Hirdetés
-
PROHARDVER!
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz gixxergabi #38296 üzenetére
Töröld a kártyát és add hozzá újra. Nekem hónapok óta csak úgy működik a feltöltés, ha minden egyes alkalommal újra beírom a kártyaszámot.
-
blg
senior tag
válasz gixxergabi #38296 üzenetére
Ha már fut az OTP app, nem szükséges, hogy jöjjön értesítés. A Tranzakciók-Folyamatban menüpontban kell megtalálnod az engedélyezésre váró tételt.
-
gixxergabi
senior tag
Otp-vel kártyás feltöltés másnak sem működik?
Revolut oldal szerint minden működik most nálunk.
3ds baja van, de hiába van megnyitva otp alkalmazás nem ugrik fel semmi engedélyeztetés, a revolut nem dob át, csak kiírja hogy függőben, aztán pár perc múlva meg elutasítva... -
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #38294 üzenetére
Sztem Ollie -ra gondolt, hogy foglalkozzon saját magával. Vagy, saját magára. Önkritika.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
válasz pictigjis #38290 üzenetére
Figyi küldjek neked egy kis alamizsnád, hogy ne kelljen a hsz-eimet nézegetned?
Amúgy ez már koros nálad..."A user rászólt a modira"
Nem szóltam rá, én csak felvetettem. Ha ezt egy felhasználó csinálná...
Neki (ptigris) meg velem van baja amúgy is... (mondjuk ki, utál, fiobiája van).[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz dredjudge84 #38291 üzenetére
Nem világos? A user rászólt a modira, hogy moderálja magát.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
pictigjis
senior tag
válasz dredjudge84 #38289 üzenetére
én is szerencsésebbnek tartanám, ha ez a téma be lenne már fejezve, és a moderátorok bizonyos userekkel foglalkoznának inkább
-
dredjudge84
őstag
Például azt, hogy miért nem a szállítást fizetted az x plan helyett? Te tudtad jól hogy nem fogod megtartani a csomagot, csak egy hónapig, hogy ne a szállításért fizess, és még fel is háborodsz, hogy átvágnak, holott te akartad kijátszani a rendszert. Mondhatsz bármit, ez a lényeg, és szerintem ezt nem csak én látom így.
-
válasz dredjudge84 #38285 üzenetére
Mi a francot kéne kimagyaráznom? 5 GBP-t kell a szállításért fizetni, és mivel 5GBP az X plan is, ezért inkább azt választottam. És mivel semmi értelmét nem találtamaz X plannek, le akarom mondani. F***-ért kell mindent belemagyarázni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
dredjudge84
őstag
Jó hát ezt nem lehet kimagyarázni. A lényeg, hogy te nem akartál a szállításért fizetni. Most meg szívás van.
Amúgy azt olvastam, nem tudom igaz-e, hogy ha vásárolsz egyszer egy kártyával, akkor lesz a curve cashben egyenleg, és akkor el tudsz távolítani minden kártyát. Ezt próbáltad?
-
hedgehog
senior tag
válasz dredjudge84 #38281 üzenetére
igen, van erről infó. méghozzá az, hogy nincs minimum időszak, bármikor le lehet mondani, és a hónap végével vége.
-- aka p3d3str1an
-
válasz dredjudge84 #38281 üzenetére
A kártya így is úgy is ingyenes. Az ingyenes plannél kell szállítási költséget fizetned, az X-nél nem kell, de valójában így is, úgy is 5 fontot fizetsz.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sanyi.mTs
addikt
Revo ingyenes csomagnál felszámol euro "tárolásért" díjat, mint a wise 3000 euró felett? Ha igen, itt mi a limit?
-
válasz bigdady #38250 üzenetére
Baszki honnan veszitek ezeket a marhaságokat?
Nincs előfizetésem, nem vállaltam 1 évre vagy akár 2 hónapra sem semmit. Van 1 hónapnyi X szintem a Curve-nél, amit le akarok mondani, amiből amúgy még majdnem az egész hónap hátra van (nem, nem akarok visszakapni semmilyen pénzt, csak le akarom mondani a szolgáltatást). Komolyan furcsák ezek a hsz-ek.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Ha úgy nyitottad a számlád, hogy 12 hónapig fenntartod
Milyen számlát? Curve-nél nincs számla. Plusz nem volt szó semmi 12 hónapról, 1 hónapra fizettem X plan-re.
[ Szerkesztve ]
-
DrBubo77
veterán
válasz kapasz #38272 üzenetére
A CIB oldala szerint jelenleg is:
0 Ft az ATM-ből történő készpénzfelvétel külföldön korlátlan alkalommal és összegig az Intesa Sanpaolo csoport készpénzkiadó automatáiból 12 országban
(Olaszország, Horvátország, Egyiptom, Szlovákia, Szlovénia, Románia, Bosznia-Hercegovina, Albánia, Oroszország, Szerbia, Ukrajna, Moldávia)
Válassza az Intesa Sanpaolo logóval ellátott készpénzkiadó automatákat (ATM)!ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
hedgehog
senior tag
Srácok, infó: Horvátországba ne induljatok el kp nélkül.
PBZ, Ertse, Rafi automatát találtam csak egyelőre ahol voltam (Varadzin, Vrbnik), és mindegyik kért 22-36 kuna (1500-2000 Ft körüli) jutalékot a felvételért. OTPt egyelőre sajnos nem találtam.
Jópár helyen nem lehetett kártyával fizetni (pékség, strandbüfé), úgyhogy kénytelen voltam az egyik atmnél benyelni a költséget.-- aka p3d3str1an
-
Peetmeli
csendes tag
Sziasztok! Csütörtök este regisztráltam Revolut fiókot. Van esetleg valami infó, hogy onnantól kezdve mikor lehet feltölteni rá pénzt? Csináltam egy virtuális kártyát, de amikor pénzt akarok feltölteni, azt írja túlléptem a feltöltési limitet. Ma rendeltem egy fizikai kártyát is, hátha az a baj, de nem változott semmi. Válaszotokat előre is köszönöm!
-
pictigjis
senior tag
válasz zsamiatt #38255 üzenetére
technikailag részletkérdés, mit csináltam, de curve+mastercardos árfolyam bevonásával kb. 782 ezer forintból lett majdnem 799, ezt váltottam most vissza, hátha hétfőn megint rossz irányba indulnak a dolgok. sok tranzakció összesített eredménye ez, az e heti spekuláció lényege az lett volna, hogy a kamatemelés hatására visszamegy 400 alá a forint, még tovább növelve a hasznot - de ez nem történt meg
szerk.: ez a nyaralóspénz amúgy euróban kell majd, de arra számítok, hogy a dollár még erősödhet a következő napokban paritás felé, ez (a másik spekuláció) esetleg még növelheti majd az összesített nyereséget. de ez nyilván csak apró, szinte csak a játék kedvéért, de rosszul járni nem szeretek
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz Somatom #38253 üzenetére
ja, persze. azért alapvetően egy várható nagy kamatemelésre egy normális országban lehetett volna spekulálni, de itt minden a normálistól eltérően működik. még az is lehet, az amerikai ügy miatt majd jól erősödni fog a forint, aztán szerdán kitalálnak valami baromságot, amitől meg újra összefossa magát. inkább eltettem a tizenikszezres hasznot, kicsi is jó alapon
-
pictigjis
senior tag
legyen mar szo revolutrol is, erdekes sztori
szerdan valtottam premiumra, mert tudom, hogy csunya dolog, de akartam egy kicsit fx-ezni a belengetett kamatemelesre. persze sok hatasa nem volt, de azert 800e-nyi huf-ot mar premiumban visszavaltottam forintra szerda este, aztan nezegettem, hogy forintra ne spekulaljon az ember, mert rosszul jar
aztan jott a korrekcio, penteken megint elindult rossz iranyba az inflacios adat miatt, de aztan ujra visszakorrigalt, hogy aztan pentek este bejelentsek az amerikai adomegallapodas felmondasat is. ezzel eldolt, hogy kis penz is penz, en ezzel tovabb nem jatszom. hetvegen felar van a revoluton, ugyhogy az egesz lovet atlottem a zenre, es ott valtottam at usd-re (aztan visszatoltottem revolutra, mert betetvedelem meg ott van), az fx-es jatekot ezzel lezartam
na de a lenyeg: a premium. nem kell tovabb, nezzuk meg, mi van, ha mar hasznaltam a valtassal, megis le akarom mondani harom nappal kesobb. ugy tudtam (=ez van leirva), 0-14 nap kozott ki kell fizetni a hasznalt szolgaltatas arat (=kereten feluli valtas), es ez alapjan szamoljak ki, jar-e vissza valami a 2500-as elso havi dijbol. nem vontak le semmit, a standardra valo downgrade ezuttal azt jelentette, hogy 2500-at visszakaptam azonnal. oke, tenyleg nem milliokat valtottam, de azert erdekes...
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Az hogy nem használod az egy dolog de jogosultságot szereztél rá hogy használd a szolgáltatást és ezért elkérhetik a pénzt amire viszont jogosultak. Akkor is jogosultak rá ha nem fizeted. Ilyenkor vagy felmondják vagy behajtják, ez már cég függő folglalkozik-e vele vagy nem. Mint egy mobil előfizetés ha nem használod akkor is van havi dij és ha kaptál egy 5000 Ft-os telót ha alà írsz egy évre akkor ha nem fizeted beszedik és vagy felmondjàk a havi díjat és a mobil értéket is. Ezt vállaltad.
Revo is felszámít a magas csomagban nem ingyenes kártya rendelés után 8000 Ft-ot ha visszamész ingyenesbe.[ Szerkesztve ]
-
ACE-
addikt
Csak vagdalózol a törvénytelenségekkel, de nem tudod megnevezni milyen törvényt szegnek meg... Ha úgy nyitottad a számlád, hogy 12 hónapig fenntartod, és ezért cserébe kaptál ingyen kártyát, ami egyébként nem járt volna, akkor jogos, hogy visszakérik az árát, vagy a szerződés megszűnése miatti kötbér összegét... erről nem volt szó a szerződésben?
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
Mondom, hogy nincs semmi jogszerű követelése. Nem használok semmilyen szolgáltatást náluk, és még van vagy 25 nap az első hónapból. Persze te jobban tudod. Egyébként meg törvényt sértenek azzal, hogy nem tudom eltávolítani a kártyámat.
Egyébként elolvastam igen. Nem is értem hogyan jut bárkinek eszébe, hogy szerződést szegek. Ha nem fizetsz egy szolgáltatásért, akkor megszűnik a szolgáltatás. Ez a szabály mindenhol. Nem pedig az, hogy szerződést szegsz, ha nem fizetsz.
[ Szerkesztve ]
-
emeritus
tag
Javaslom, hogy folytasd, és mielőbb zárd le a Curve egyeztetéseket. Kétséges, hogy a kártya fagyasztása biztosítaná, hogy a Curve a követeléseit - amennyiben jogszerűek - benyújtsa és érvényesítse. Pontosan közöld a kívánságodat a Curve supporttal és kérd a teljesítését.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
Közben kaptam tippet. Létrehoztam egy új virtuális kártyát, hozzáadtam Curve-höz, majd fagyasztottam Revolutban. A régit meg így le tudtam távolítani.
-
Van lehetőség blokkolni bizonyos terheléseket? Curve-ről van szó. Az a helyzet, hogy megszívtam a Curve-el (amit egyébként soha nem használtam), mert X plan-re regisztráltam ott, ami nem ingyenes. Meg akarnám szüntetni (vagy legalább az ingyenes plan-re áttérni), de nem lehet, ahhoz el kell csevegni valakivel, aki majd ha épp úgy érzi, meg fog keresni. Na most nem akarom, hogy lehúzzanak megint 5 GBP-vel úgy, hogy még csak nem is használom a szolgáltatásukat, ezért blokkolnám a Relolutban a Curve-t.
Nem, nem tudom eltávolítani a Relovut kártyát a Curve appból, mert legalább 1 kártyának kell lennie (szerintem amúgy ez törvényellenes, de ez ellen nem tudok tenni semmit).Miért nem a Curve topikba írtam? Mert nincs megoldás azon kívül, hogy megszüntetem a Curve accountomat (vagy free-re váltom), de azon nem tud más segíteni. Szóval blokkolni akarom Revolutban a Curve terheléseket, ha lehetséges.
[ Szerkesztve ]
-
Döncibönc
újonc
Sziasztok!
A hitelkártya feltöltés változatlanul működik. Az imént töltöttem fel K&H Mastercard hitelkártyával 100 ezres nagyságrendet. -
vmarci21
tag
válasz zerodot #38232 üzenetére
Nálunk már tavaly sem változtak a díjak:
[link]Nálunk nem lehet csak úgy díjat változtatni, le kéne zárniuk a Standard, Plus, Premium és Metal csomagokat, és új csomagokban (netszolgáltatós logikával a Standard 2022, Plus 2022, Premium 2022 meg Metal 2022-ben) lehetnének új díj tételek. - de ilyet úgy tűnik nem csinál a Revolut, inkább adja Magyarországon olcsóbban továbbra is.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
zerodot
aktív tag
Apropó díjak, az vajon miért van, hogy az összes környező országnál azt írja, hogy tegnap (júl 8.) változtak a díjak és a nemzetközi utalásokhoz ez a táblázat van belinkelve, MO-nál viszont nincs semmi ilyesmi? Itt, bal oldalon lehet váltogatni az országokat.
Ill. a doksi historyban látni h júl 7-től lenne elvileg új verzió, van is egy letöltés link egy pdf-re, de nem működik... -
zerodot
aktív tag
válasz Zsolt998 #38228 üzenetére
Ha mindent kitöltesz az utaláshoz és az összeget is beírod, akkor kiírja mennyi lenne a díj, még utalás előtt.
#38230 zsola400:
Honnan van ez az 1500 Ft? Ha SWIFT, akkor 1000 Ft-nak kellene lennie...Payments sent via SWIFT
1000 Ft if the payment is in US dollars or 2000 Ft if it is in another currency. This means any payment where you send a payment to a country which is not in the national currency of that country. We'll let you know in the Revolut app if any charges apply, before you make the transfer.
[link][ Szerkesztve ]
-
Zsolt998
csendes tag
Sziasztok.
Nem igazán találtam semmi infót róla, ezért itt kérdezem meg:
Mennyi a díja a Revolut USD átutalás -> Magyar USD devizaszámla esetén?
Előre is köszi
-
Kobe
veterán
Friss tapasztalat, Romania, 1200 lei (kb 100e HuF) felvetele a havi ingyenes limiten felul, random ATM-bol 29.95 lei dijjal ment.
Ebbol 9 lei (720 HUF) a helyi tranzakcios illetek amit mindenre raraknak
20.95 lei pedig a 2% dij, amit nem igazan ertek hogy jott ki a matek nekik de 1.75nek stimmel :) -
wayne1
senior tag
válasz mojmir #38216 üzenetére
Itt kérdezd inkább Wise fórum
-
Noxy
veterán
válasz mojmir #38221 üzenetére
Nem értem miért a Revolut topikban kuncsorogsz Wise IBAN számért, meg a bank címéért? Az nem tudja elküldeni akinek utalnál?
Ja, amúgy meg van Wise topik is.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
okoska74
senior tag
válasz mojmir #38216 üzenetére
Ha a sajátod a wise is akkor hozzáadod a revolut kártyát és áttolod az összeget. Ha nem akkor a Wise kártyás adja meg az utaláshoz való számlaszámot és arra utalsz.
iMac 2013 Late ; Apple iPhone 11 ; Apple TV 4K 64Gb ; Sony KD43XF8505 ; Sony HT-XF9000 ; Sony WH-1000XM3 ; Toyota Prius III 1.8 HSD Premium;.... Ha a tények nem igazolják az elméletet, változtasd meg - a tényeket. Albert Einstein
-
mojmir
csendes tag
sziasztok! bocs, ha triviális, de hogyan tudok wise számlára forintot utalni?
-
4Grider
nagyúr
válasz kiskakas #38213 üzenetére
Az otp banka nem számít fel marzsot, de alapból felajánlja a DCC-t. Ezt ne fogadd el, akkor lesz kunával terhelve a kártyád. (Előtte logikusan hétköznap válts rá kuna egyenleget.)
A saját bankom nekem deviza eladási-val terhel úgy, hogy először a kunát EUR-ra mastercard, illetve USD-re Visa esetén, majd Ft-ra váltja, és erre a két váltásra jön rá a külföldi készpénzfelvétel díja. Ez több mint 2% az én esetemben.[ Szerkesztve ]
-
kiskakas
senior tag
Aki már használta horvátoknal a kártyát,melyik atmből érdemes felvenni kp-t? lesz olyan hajotura,amit csak kpban tudunk fizetni. illetve jol gondolom,még a 75e ft feletti +2% dijjal is olcsobb a kp felvétel atmből,mint saját raiffeisenes kártyáról? köszi!
-
GIORGIONE76
őstag
válasz bigdady #38210 üzenetére
Tudtommal eurósok, tegnap a keletinél is próbáltam kettőnél, ott sem ment, pedig korábban még azt is megkérdezte emlékeim szerint hogy eu vagy huf, azóval nem értem, de mindegy is, az OTPs működött, ezek szerint nem a revo a gond
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
-
bigdady
nagyúr
válasz GIORGIONE76 #38209 üzenetére
Mert Ft atm volt gondolom
-
GIORGIONE76
őstag
Köszi, hát jó kis tanulópénz volt ez az ATM keresgélés, végülis az Allee lett belőle, OTP euro ATM, de arra nem jöttem rá az Euronet ATMek miért akarnak kiadni csak forintot, ferihegyen próbáltam 5-6-ot is, Ft és Euro is volt a kártyán és két revo kártya, de egyik sem
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
Azt meg tudom valahogy nézni, hogy mennyi a daily top up limitem kártyánként?
-
axioma
veterán
ha jol ertem, eurod volt az erste szamlan - viszont feltolteskor raboktel, hogy igen tuti biztos vagy, hogy euroban toltse fel, hiaba latja ugy a revo (rosszul), hogy forintos a szamla? lehet hogy dupla konverziotol mentett meg hogy epp alig tobb volt rajta...
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz Somatom #38196 üzenetére
nem kellene gondnak lennie, mivel az a kártya egy érvényes kártya, csak nem létezik fizikai valóságban. (úgy is mondhatnám, hogy egy számlához van 2 (vagy több) kártyád, abból 1 lejárt, de a másik még használható)
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
celf
őstag
Sziasztok!
2.000 eurot akartam Erstes kartyaval berakni, verification rendben volt, de a Revolut szerint nincs eleg penz a számlan. Közben meg rezerválva lett a bankszámlán a pénz. 2002 euro volt eredetileg es ngyen lehet vásárolni a kártyával 1 milliard forint kerettel.
Premium revo account van mar honapok ota, es hasznalom is azert relative gyakran.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- DIGI internet
- Honor 200 Pro - mobilportré
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Robogó, kismotor
- Nikon DSLR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest