-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Van lehetőség blokkolni bizonyos terheléseket? Curve-ről van szó. Az a helyzet, hogy megszívtam a Curve-el (amit egyébként soha nem használtam), mert X plan-re regisztráltam ott, ami nem ingyenes. Meg akarnám szüntetni (vagy legalább az ingyenes plan-re áttérni), de nem lehet, ahhoz el kell csevegni valakivel, aki majd ha épp úgy érzi, meg fog keresni. Na most nem akarom, hogy lehúzzanak megint 5 GBP-vel úgy, hogy még csak nem is használom a szolgáltatásukat, ezért blokkolnám a Relolutban a Curve-t.
Nem, nem tudom eltávolítani a Relovut kártyát a Curve appból, mert legalább 1 kártyának kell lennie (szerintem amúgy ez törvényellenes, de ez ellen nem tudok tenni semmit).Miért nem a Curve topikba írtam? Mert nincs megoldás azon kívül, hogy megszüntetem a Curve accountomat (vagy free-re váltom), de azon nem tud más segíteni. Szóval blokkolni akarom Revolutban a Curve terheléseket, ha lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Sony Alfa 7 MII. + Objektívek, Kamera állvány stb.
- Acer TravelMate P245 i3-4010U 4 GB RAM 120 GB SSD (Samsung)
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged