem én, hogy így van, de úgy értettem, hogy mindenre külön, hogy mit jelent, aztán példánál pályára egy teljeset, és hogy oda miért azokat egyenként, valamint egy attól teljesen különböző pályáról is, majd arra is, hogy mit miért. Például.
Tegnap a Saalen Mustang moddal mentem vagy 1 óráig, utána áttértem a Zondára, és meglepődve tapasztaltam, hogy úgy tudom irányítani minden kanyarban, ahogy akarom
, nem tört ki sehol, és szépen be tudtam tenni minden kanyarba. 2 helyen éreztem, hogy elment egy kis idő, de már akkor nem volt kedvem körözgetni. Örültem az időmnek, és annyi.Eddig a Nurburgringen 1:57 vége időt mentem (F1 - es pálya), a Mustang után meg erőlködés nélkül mentem 2. körben egy 1:56.188 - at

Ja, és tök alap autóval, mert nem tudom, hogy mit érdemes, és hogyan állítani

Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háztartási gépek
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- Filmvilág
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- További aktív témák...
- Eladó Konfig Intel Core Ultra 7 265KF 32GB DDR5 2TB SSD RTX5070Ti 16GB O11 EVO Lamborghini!
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 32/512 FHD+ Magyar!
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- ÚJ HP Pulsefire Haste Wireless Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Bontatlan Dobozos Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Laptop 14" -45% Ultra 7 155U 16/512 FHD+ Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, nem tört ki sehol, és szépen be tudtam tenni minden kanyarba. 2 helyen éreztem, hogy elment egy kis idő, de már akkor nem volt kedvem körözgetni. Örültem az időmnek, és annyi.